Soittolistojen luominen ja muokkaaminen

Huomautus: Nämä ohjeet on tarkoitettu Premium-käyttäjille sekä niille, jotka käyttävät mainoksin tuettua ilmaispalvelua työpöytäsovelluksella tai verkkosoittimessa. Jos käytät ilmaista, mainoksin tuettua palvelua mobiililaitteella, siirry tänne ja vieritä kohtaan Soittolistojen luominen ja muokkaaminen.

Soittolistat ovat kätevä tapa tallentaa musiikkikokoelmia joko omaksi iloksi tai muiden kanssa jaettavaksi.

Valitse laitteesi alta, niin saat ohjeet soittolistojen luomiseen ja muokkaamiseen. Katso sen jälkeen myös lisää käyttövinkkejä soittolistojen ominaisuuksista.

Vinkki: Etsi muiden luomia soittolistoja valitsemalla Browse tai Haku ja tallenna soittolistat seuraamalla niitä.

Soittolistan luominen

1. Valitse vasemmalla olevasta valikosta Uusi soittolista.
  2. Anna soittolistalle nimi (ja halutessasi myös kuvaus ja kansikuva) ja valitse LUO.

Tämän jälkeen löydät soittolistan omasta kirjastosta.

Kappaleiden lisääminen

1. Napsauta haluamaasi kappaletta hiiren kakkospainikkeella ja valitse Lisää soittolistaan.
  2. Valitse soittolista.

Vinkki: Voit myös vetää ja pudottaa kappaleita soittolistaan.

Soittolistan muokkaaminen

• Voit poistaa kappaleen siirtymällä soittolistaan ja napsauttamalla haluamaasi kappaletta hiiren kakkospainikkeella. Valitse Poista tästä soittolistasta.

Huomautus: Voit poistaa kappaleita vain sellaisista soittolistoista, jotka olet itse luonut.

• Voit järjestää kappaleet uudelleen vetämällä ne haluamaasi järjestykseen.

Vinkki: Soittolistoja voi järjestää myös lajittelun ja suodatuksen avulla.

Soittolistan poistaminen

1. Napsauta soittolistaa hiiren kakkospainikkeella.
  2. Valitse Poista ja vahvista valinta valitsemalla POISTA.

Vinkki: Poistitko soittolistan vahingossa? Lue, miten voit palauttaa sen.

Soittolistan luominen

1. Valitse vasemmalla olevasta valikosta Oma musiikki.
  2. Napsauta oikeassa yläkulmassa UUSI SOITTOLISTA
  3. Anna soittolistalle nimi ja valitse Luo.

Tämän jälkeen löydät soittolistan Oma musiikki -osiosta.

Kappaleiden lisääminen

1. Napsauta haluamaasi kappaletta hiiren kakkospainikkeella ja valitse Lisää soittolistaan.
  2. Valitse soittolista.

Kappaleiden poistaminen

1. Siirry soittolistaan ja napsauta haluamaasi kappaletta hiiren kakkospainikkeella.
  2. Valitse Poista tästä soittolistasta.

Huomautus: Voit poistaa kappaleita vain sellaisista soittolistoista, jotka olet itse luonut.

Soittolistan poistaminen

1. Napsauta soittolistaa hiiren kakkospainikkeella.
  2. Valitse Poista ja vahvista valinta valitsemalla POISTA.

Vinkki: Poistitko soittolistan vahingossa? Lue, miten voit palauttaa sen.

Huomautus: Nämä ohjeet ovat Premium-käyttäjille. Jos käytät ilmaista, mainoksin tuettua palvelua, siirry tänne ja vieritä kohtaan Soittolistojen luominen ja muokkaaminen.

Soittolistan luominen

1. Valitse Oma kirjasto  näytön alareunassa olevasta valikosta.
  2. Valitse Soittolistat.
  3. Napauta soittolistojen alla olevaa kohtaa LUO SOITTOLISTA.
  4. Anna soittolistalle nimi ja valitse LUO.

Tämän jälkeen löydät soittolistan omasta kirjastosta.

Kappaleiden lisääminen

1. Napauta -painiketta haluamasi kappaleen oikealla puolella.
  2. Valitse Lisää soittolistaan.
  3. Valitse soittolista.

Soittolistan muokkaaminen

Kappaleiden poistaminen:

1. Napauta soittolistan oikeassa yläkulmassa olevaa -painiketta.
  2. Valitse Muokkaa.
  3. Napauta -painiketta kappaleen vasemmalla puolella.
  4. Vahvista valinta napauttamalla Poista.

Kappaleiden järjestäminen:

1. Napauta soittolistan oikeassa yläkulmassa olevaa -painiketta.
  2. Valitse Muokkaa.
  3. Järjestä kappaleet haluamaasi tavalla -kuvakkeesta vetämällä.

Soittolistan poistaminen

1. Avaa Oma kirjasto  ja valitse Soittolistat-kokoelman oikeasta yläkulmasta Muokkaa.
  2. Napauta soittolistan vasemmalla puolella olevaa -painiketta.
  3. Valitse Poista.
  4. Voit myös napauttaa -painiketta itse soittolistan oikeassa yläkulmassa ja valita Poista soittolista.

Vinkki: Poistitko soittolistan vahingossa? Lue, miten voit palauttaa sen.

Huomautus: Nämä ohjeet ovat Premium-käyttäjille. Jos käytät ilmaista, mainoksin tuettua palvelua, siirry tänne ja vieritä kohtaan Soittolistojen luominen ja muokkaaminen.

Soittolistan luominen

1. Valitse Oma kirjasto  näytön alareunassa olevasta valikosta.
  2. Valitse Soittolistat.
  3. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa Uusi soittolista -painiketta .
  4. Anna soittolistalle nimi ja valitse LUO.

Tämän jälkeen löydät soittolistan omasta kirjastosta.

Kappaleiden lisääminen

1. Napauta -painiketta haluamasi kappaleen oikealla puolella.
  2. Valitse Lisää soittolistaan.
  3. Valitse soittolista.

Kappaleiden poistaminen

1. Napauta -painiketta haluamasi kappaleen oikealla puolella.
  2. Valitse Poista tästä soittolistasta.

Soittolistan poistaminen

1. Avaa Oma kirjasto  ja napauta Soittolistat-kokoelmassa soittolistan oikealla puolella olevaa -painiketta.
  2. Valitse Poista soittolista.
  3. Vahvista valinta napauttamalla Poista.

Vinkki: Poistitko soittolistan vahingossa? Lue, miten voit palauttaa sen.

Päivitetty viimeksi 31. heinäkuuta 2018