Spotify-radio

Älä päästä fiilistä laskemaan! Spotify-radio luo kappalekokoelman valitsemasi artistin, albumin, soittolistan tai kappaleen pohjalta. Se jopa päivittyy ajan myötä, jotta sisältö pysyisi tuoreena.

1. Siirry haluamaasi artistiin, albumiin, soittolistaan tai kappaleeseen.
  2. Valitse  tai .
  3. Valitse Siirry radioon.

Voit myös etsiä tietyn artistiradion hakutoiminnolla.

Vinkki: Valitse työpöytäsovelluksen vasemmasta valikosta Radio, niin näet suositeltuja radiosoittolistoja.

Radion tallentaminen

Tallenna haluamasi radio Oman kirjastosi Soittolistat-kokoelmaan tykkäämällä  siitä. Jos olet Premium-käyttäjä, voit myös ladata sen!

Huomautus: Soittolistaan perustuvaa radiota ei voi tallentaa tai ladata.

Päivitetty viimeksi 03. maaliskuuta 2020