Äänenlaatuasetukset

Kuuntele musiikkia sellaisena kuin se on tarkoitettu kuunneltavaksi ottamalla käyttöön korkealaatuinen äänentoisto tai säästä dataa äänenlaatua vähentämällä. Voit myös säätää äänen sopivaksi taajuuskorjaimella.

Katso tarkemmat ohjeet näiden asetusten muokkaamiseen valitsemalla laitteesi alta.

Huomautus: Äänenlaatuasetuksia ei voi säätää, kun Spotify Connect on käytössä.

Työpöytäsovelluksen vakiolaatu on Ogg Vorbis 160 kbit/s.

Premium-tilaajat voivat ottaa käyttöön korkealaatuisen toiston, jonka tiedonsiirtonopeus on 320 kbit/s:

1. Napsauta oikeassa yläkulmassa olevaa nuolipainiketta  ja valitse Asetukset.
  2. Napsauta Musiikin äänenlaatu -kohdassa Korkealaatuinen toisto (vain Premium) -vaihtoehto päälle  tai pois päältä .

Vinkki: Asetusten kohdassa Musiikin äänenlaatu voit myös varmistaa, että kaikki kappaleet soitetaan samalla äänenvoimakkuudella.

Verkkosoittimen vakiolaatu on AAC 128 kbit/s ja Premium-käyttäjillä 256 kbit/s.

Verkkosoittimessa ei tällä hetkellä voi muuttaa äänenlaatuasetuksia. Lataa sovellus, niin saat lisää ominaisuuksia käyttöösi!

Äänenlaatu

1. Valitse Koti
    Oletko Premium-käyttäjä? Valitse Oma kirjasto .
  2. Valitse Asetukset .
  3. Valitse Musiikin äänenlaatu.
  4. Valitse haluamasi asetukset.

Valittavanasi ovat seuraavat äänenlaatuasetukset. Muotona on aina Ogg Vorbis.

• Normaali – noin 96 kbit/s
  • Hyvä – noin 160 kbit/s
  • Paras – noin 320 kbit/s
  • Automaattinen – laatu riippuu verkkoyhteydestä.

Voit määrittää eri asetukset striimausta ja offline-tilassa kuuntelua (latauslaatua) varten. Mitä korkeampi striimauslaatu on, sitä enemmän dataa kuluu. Mitä korkeampi latauslaatu on, sitä enemmän musiikki vie laitteesi muistia.

Taajuuskorjain

1. Valitse Koti
    Oletko Premium-käyttäjä? Valitse Oma kirjasto .
  2. Valitse Asetukset ja sitten Toisto.
  3. Napauta Taajuuskorjain päälle .
  4. Valitse esiasetus tai mukauta asetusta vetämällä taajuuskorjaimen pisteitä.

Vinkki: Toisto-asetuksissa voit myös ottaa Äänen normalisointi -asetuksen tai painikeäänet käyttöön tai poistaa ne käytöstä.

Äänenlaatu

1. Valitse Koti
    Oletko Premium-käyttäjä? Valitse Oma kirjasto .
  2. Valitse Asetukset .
  3. Valitse haluamasi asetukset kohdasta Musiikin äänenlaatu.

Voit valita seuraavista äänenlaatuasetuksista:

• Matala – noin 24 kbit/s (HE-AACv2-formaatti).
  • Normaali – noin 96 kbit/s (Ogg Vorbis -formaatti).
  • Korkea – noin 160 kbit/s (Ogg Vorbis -formaatti).
  • Erittäin korkea – noin 320 kbit/s (Ogg Vorbis -formaatti).
  • Automaattinen – laatu riippuu verkkoyhteydestä.

Voit määrittää eri asetukset striimausta ja offline-tilassa kuuntelua (latauslaatua) varten. Mitä korkeampi striimauslaatu on, sitä enemmän dataa kuluu. Mitä korkeampi latauslaatu on, sitä enemmän musiikki vie laitteesi muistia.

Taajuuskorjain

1. Valitse Koti
    Oletko Premium-käyttäjä? Valitse Oma kirjasto .
  2. Valitse Asetukset .
  3. Valitse Musiikin äänenlaatu -kohdasta Taajuuskorjain.
  4. Siirryt laitteesi ääni- ja lisälaiteasetuksiin. Valitse haluamasi vaihtoehdot.
    Huomautus: Valittavana olevat asetukset vaihtelevat laitteittain.

Spotifyn striimauksen vakiolaatu Chromecastissa on AAC 128 kbit/s ja Premium-käyttäjillä 256 kbit/s.

Päivitetty viimeksi 24. heinäkuuta 2018