Profiilin sijainti ja jakaminen

Jaa profiilisi, niin kaverisi saavat tietää, mitä kuuntelet. Valitse laitteesi alta, niin saat tarkemmat ohjeet.

1. Napsauta sovelluksen oikeassa yläkulmassa olevaa profiilikuvan kuvaketta.
  2. Valitse .
  3. Osoita Jaa-kohtaa ja valitse jakamistapa.

Huomautus: Tämä ominaisuus ei ole käytettävissä mobiililaitteilla (paitsi jos sinulla on Premium). Lue lisää Spotifysta mobiililaitteilla.

1. Valitse Oma kirjasto
  2. Napauta vasemmassa yläkulmassa olevaa profiilikuvan kuvaketta
  3. Valitse oikeasta yläkulmasta  (iOS) /  (Android).
  4. Napauta Jaa ja valitse jakamistapa.
Päivitetty viimeksi 08. kesäkuuta 2018