Tallennustilan käyttö

Spotify käyttää laitteesi muistia seuraaviin tarkoituksiin:

• Se tallentaa musiikista väliaikaistallenteita tai katkelmia välimuistiin striimausta varten. Tämän ansiosta kuulet musiikkia välittömästi, kun painat toistopainiketta, ja musiikki katkeaa harvoin.
  • Se tallentaa lataamasi musiikin offline-tilassa kuunneltavaksi (Premium-ominaisuus).

Huomautus: Laitteellasi kannattaa olla vähintään 1 Gt tilaa, jotta Spotify-kokemus olisi paras mahdollinen.

Muistin käytön hallinta

Voit vapauttaa tilaa tai korjata joitain yleisiä ongelmia tyhjentämällä välimuistin tai vaihtamalla latausten tallennuspaikkaa.

Valitse laitteesi, niin saat lisätietoja.

Välimuistin tyhjentäminen

1. Napsauta työpöytäsovelluksen oikeassa yläkulmassa olevaa -painiketta ja valitse Asetukset.
  2. Vieritä alaspäin ja valitse NÄYTÄ LISÄASETUKSET.
  3. Vieritä kohtaan Kappaleiden offline-tallennus, niin näet, missä välimuisti sijaitsee.
    Vinkki: Jos haluat vaihtaa välimuistin tallennuskohdetta, napsauta VAIHDA SIJAINTI.
  4. Siirry tietokoneellasi kyseiseen kansioon.
  5. Valitse kaikki kansiossa olevat tiedostot ja poista ne.

Välimuistin tyhjentäminen

Tyhjennä välimuisti asentamalla Spotify-sovellus uudelleen.

Huomautus: Sovelluksen välimuistin tyhjentäminen kirjaa sinut ulos sovelluksesta ja poistaa kirjautumistietosi. Kun olet kirjautunut takaisin sisään, sinun on myös synkronoitava offline-musiikki uudelleen ja palautettava haluamasi asetukset.

Latausten tallentaminen

Spotify tallentaa ladatun sisällön iPhonesi tallennustilaan salatussa muodossa. Jos tarvitset lisää tallennustilaa uutta latausta varten, iOS vapauttaa tilaa automaattisesti poistamalla käyttämättömiä tallennettuja tietoja. Jos tallennettuja tietoja ei voi poistaa, sinun on vapautettava tilaa manuaalisesti poistamalla joitain ladattuja kappaleita.

Välimuistin tyhjentäminen

Huomautus: Sovelluksen välimuistin tyhjentäminen kirjaa sinut ulos sovelluksesta ja poistaa kirjautumistietosi. Kun olet kirjautunut takaisin sisään, sinun on myös synkronoitava offline-musiikki uudelleen ja palautettava haluamasi asetukset.

1. Valitse Koti .
  2. Valitse Asetukset .
  3. Selaa kohtaan Tallennus ja valitse Tyhjennä välimuisti.
  4. Valitse Tyhjennä välimuisti.

Latausten tallentaminen

Jos Android-laitteessasi on ulkoinen SD-kortti, voit ladata Spotify-musiikkia kortille laitteen sisäisen muistin sijaan.

Vinkki: Varmista, että SD-kortilla on vähintään 1 Gt vapaata tilaa. Tämä tallennusvaihtoehto näkyy vain, jos SD-kortti on käytettävissä.

1. Valitse Koti .
  2. Valitse Asetukset .
  3. Valitse Muu ja sitten Tallennus.
  4. Valitse, minne haluat tallentaa ladatun musiikin.
  5. Napauta OK. Siirto voi kestää muutamia minuutteja kirjastosi koosta riippuen. Voit jatkaa Spotifyn kuuntelua normaalisti siirron aikana. Kun tiedostot on siirretty, Spotify käynnistyy uudelleen.
Päivitetty viimeksi 08. toukokuuta 2019