Loukkaava sisältö

Spotify tarjoaa musiikkia sellaisena, jollaiseksi artisti on sen luonut, joten se voi joskus sisältää loukkaavaa sisältöä. Tällaisen sisällön tunnistaa siinä olevasta EXPLICIT-merkinnästä.

Huomautus: Loukkaava sisältö merkitään oikeuksien haltijoilta saamiemme tietojen perusteella. Emme voi taata, että kaikki loukkaava sisältö on merkitty EXPLICIT-tunnisteella.

Loukkaavan sisällön suodatus

Voit sallia tai estää loukkaavan sisällön toistamisen tililläsi. Jos olet Perhe-Premium-tilauksen haltija, voit myös sallia tai estää loukkaavan sisällön toistamisen muiden tilauksen jäsenten tileillä.

Voit suodattaa loukkaavaksi merkityn sisällön pois näillä ohjeilla:

Mobiililaitteet ja tabletit

1. Valitse Koti .
  2. Valitse Asetukset .
  3. Valitse Loukkaava sisältö.
  4. Napauta Salli loukkaava sisältö -asetus pois päältä (väri muuttuu harmaaksi).
  5. Loukkaavaksi merkityt kappaleet näkyvät nyt sovelluksessa harmaalla tekstillä. Niitä ei voi kuunnella, ja soitin skippaa ne.

Työpöytäsovellus

1. Napsauta oikeassa yläkulmassa olevaa nuolipainiketta  ja valitse Asetukset.
  2. Aseta Loukkaava sisältö -kohdan Salli loukkaavaksi määritellyn sisällön toistaminen -asetus pois päältä (väri muuttuu harmaaksi).

Huomautus: Loukkaavan sisällön asetukset eivät ole voimassa, jos toistat musiikkia Spotify Connectin kautta toisessa laitteessa.

Muista: Loukkaava sisältö merkitään oikeuksien haltijoilta saamiemme tietojen perusteella, joten loukkaavaa sisältöä saatetaan toistaa, vaikka olet estänyt sen. Jos huomaat kappaleen, joka pitäisi merkitä EXPLICIT-tunnisteella, kerro siitä meille napauttamalla kappaleen vieressä olevaa -painiketta ja valitsemalla Ilmoita loukkaavasta sisällöstä

Perhe-Premium-tilauksen haltijoille.

Loukkaavaksi merkityn sisällön estäminen tilauksen jäseneltä:

1. Siirry tilisivulle.
  2. Valitse vasemmalla olevasta valikosta Perhe-Premium.
  3. Napsauta jäsentä, jolta haluat estää loukkaavan sisällön.
  4. Poista Salli loukkaava sisältö -asetus käytöstä (väri muuttuu harmaaksi).

Muista: Loukkaava sisältö merkitään oikeuksien haltijoilta saamiemme tietojen perusteella, joten loukkaavaa sisältöä saatetaan toistaa, vaikka olet estänyt sen. Jos huomaat kappaleen, joka pitäisi merkitä EXPLICIT-tunnisteella, kerro siitä meille napauttamalla kappaleen vieressä olevaa -painiketta ja valitsemalla Ilmoita loukkaavasta sisällöstä

Siistityn version hakeminen

Voit tarkistaa, olisiko loukkaavaksi merkitystä kappaleesta olemassa siistitty versio. Valitse laitteesi alta, niin näet tarkemmat ohjeet:

Huomautus: Kaikesta loukkaavasta sisällöstä ei välttämättä ole tarjolla siistittyä versiota.

1. Selaa albumin sivulla kappalelistan loppuun.
  2. Löydät saman albumin vaihtoehtoisia julkaisuja oikeasta alakulmasta.

Huomautus: Jos et näe tätä vaihtoehtoa, Spotifyssa ei tällä hetkellä ole muita versioita albumista.
  3. Valitse albumista se versio, jota ei ole merkitty EXPLICIT-tunnisteella.

Voit myös hakea siistittyjä versioita tietystä kappaleesta kirjoittamalla sen nimen hakukenttään.

Hae kappaleesta siistittyjä versioita kirjoittamalla sen nimi hakukenttään.

Huomautus: Kaikesta loukkaavasta sisällöstä ei välttämättä ole tarjolla siistittyä versiota.

Päivitetty viimeksi 16. syyskuuta 2019