Millä laitteilla voin kuunnella Spotifyta?

Älä sido Spotifyta vain yhteen laitteeseen…

Voit ladata sovelluksen monenlaisille tietokoneille, puhelimille ja tableteille. Tarkista järjestelmävaatimuksista, onko laitteesi yhteensopiva.

Voit käyttää Spotifyta myös pelikonsoleilla, kaiuttimilla, televisioilla, autoissa ja muilla laitteilla. Tarkista täältä, mitä laitteita Spotify tukee, ja katso sitten tuetuista yhteystyypeistä, miten voit kuunnella musiikkia niiden kautta.

Voinko kuunnella usealla laitteella samaan aikaan?

Voit toistaa musiikkia vain yhdellä laitteella kerrallaan. Jos aloitat toiston toisella laitteella, nykyisen laitteesi toisto keskeytetään.

Vinkki: Voit kuunnella musiikkia saumattomasti eri laitteilla käyttämällä Spotify Connectia.