Sähköpostiosoitteen vaihtaminen

1. Kirjaudu sisään tilisivullesi.
  2. Valitse PROFIILI.
  3. Kirjoita uusi sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään.
  4. Vahvista salasanasi.
  5. Napsauta TALLENNA PROFIILI.

Valmista tuli! Sekä vanhaan että uuteen sähköpostiosoitteeseesi lähetetään vahvistusviesti, jossa on tiedot muutoksesta.

Eikö onnistunut?

Tämä tarkoittaa, että loit Spotify-tilisi Facebookin kautta. Sinun ei siis tarvitse vaihtaa sähköpostiosoitettasi, jotta pääsisit kirjautumaan sisään. Pääset tilillesi valitsemalla vaihtoehdon KÄYTÄ FACEBOOK-TILIÄSI tai JATKA FACEBOOK-TUNNUKSILLA.

Jos kirjautuminen Facebook-tunnuksilla ei onnistu, yritä seuraavaa:

1. Siirry salasanan palautussivulle.
  2. Syötä Facebook-tilillesi rekisteröity sähköpostiosoite.
  3. Luo Spotify-tilille salasana.

Katso tarvittaessa lisäneuvoja artikkelista Salasanan palauttaminen

Voit nyt kirjautua sisään käyttämällä Facebook-sähköpostiosoitettasi ja luomaasi salasanaa.

Jos olet käyttänyt osoitetta toisen tilin luomiseen, yritä päästä kirjautumaan kyseiselle tilille käyttämällä salasanan palautuslomaketta.

Jos uskot jonkun muun käyttävän sähköpostiosoitettasi, voit ottaa meihin yhteyttä näin:

1. Siirry tähän yhteydenottolomakkeeseen ja valitse Subscription > Other > I STILL NEED HELP (Tilaus > Muu aihe > TARVITSEN LISÄÄ APUA).
  2. Valitse tilaustyypiksi Premium.
  3. Anna sähköpostiosoitteesi.
  4. Anna nimesi.
  5. Kuvaile ongelmaasi (englanniksi) ja lähetä lomake tai aloita chat.

Jos et voi käyttää tiliisi liitettyä sähköpostia, voit vaihtaa sähköpostiosoitetta vain, jos pääset yhä kirjautumaan tilisivullesi.

Sinulla on kuitenkin joitakin vaihtoehtoja:

• Sähköpostipalveluntarjoaja voi auttaa sinua palauttamaan sähköpostiosoitteen käyttöön.
  • Voit aloittaa alusta luomalla itsellesi uuden tilin.
    Huomautus: Et voi peruuttaa vanhan tilin mahdollista Premium-tilausta.
  • Ota meihin yhteyttä näin:
    1. Siirry tähän yhteydenottolomakkeeseen ja valitse Subscription > Other > I STILL NEED HELP (Tilaus > Muu aihe > TARVITSEN LISÄÄ APUA).
    2. Valitse tilaustyypiksi Premium.
    3. Anna sähköpostiosoitteesi.
    4. Anna nimesi.
    5. Kuvaile ongelmaasi (englanniksi) ja lähetä lomake tai aloita chat.
    1. Siirry tähän yhteydenottolomakkeeseen ja valitse Subscription > Other > I STILL NEED HELP (Tilaus > Muu aihe > TARVITSEN LISÄÄ APUA).
    2. Valitse tilaustyypiksi Premium.
    3. Anna sähköpostiosoitteesi.
    4. Anna nimesi.
    5. Kuvaile ongelmaasi (englanniksi) ja lähetä lomake tai aloita chat.
    {!/C77789}

Päivitetty viimeksi 21. toukokuuta 2020