Soittolistakansiot

Soittolistakansiot ovat oiva keino soittolistojen pitämiseen järjestyksessä. Tarvitset niiden luomiseen työpöytäsovelluksen, mutta ne näkyvät sen jälkeen myös mobiililaitteilla.

Kansion luominen

1. Napsauta työpöytäsovelluksen vasemmassa valikossa yhtä soittolistoista hiiren kakkospainikkeella.
  2. Valitse Luo kansio.
  3. Anna kansiolle nimi ja paina Enter.

Sisällön lisääminen kansioon

• Valitse haluamasi soittolista työpöytäsovelluksen vasemmasta valikosta ja vedä ja pudota se haluamaasi soittolistakansioon.
  • Voit myös napsauttaa soittolistakansiota hiiren kakkospainikkeella ja valita Luo soittolista.

Vinkki: Voit luoda uusia kansioita myös kansioiden sisälle! Napsauta soittolistakansiota hiiren kakkospainikkeella ja valitse Luo kansio

Päivitetty viimeksi 26. syyskuuta 2019