Videot

Spotify-sovelluksella voit myös katsoa musiikkivideoita, dokumentteja ja ainutlaatuisia videosarjoja.

• Selaa suositeltuja ohjelmia.
  • Seuraa suosikkiohjelmiasi, jolloin ne tallentuvat ja saat ilmoituksen uusista jaksoista.
  • Jaa videoita kavereiden kanssa.
  • Lähetä videot puhelimestasi tietokoneen näytölle Spotify Connectin avulla.

Usein kysytyt kysymykset

Koska videotiedostot ovat suurempia kuin musiikkitiedostot, ne käyttävät myös enemmän dataa. Videomme käyttävät kuitenkin jotakuinkin saman verran dataa kuin muutkin suositut videokanavat.

Videoita ei toistaiseksi voi ladata offline-tilassa katsottavaksi.

Etkö saa katsottuja videoita?Saat neuvoja artikkelista Spotify ei toimi

Päivitetty viimeksi 27. toukokuuta 2020