Äänenlaatuasetukset

Kuuntele musiikkia sellaisena, kuin se on tarkoitettu kuunneltavaksi, ottamalla käyttöön korkealaatuinen äänentoisto tai säästä dataa äänenlaatua vähentämällä. Voit myös säätää äänen sopivaksi taajuskorjaimella.

Muokkaa näitä asetuksia valitsemalla laite alta.

Huomautus: Äänenlaatuasetuksia ei voi säätää, kun Spotify Connect on käytössä.

Työpöytäsovelluksen vakiolaatu on Ogg Vorbis 160 kbit/s.

Premium-tilaajat voivat ottaa käyttöön korkealaatuisen toiston, jonka tiedonsiirtonopeus on 320 kbit/s:

1. Napsauta oikeassa yläkulmassa olevaa nuolipainiketta ja valitse Asetukset.
  2. Napsauta Musiikin äänenlaatu -kohdassa Laadukas suoratoisto (vain Premium) -asetus päälle (väri muuttuu vihreäksi) tai pois päältä (väri muuttuu harmaaksi).

Vinkki: Asetuksissa voit myös varmistaa, että kaikki kappaleet soitetaan samalla äänenvoimakkuudella. Valitse NÄYTÄ LISÄASETUKSET ja etsi kyseinen asetus Toisto-kohdasta.

Verkkosoittimen vakiolaatu on AAC 128 kbit/s, ja Premium-käyttäjillä 256 kbit/s.

Verkkosoittimessa ei tällä hetkellä voi muuttaa äänenlaatuasetuksia. Lataa sovellus, niin saat lisää ominaisuuksia käyttöösi!

Äänenlaatu

1. Valitse Oma kirjasto  näytön alareunassa olevasta valikosta.
  2. Valitse Asetukset .
  3. Valitse Musiikin äänenlaatu.
  4. Valitse haluamasi asetukset.

Valittavanasi ovat seuraavat äänenlaatuasetukset. Muotona on aina Ogg Vorbis.

• Normaali – noin 96 kbit/s
  • Hyvä – noin 160 kbit/s
  • Paras – noin 320 kbit/s
  • Automaattinen – laatu riippuu verkkoyhteydestä.

Voit määrittää eri asetukset suoratoistoa ja offline-tilassa kuuntelua (latauslaatua) varten. Mitä korkeampi suoratoistolaatu on, sitä enemmän dataa kuluu. Mitä korkeampi latauslaatu on, sitä enemmän musiikki vie laitteesi muistia.

Taajuuskorjain

1. Valitse Oma kirjasto  näytön alareunassa olevasta valikosta.
  2. Valitse Asetukset ja Toisto.
  3. Valitse Taajuuskorjain ja ota se käyttöön.
  4. Valitse esiasetus tai mukauta asetusta vetämällä taajuuskorjaimen pisteitä.

Vinkki: Toisto-asetuksissa voit myös ottaa Äänen normalisointi -asetuksen tai painikeäänet käyttöön (väri muuttuu vihreäksi) tai poistaa ne käytöstä (väri muuttuu harmaaksi).

Äänenlaatu

1. Valitse Oma kirjasto  näytön alareunassa olevasta valikosta.
  2. Valitse Asetukset .
  3. Valitse Musiikin äänenlaatu.
  4. Valitse haluamasi asetukset.

Valittavanasi ovat seuraavat äänenlaatuasetukset. Muotona on aina Ogg Vorbis.

• Normaali – noin 96 kbit/s
  • Hyvä – noin 160 kbit/s
  • Paras – noin 320 kbit/s
  • Automaattinen – laatu riippuu verkkoyhteydestä.

Voit määrittää eri asetukset suoratoistoa ja offline-tilassa kuuntelua (latauslaatua) varten. Mitä korkeampi suoratoistolaatu on, sitä enemmän dataa kuluu. Mitä korkeampi latauslaatu on, sitä enemmän musiikki vie laitteesi muistia.

Taajuuskorjain

1. Valitse Oma kirjasto  näytön alareunassa olevasta valikosta.
  2. Valitse Asetukset ja Toisto.
  3. Valitse Taajuuskorjain ja ota se käyttöön.
  4. Valitse esiasetus tai mukauta asetusta vetämällä taajuuskorjaimen pisteitä.

Vinkki: Toisto-asetuksissa voit myös ottaa Äänen normalisointi -asetuksen tai painikeäänet käyttöön (väri muuttuu vihreäksi) tai poistaa ne käytöstä (väri muuttuu harmaaksi).

Äänenlaatu

1. Valitse Oma kirjasto  näytön alareunassa olevasta valikosta.
  2. Valitse Asetukset .
  3. Valitse haluamasi asetukset kohdasta Musiikin äänenlaatu.

Valittavanasi ovat seuraavat äänenlaatuasetukset. Muotona on aina Ogg Vorbis.

• Normaali – noin 96 kbit/s
  • Hyvä – noin 160 kbit/s
  • Paras – noin 320 kbit/s
  • Automaattinen – laatu riippuu verkkoyhteydestä.

Voit määrittää eri asetukset suoratoistoa ja offline-tilassa kuuntelua (latauslaatua) varten. Mitä korkeampi suoratoistolaatu on, sitä enemmän dataa kuluu. Mitä korkeampi latauslaatu on, sitä enemmän musiikki vie laitteesi muistia.

Taajuuskorjain

1. Valitse Oma kirjasto  näytön alareunassa olevasta valikosta.
  2. Valitse Asetukset .
  3. Valitse Musiikin äänenlaatu -kohdasta Taajuuskorjain.
  4. Siirryt laitteesi ääni- ja lisälaiteasetuksiin. Valitse haluamasi vaihtoehdot.
    Huomautus: Valittavana olevat asetukset vaihtelevat laitteittain.

Spotifyn striimauksen vakiolaatu Chromecastissa on AAC 128 kbit/s ja 256 kbit/s Premium-käyttäjille.