Satunnaistoisto

Satunnaistoisto tuo vaihtelua kuunteluun. Sitä kannattaa käyttää esimerkiksi pitkissä soittolistoissa ja silloin, kun kaipaat vähän jännitystä elämään.

Voit ottaa satunnaistoiston käyttöön missä tahansa soittolistassa, albumissa tai artistiprofiilissa.

1. Napsauta alareunan Nyt soi -palkissa Satunnaistoisto .
  2. Kappaleiden toistojärjestys on nyt sekoittunut.
    Vinkki: Haluatko nähdä uuden järjestyksen? Se onnistuu, kun avaat toistojonon.
  3. Kytke satunnaistoisto pois päältä napsauttamalla painiketta uudelleen. Kappaleet soivat taas alkuperäisessä järjestyksessä.

Android: Napauta SATUNNAISTOISTO.

iOS: Napauta .

Premium-käyttäjät voivat hallita satunnaistoistoa myös Nyt soi -palkista:

1. Napauta näytön alareunassa valikkopalkin yläpuolella olevaa Nyt soi -palkkia.
    Huomautus: Jos käytät iPadia, napauta sivuvalikossa albumin kansikuvaa.
  2. Ota satunnaistoisto käyttöön napauttamalla .
  3. Kappaleiden toistojärjestys on nyt sekoittunut.
    Vinkki: Haluatko nähdä uuden järjestyksen? Se onnistuu, kun avaat toistojonon.
  4. Kytke satunnaistoisto pois päältä napauttamalla painiketta uudelleen. Kappaleet soivat taas alkuperäisessä järjestyksessä.

Voinko kuunnella kappaleita vain satunnaistoistona?

Jos olet Premium-käyttäjä, voit aina kuunnella juuri sitä, mitä haluat! Valitse haluamasi kappale soittolistasta tai albumista tai käynnistä toisto ensimmäisestä kappaleesta, niin Spotify soittaa loput kappaleet ilmoitetussa järjestyksessä. Halutessasi voit tietenkin myös valita satunnaistoiston.

Eikö sinulla ole Premium-tilausta?

Jos käytät maksutonta palveluamme, voit kuunnella kaikkia soittolistoja satunnaistoistona. Jos soittolistassa ei ole satunnaistoiston -kuvaketta, voit valita toistoon haluamasi kappaleen.

Päivitetty viimeksi 03. maaliskuuta 2020