Yksityinen kuuntelu

Kaikki, jotka seuraavat sinua Spotifyssa, voivat nähdä reaaliaikaisesti, mitä kuuntelet, ellet ota käyttöön yksityistä istuntoa.

Valitse laitteesi alta, niin saat tietää, miten voit suojautua katseilta.

Huomautus: Yksityisessä istunnossa kuuntelemasi musiikki ei näy muille, mutta sillä voi silti olla vaikutusta Spotifyn sinulle luomiin räätälöityihin soittolistoihin.

1. Valitse sovelluksen oikeasta yläkulmasta .
  2. Valitse Yksityinen istunto. Kuvasi muuttuu osoittamaan, että yksityinen istunto on käytössä.

Yksityinen istunto päättyy, kun käynnistät Spotifyn uudelleen tai kun et ole kuunnellut mitään pitkään aikaan.

1. Valitse Oma kirjasto näytön alareunassa olevasta valikosta.
  2. Valitse Asetukset .
  3. Valitse Sosiaaliset asetukset.
  4. Ota Yksityinen istunto käyttöön.

Yksityinen istunto päättyy, kun käynnistät Spotifyn uudelleen tai kun et ole kuunnellut mitään pitkään aikaan.

1. Valitse Oma kirjasto näytön alareunassa olevasta valikosta.
  2. Valitse Asetukset .
  3. Valitse Sosiaaliset asetukset.
  4. Ota Yksityinen istunto käyttöön.

Yksityinen istunto päättyy, kun käynnistät Spotifyn uudelleen tai kun et ole kuunnellut mitään pitkään aikaan.

1. Valitse Oma kirjasto näytön alareunassa olevasta valikosta.
  2. Valitse Asetukset .
  3. Ota Yksityinen istunto käyttöön Sosiaaliset asetukset -kohdassa.

Yksityinen istunto päättyy, kun käynnistät Spotifyn uudelleen tai kun et ole kuunnellut mitään pitkään aikaan.