Loukkaava sisältö

Musiikki on parhaimmillaan sellaisena, kuin artisti on sen luonut. Tästä johtuen Spotifyssa saattaa joskus törmätä loukkaavaan sisältöön, jonka tunnistaa julkaisussa olevasta EXPLICIT-merkinnästä (verkkosoittimessa merkitty E-kirjaimella).

Jos et halua kuulla loukkaavaa sisältöä, voit etsiä kappaleesta siistityn version. Valitse laitteesi, niin näet tarkemmat ohjeet.

Huomautus: Kaikesta loukkaavasta sisällöstä ei välttämättä ole tarjolla siistittyä versiota.

1. Selaa albumin sivulla kappalelistan loppuun.
  2. Löydät saman albumin vaihtoehtoisia julkaisuja oikeasta alakulmasta.

Huomautus: Jos et näe tätä vaihtoehtoa, Spotifyssa ei tällä hetkellä ole muita versioita albumista.
  3. Valitse se albumin versio, jota haluat kuunnella.

Voit myös hakea siistittyjä versioita kirjoittamalla kohteen nimen hakuriville.

Pidä silmällä sisältöä, jossa on E (explicit) -merkintä.

Jos törmäät tällaiseen sisältöön, siitä saattaa olla tarjolla myös siistitty versio. Hae siistittyjä versioita kirjoittamalla kohteen nimi hakuriville.

Jos törmäät sisältöön, joka on merkitty EXPLICIT-maininnalla, siitä saattaa olla tarjolla myös siistitty versio. Hae siistittyjä versioita kirjoittamalla kohteen nimi hakuriville.