Soittolistan kansikuvan mukauttaminen

Huomautus: Tarvitset työpöytäsovelluksen.

Anna soittolistoillesi persoonallinen ilme lisäämällä niille kansikuva ja kuvaus.

1. Napsauta soittolistan kuvaa.
  2. Muokkausnäkymässä voit antaa soittolistalle nimen ja lisätä sille kuvauksen.
  3. Lataa uusi kansikuva napsauttamalla VALITSE KUVA tai vaihda nykyinen kuva uuteen napsauttamalla VAIHDA KUVA.
  4. Valitse TALLENNA.

Huomautus: Voit ladata vain .jpeg-tiedostoja, jotka ovat kooltaan enintään 4 Mt. Kuvat eivät saa loukata tekijänoikeuksia, tavaramerkkejä tai kenenkään henkilökohtaisia oikeuksia. Lisätietoja on soittolistojen kuvaohjeissa.