Miksi sovellus on muuttunut?

Spotify testaa usein mahdollisia parannuksia ja uusia ominaisuuksia. Saatat siis nähdä sovelluksessa jotain sellaista, mitä kaverisi sovelluksessa ei ole, tai voit saada jonkin uuden ominaisuuden väliaikaisesti käyttöösi.

Saatamme testata esimerkiksi uusia turvajärjestelmiä tai uusia tapoja kuunnella musiikkia. Näin saamme myös kokeiltua uusia ominaisuuksia ja hienosäädettyä sovellusta toimimaan tietyillä laitteilla.

Voit kertoa meille mielipiteesi yhteisön kautta.

Vinkki: Ottamalla automaattiset päivitykset käyttöön laitteellasi varmistat, ettet jää mistään paitsi.

Päivitetty viimeksi 26. huhtikuuta 2018