Internet-yhteyden käyttö ja datakulutus

Monien muiden digitaalisten palveluiden ja sovellusten tavoin Spotify käyttää toimiakseen jonkin verran laitteesi Wi-Fi-/internet-kaistanleveyttä tai mobiilidataa.

Mobiilidata

Musiikin striimauksen hinta mobiilidataa käyttäen vaihtelee liittymäsi mukaan. Saat tarkempia tietoja operaattoriltasi.

Huomautus: Suosittelemme musiikin striimaukseen vähintään 3G-yhteyttä.

Mobiilidatan käytön vähentäminen

• Käytä Wi-Fi-yhteyttä mobiilidatan sijaan, varsinkin silloin, kun käynnistät sovelluksen tai jos käytät Spotifyta ulkomailla.
  • Lataa musiikkia kuunneltavaksi offline-tilassa (Premium-ominaisuus). Kytke sovelluksen asetus Lataa matkapuhelinverkon kautta pois päältä kohdassa Musiikin äänenlaatu. Näin varmistat, että musiikkia ladataan vain Wi-Fi-yhteyttä käyttäen.
  • Tarkista Musiikin äänenlaatu -asetukset. Jos striimausasetuksena on Paras laatu, Spotify voi käyttää tavallista enemmän dataa, kun kuuntelet musiikkia Wi-Fi-yhteyden ulottumattomissa.
  • Jos kuuntelet ladattua soittolistaa, varmista, että Autoplay-asetus ei ole käytössä.
  • Joissain laitteissa on erityinen datansäästötila, jonka avulla voi vähentää yleistä datan käyttöä. Saat tarkempia tietoja laitteesi tukisivustolta.

Kaistanleveyden käyttö

Sovellus käyttää laitteesi internet-kaistanleveyttä, jotta saisit kuunnella musiikkia ilman puskuroinnin aiheuttamia keskeytyksiä.

Kaistanleveyden käytön vähentäminen

Päivitetty viimeksi 07. joulukuuta 2018