Oma kirjasto

Kun tykkäät kappaleesta, soittolistasta tai albumista tai seuraat artistia tai podcastia, tykkäyksen kohde lisätään Omaan kirjastoon.

Näin pääset alkuun

Oma kirjasto on vasemmalla olevassa valikossa.

Näin lisäät sisältöä Omaan kirjastoon:

• Napsauta -kuvaketta haluamasi kappaleen, albumin tai soittolistan kohdalla.
  • Valitse SEURAA haluamasi artistin tai podcastin kohdalla.

Vinkki: Albumista tykkääminen ei automaattisesti lisää tykkäystä kaikkiin sen kappaleisiin. Jos haluat tykätä albumin kaikista kappaleista, napsauta albumin kohdalla ja valitse sitten Tykkää kaikista kappaleista.

Pääset Omaan kirjastoon  valikkopalkin kautta.

Näin lisäät sisältöä Omaan kirjastoon:

• Napauta -kuvaketta haluamasi kappaleen, albumin tai soittolistan kohdalla.
  • Valitse SEURAA haluamasi artistin tai podcastin kohdalla.

Vinkki: Albumista tykkääminen ei automaattisesti lisää tykkäystä kaikkiin sen kappaleisiin. Jos haluat tykätä albumin kaikista kappaleista, napauta albumin kohdalla  (iOS) /  (Android) ja valitse sitten Tykkää kaikista kappaleista.

Tarvitsetko apua?

Kappaleet, joista tykkäät, kootaan Tykätyt kappaleet -listaan, joka majailee mobiililaitteilla ja tableteilla Soittolistat-välilehdellä.

Vinkki: Albumin lisääminen omaan kirjastoon ei automaattisesti lisää kaikkia sen kappaleita Tykätyt kappaleet -listaan. Napauta sen sijaan albumin kohdalla / ja valitse sitten Tykkää kaikista kappaleista

Artisti lisätään kirjastoon valitsemalla artistin profiilin yläosasta SEURAA.

Albumi lisätään napauttamalla albumin nimen vieressä olevaa -kuvaketta.

Vinkki: Kappaleesta tykkääminen ei lisää sen albumia tai artistia omaan kirjastoon, mutta albumi ja artisti näkyvät sen jälkeen todennäköisemmin Oman kirjaston Artistit- tai Albumit-kokoelmien suosituksissa.