Spotifyn yhdistäminen muihin sovelluksiin

Seuraa juoksuharrastustasi Runkeeperilla tai katso, mitä mahdolliset matchisi kuuntelevat Tinderissä. Spotifyn voi integroida moniin mahtaviin sovelluksiin!

Huomautus: Spotify-tiliäsi ei koskaan yhdistetä kolmannen osapuolen sovelluksiin ilman nimenomaista lupaasi. Sovellukset-sivulla näet luettelon kaikista sovelluksista, joihin tilisi on yhdistetty.

Käyttöoikeuden poistaminen

Näin poistat käyttöoikeuden kolmannen osapuolen sovellukselta:

1. Kirjaudu sisään Sovellukset-sivulle
  2. Paikanna haluamasi sovellus ja napsauta POISTA KÄYTTÖOIKEUS.

Muuta ei tarvita! Voit halutessasi palauttaa käyttöoikeudet milloin tahansa.