Miksi sovellus on muuttunut?

Spotify testaa ja julkaisee usein parannuksia ja uusia ominaisuuksia. Silloin saatat nähdä sovelluksessa jotain sellaista, mitä kaverisi sovelluksessa ei ole, tai voit saada jonkin uuden ominaisuuden väliaikaisesti käyttöösi. Voit kertoa meille mielipiteesi yhteisön kautta.

Vinkki: Ottamalla automaattiset päivitykset käyttöön laitteellasi varmistat, ettet jää mistään paitsi.

Premium mobiililaitteissa ja tabletissa

Jos olet Premium-käyttäjä, saatoit huomata, että mobiilisovelluksen ulkonäkö on muuttunut.

Olemme helpottaneet käyttöä, navigointia ja suosikkimusiikkisi löytämistä. Katso lisätietoja usein kysytyistä kysymyksistä.

Radio löytyy nyt Haku-osiosta.

Valitse Hae  ja aloita radioaseman kuuntelu jollain seuraavista tavoista:

• Etsi artistin radioasema kirjoittamalla artistin nimi.
  • Etsi kappaletta ja napauta se soimaan. Kun kappale loppuu, siihen perustuva radioasema alkaa soida automaattisesti.
  • Valitse Radio, niin löydät lisää asemia.

Lue lisää Spotify-radiosta

Siirsimme Browsen parhaat ominaisuudet Haku-osioon.

Valitse Hae , niin näet ylimpänä suosikkigenresiSelaa kaikkia kohtia niiden alla.

Valitse Koti , niin löydät ne kohdasta Luotu sinulle. Löydät nämä soittolistat myös omasta kirjastostasi

Jos haluat lisätietoja muutoksista, joita olemme tehneet mobiilisovelluksen Premium-versioon, tutustu sovelluksessa tähän soittolistaan.

Päivitetty viimeksi 29. lokakuuta 2018