Seuraa kavereita ja artisteja

Huomautus: Tämä ominaisuus ei ole käytettävissä mobiililaitteilla (paitsi jos sinulla on Premium). Lue lisää Spotifysta mobiililaitteilla.

Artistien seuraaminen

Seuraamalla artisteja saat ilmoituksia, joiden ansiosta uudet julkaisut eivät jää huomaamatta.

1. Etsi artistia hakutoiminnolla.
  2. Valitse SEURAA.

Vinkki: Lopeta seuraaminen valitsemalla painike uudelleen.

Kaverien, brändien ja julkkisten seuraaminen

Valitse laitteesi alta, niin saat ohjeet suositeltujen kavereiden ja esittelyssä olevien henkilöiden tarkasteluun.

Huomautus: Spotify-tilisi on oltava yhdistetty Facebookiin, jotta kaverisi näkyisivät luettelossa.

1. Selaa kaverisyötteen loppuun.
  2. Napsauta LÖYDÄ KAVEREITA. Valitse sitten SEURAA.
    Vinkki: Lopeta seuraaminen valitsemalla painike uudelleen.
  1. Valitse Oma kirjasto  näytön alareunassa olevasta valikosta. Napauta sitten vasemmassa yläkulmassa olevaa profiilikuvan kuvaketta.
  2. Valitse LÖYDÄ KAVEREITA (iOS-laitteilla) tai -kuvake oikeasta yläkulmasta (Android-laitteilla). Napauta sitten SEURAA.
    Vinkki: Lopeta seuraaminen napauttamalla painiketta uudelleen.

Voit myös pyytää kavereita jakamaan profiilinsa kanssasi.

En näe kavereitani

Spotify-tilisi on oltava yhdistetty Facebookiin, jotta kaverisi näkyisivät luettelossa.

Jos et tästä huolimatta löydä kavereitasi, sinun on ehkä päivitettävä Facebook-asetuksesi. Toimi näin:

1. Siirry tietokoneella Facebookiin ja valitse oikean yläkulman pudotusvalikosta Asetukset.
  2. Valitse Sovellukset ja sivustot ja sitten Spotify.
  3. Varmista, että Kaveriluettelo on valittuna. Jos se on jo valittu, poista valinta ja valitse se sitten uudelleen.

Eikö auttanut? Sinun on ehkä uusittava yhteys Facebook-tietoihisi kirjautumalla ulos ja takaisin sisään Spotify-tilillesi.

Miten näen, kuka seuraa minua?

Näet SEURAAJAT profiilisivultasi:

• Napsauta työpöytäsovelluksessa oikeassa yläkulmassa olevaa nimeäsi.

• Valitse mobiililaitteilla ja tableteilla Oma kirjasto   näytön alareunassa olevasta valikosta ja napauta sitten profiilikuvan kuvaketta.
Päivitetty viimeksi 27. kesäkuuta 2018