Spotifyn hankkiminen ja käyttö

Nämä tiedot auttavat sinut alkuun Spotifyn käytössä.

Luo tili

Valitse aivan ensimmäiseksi jokin seuraavista tavoista luoda ilmainen Spotify Free -tili. Jos haluat käyttöösi lisäominaisuuksia, voit tilata tilille Premiumin.

Sähköpostiosoite

1. Siirry osoitteeseen Spotify.com/signup.
  2. Valitse käyttäjätunnus ja salasana.
  3. Täytä muut tiedot.
  4. Napsauta REKISTERÖIDY.

Facebook

1. Siirry osoitteeseen Spotify.com/signup.
  2. Valitse REKISTERÖIDY FACEBOOKIN KAUTTA.
  3. Anna Facebook-tunnuksesi ja napsauta Kirjaudu sisään.
    Huomautus: Laitteesi saattaa tunnistaa, että olet kirjautuneena Facebook-tilille, ja käyttää kyseistä tiliä automaattisesti.

Lue lisätietoja Spotifyn käytöstä Facebook-tunnuksilla.

Vinkki: Jotta kaikki musiikkisi ja tilauksesi pysyisivät yhdessä paikassa, suosittelemme luomaan vain yhden tilin. Tutustu ohjeisiimme, joiden avulla löydät mahdollisesti jo olemassa olevat tilisi.

Lataa sovellus

Kun olet luonut tilin, lataa ilmainen Spotify-sovellus.

Sovellus on saatavana tietokoneille, mobiililaitteille, tableteille, televisioille ja autoihin. Voit ladata sen niin moneen laitteeseen kuin haluat.

Jos et halua ladata sovellusta, voit myös siirtyä verkkosoittimeen, jossa voit kuunnella musiikkia suoraan selaimessasi.

Aloita kuuntelu

Tili on luotu ja sovellus ladattu. Nyt voit laittaa musiikin soimaan!

Seuraavat oppaat auttavat sinut alkuun:

Tukisivustoltamme löydät lisää oppaita, vinkkejä, niksejä ja muita ohjeita. Myös Spotify-yhteisö osaa antaa hyviä neuvoja.