Miksi sovellus on muuttunut?

Spotify testaa ja julkaisee usein parannuksia ja uusia ominaisuuksia.

Saatat siis nähdä sovelluksessa jotain sellaista, mitä kaverisi sovelluksessa ei ole, tai voit saada jonkin uuden ominaisuuden väliaikaisesti kokeiltavaksi.

Suosittelemme ottamaan automaattiset päivitykset käyttöön laitteellasi, niin varmistat, että saat kaikki mahdolliset uutuudet.

Paras paikka saada lisätietoja tai antaa palautetta on yhteisömme (toistaiseksi saatavilla vain englanniksi):

• Etsi keskusteluita uusista ominaisuuksista tai uudistuneesta ulkoasusta hakutoiminnolla.
  • Jos sinulla on testiin liittyviä ongelmia, selaa tukifoorumeita.
  • Jos haluat tehdä ehdotuksen tai antaa palautetta, siirry ideaosioon.
Päivitetty viimeksi 04. joulukuuta 2019