Internet-yhteyden käyttö

Monien muiden digitaalisten palveluiden ja sovellusten tavoin Spotify käyttää toimiakseen jonkin verran laitteesi Wi-Fi-/Internet-kaistanleveyttä ja mobiilidataa.

Kaistanleveyden käyttö

Sovellus käyttää laitteesi Internet-kaistanleveyttä, jotta saisit kuunnella musiikkia ilman puskuroinnin aiheuttamia keskeytyksiä.

Kaistanleveyden käytön vähentäminen

Mobiilidata

Musiikin striimauksen hinta mobiilidataa käyttäen vaihtelee puhelinliittymäsi mukaan. Saat tarkempia tietoja operaattoriltasi.

Huomautus: Suosittelemme musiikin striimaukseen vähintään 3G-yhteyttä.

Mobiilidatan käytön vähentäminen

• Käytä Wi-Fi-yhteyttä mobiilidatan sijaan, varsinkin silloin, kun käynnistät sovelluksen tai jos käytät Spotifyta ulkomailla.
  • Lataa musiikkia kuunneltavaksi offline-tilassa (vain Premium). Kytke sovelluksen asetuksista Lataa matkapuhelinverkon kautta pois päältä kohdassa Musiikin äänenlaatu. Näin varmistat, että musiikkia ladataan vain Wi-Fi-yhteyttä käyttäen.
  • Joissain laitteissa on erityinen datan säästötila, jonka avulla voi vähentää yleistä datankäyttöä. Saat tarkempia tietoja laitteesi käyttöohjeista.