Yksityinen kuuntelu

Kaikki, jotka seuraavat sinua Spotifyssa, voivat nähdä reaaliaikaisesti, mitä kuuntelet, ellet ota käyttöön yksityistä istuntoa.

Valitse laitteesi alta, niin saat tietää, miten voit suojautua katseilta.

Huomautus: Yksityisesti kuuntelemasi musiikki voi vaikuttaa joihinkin niistä henkilökohtaisista soittolistoista, joita luomme sinulle (ei kuitenkaan Viikon suosituksiin).

1. Valitse sovelluksen oikeasta yläkulmasta .
  2. Valitse Yksityinen istunto. Kuvasi muuttuu osoittamaan, että yksityinen istunto on käytössä.

Yksityinen istunto päättyy, kun käynnistät Spotifyn uudelleen tai kun et ole kuunnellut mitään pitkään aikaan.

1. Valitse Koti
    Oletko Premium-käyttäjä? Valitse Oma kirjasto .
  2. Valitse Asetukset .
  3. Ota Yksityinen istunto käyttöön Sosiaaliset asetukset -kohdassa.

Yksityinen istunto päättyy, kun käynnistät Spotifyn uudelleen tai kun et ole kuunnellut mitään pitkään aikaan.