Lataa sovellus

Sovelluksen lataaminen on täysin ilmaista, ja perustoimintojen käyttö, kuten musiikin kuuntelu, on maksutonta.

Katso tarkemmat ohjeet Spotify-sovelluksen lataamiseen eri laitteille alta.

Vinkki: Oletko uusi Spotify-käyttäjä? Tutustu oppaaseemme, jonka avulla pääset alkuun.

Tietokone

1. Siirry osoitteeseen www.spotify.com/download. Jos lataus ei käynnisty automaattisesti parissa sekunnissa, yritä uudelleen.
  2. Etsi asennusohjelma Lataukset-kansiosta ja käynnistä se kaksoisnapsautuksella.
  3. Suorita kaikki asennusvaiheet.
  4. Kirjaudu sisään ja nauti musiikista!

Jos et voi ladata sovellusta, voit kuunnella musiikkia myös selaimessa käyttämällä verkkosoitinta.

Mobiililaitteet ja tabletit

Voit kuunnella musiikkia kaikkialla, kun lataat Spotifyn Google Play Kaupasta tai Applen App Storesta.

Spotify Android-laitteille Google Play Kaupasta
Spotify iOS-laitteille App Storesta

Muut laitteet

Muilla laitteilla kuuntelu saattaa laitteesta riippuen vaatia erillisen sovelluksen. Lue lisätietoja kuuntelusta kaiuttimilla, autossa, TV:n kautta tai pelikonsoleilla.

Päivitetty viimeksi 12. maaliskuuta 2018