Loukkaava sisältö

On hienoa, että musiikkia voi kuunnella juuri sellaisena, kuin millaiseksi artisti on sen luonut. Sen vuoksi Spotifyssa voi toisinaan törmätä loukkaavaan sisältöön.

Tällaisen sisällön tunnistaa siinä olevasta EXPLICIT-merkinnästä (verkkosoittimessa merkitty E-kirjaimella).

Huomautus: Loukkaava sisältö merkitään oikeuksien haltijoilta saamiemme tietojen perusteella. Emme voi taata, että kaikki loukkaava sisältö on merkitty EXPLICIT-tunnisteella.

Loukkaavan sisällön suodattaminen

Mobiililaitteille ja tableteille (saatavilla pian useammille laitteille!)

Voit suodattaa loukkaavaksi merkityn sisällön pois näillä ohjeilla:

1. Valitse Koti .
    Oletko Premium-käyttäjä? Valitse Oma kirjasto .
  2. Valitse Asetukset .
  3. Valitse Loukkaava sisältö.
  4. Napauta Salli loukkaava sisältö -asetus pois päältä (väri muuttuu harmaaksi).
  5. Loukkaavaksi merkityt kappaleet näkyvät nyt sovelluksessa harmaalla tekstillä. Niitä ei voi kuunnella, ja soitin skippaa ne.

Huomioita tästä asetuksesta:

• Asetuksen voi määrittää vain yksittäiselle tilille ja laitteelle. Jos esimerkiksi otat loukkaavaksi määritellyn sisällön suodattamisen käyttöön puhelimellasi, suodatus ei ole automaattisesti käytössä myös työpöytäsovelluksessa, vaikka käyttäisit samaa tiliä.
  • Asetus ei ole voimassa, kun käytät Spotify Connectia musiikin kuunteluun eri laitteella.

Muista: Loukkaava sisältö merkitään oikeuksien haltijoilta saamiemme tietojen perusteella. Emme siis voi taata asetuksen suodattavan pois kaikkea loukkaavaa sisältöä. Jos huomaat kappaleen, joka pitäisi merkitä EXPLICIT-tunnisteella, kerro siitä meille napauttamalla kappaleen vieressä olevaa -painiketta ja valitsemalla Ilmoita loukkaavasta sisällöstä

Siistityn version hakeminen

Voit tarkistaa, olisiko loukkaavaksi merkitystä kappaleesta olemassa siistitty versio. Valitse laitteesi, niin saat tarkemmat ohjeet.

Huomautus: Kaikesta loukkaavasta sisällöstä ei välttämättä ole tarjolla siistittyä versiota.

1. Selaa albumin sivulla kappalelistan loppuun.
  2. Löydät saman albumin vaihtoehtoiset julkaisut oikeasta alakulmasta.

Huomautus: Jos et näe tätä vaihtoehtoa, Spotifyssa ei tällä hetkellä ole muita versioita albumista.
  3. Valitse albumista se versio, jota ei ole merkitty EXPLICIT-tunnisteella.

Voit myös hakea siistittyjä versioita tietystä kappaleesta kirjoittamalla sen nimen hakukenttään.

Hae kappaleesta siistittyjä versioita kirjoittamalla sen nimi hakukenttään.

Huomautus: Kaikesta loukkaavasta sisällöstä ei välttämättä ole tarjolla siistittyä versiota.