Hey! Looks like you're offline. We've made sure you can still read some of our articles!

Profiilin sijainti ja jakaminen

Jaa profiilisi, niin kaverisi saavat tietää, mitä kuuntelet. Valitse laitteesi alta, niin saat tarkemmat ohjeet. 

  1. Napsauta sovelluksen oikeassa yläkulmassa olevaa profiilikuvan kuvaketta.
  2. Valitse .
  3. Osoita Jaa-kohtaa ja valitse jakamistapa.  
  1. Valitse Oma kirjasto  näytön alareunassa olevasta valikosta.
  2. Napauta vasemmassa yläkulmassa olevaa profiilikuvan kuvaketta
  3. Valitse oikeasta yläkulmasta  (iOS) /  (Android). 
  4. Valitse Jaa ja valitse jakamistapa.