Spotify-radio

Spotify-radio valitsee musiikin puolestasi, jotta voit rentoutua lempimusiikkiasi kuunnellen.

Voit käynnistää radioaseman mistä tahansa kappaleesta, albumista, artistista tai soittolistasta, jolloin Spotify jatkaa samankaltaisen musiikin soittamista. Voit myös tehdä asemasta omannäköisesi kuuntelun aikana, jotta se täsmäisi paremmin musiikkimakuusi.

Valitse laitteesi alta, niin näet tarkemmat ohjeet.

1. Valitse Radio.
  2. Valitse LUO UUSI ASEMA.
  3. Aloita kuuntelu hakemalla kappaletta, artistia tai soittolistaa ja vahvistamalla valinta.

Huomautus: Jotkin kappaleet, artistit tai soittolistat eivät ehkä ole saatavana radiotoiminnon kautta.

Vinkki: Voit käynnistää radioaseman myös muualla sovelluksessa. Napsauta kappaletta, albumia, artistia tai soittolistaa hiiren kakkospainikkeella ja valitse Käynnistä kappale-/albumi-/artisti-/soittolistaradio.

Aseman tallentaminen

Valitse aseman sivulla SEURAA.

Asema on nyt tallennettu Oma kirjasto -osion Asemat-kokoelmaan.

Aseman poistaminen

Siirry Asemat-sivulle, napsauta asemaa hiiren kakkospainikkeella ja valitse Lopeta seuraaminen.

Asemien mukauttaminen

Napsauta ylä- tai alapeukkua kappaleen soidessa, niin asema oppii tuntemaan musiikkimakusi entistä paremmin.

1. Napsauta hiiren kakkospainikkeella albumia, kappaletta tai soittolistaa.
  2. Valitse Käynnistä radio.

Huomautus: Jotkin kappaleet, artistit tai soittolistat eivät ehkä ole saatavana radiotoiminnon kautta.

Asemien mukauttaminen

Napsauta ylä- tai alapeukkua kappaleen soidessa, niin asema oppii tuntemaan musiikkimakusi entistä paremmin.

Huomautus:
Verkkosoittimessa on radiotoiminnon yksinkertaistettu versio. Pääset nauttimaan radion kaikista herkuista, kun lataat Spotify-sovelluksen.

1. Valitse Radio  näytön alareunassa olevasta valikosta.
  2. Napauta uuden aseman luomispainiketta.
  3. Hae kappaletta, artistia tai soittolistaa.
  4. Napauta kappaletta, josta haluat käynnistää radion.

Huomautus: Jotkin kappaleet, artistit tai soittolistat eivät ehkä ole saatavana radiotoiminnon kautta.

Vinkki: Voit käynnistää radioaseman myös muualla sovelluksessa. Napauta -painiketta kappaleen, albumin, artistin tai soittolistan vieressä ja valitse Käynnistä radio.

Aseman tallentaminen

Valitse aseman sivulla SEURAA.

Asema on nyt tallennettu Oma kirjasto -osion Asemat-kokoelmaan.

Aseman poistaminen

1. Siirry Asemat-sivulle ja valitse oikeasta yläkulmasta Muokkaa
  2. Napauta -painiketta aseman vasemmalla puolella ja valitse POISTA

Asemien mukauttaminen

1. Napauta Nyt soi -palkkia.
  2. Napauta ylä- tai alapeukkua kappaleen soidessa, niin asema oppii tuntemaan musiikkimakusi entistä paremmin.

1. Valitse Radio  näytön alareunassa olevasta valikosta.
  2. Napauta uuden aseman luomispainiketta.
  3. Hae kappaletta, artistia tai soittolistaa.
  4. Napauta kappaletta, josta haluat käynnistää radion.

Huomautus: Jotkin kappaleet, artistit tai soittolistat eivät ehkä ole saatavana radiotoiminnon kautta.

Vinkki: Voit käynnistää radioaseman myös muualla sovelluksessa. Napauta -painiketta kappaleen, albumin, artistin tai soittolistan vieressä ja valitse Käynnistä radio.

Aseman tallentaminen

Valitse aseman sivulla SEURAA.

Asema on nyt tallennettu Oma musiikki -osion Asemat-kokoelmaan.

Aseman poistaminen

1. Siirry Asemat-sivulle ja valitse oikeasta yläkulmasta Muokkaa
  2. Napauta -painiketta aseman vasemmalla puolella ja valitse POISTA

Asemien mukauttaminen

1. Napauta Nyt soi -palkkia.
  2. Napauta ylä- tai alapeukkua kappaleen soidessa, niin asema oppii tuntemaan musiikkimakusi entistä paremmin.
  1. Valitse Radio  näytön alareunassa olevasta valikosta.
  2. Napauta uuden aseman luomispainiketta.
  3. Hae kappaletta, artistia tai soittolistaa.
  4. Napauta kappaletta, josta haluat käynnistää radion.

Huomautus: Jotkin kappaleet, artistit tai soittolistat eivät ehkä ole saatavana radiotoiminnon kautta.

Vinkki: Voit käynnistää radioaseman myös muualla sovelluksessa. Napauta -painiketta kappaleen, albumin, artistin tai soittolistan vieressä (tai paina nimikettä pitkään) ja valitse sitten Siirry kappale-/albumi-/artisti-/soittolistaradioon.

Aseman tallentaminen

Valitse aseman sivulla SEURAA.

Asema on nyt tallennettu Oma kirjasto -osion Asemat-kokoelmaan.

Aseman poistaminen

1. Siirry Asemat-sivulle ja valitse oikeasta yläkulmasta Muokkaa
  2. Napauta -painiketta aseman vasemmalla puolella ja valitse POISTA.

Asemien mukauttaminen

1. Napauta Nyt soi -palkkia.
  2. Napauta ylä- tai alapeukkua kappaleen soidessa, niin asema oppii tuntemaan musiikkimakusi entistä paremmin.