Podcastit

Tarjoamme tuhansia podcasteja, joita voit kuunnella suoraan sovelluksessa.

• Tutustu jaksoesittelyihin ja -suosituksiin.
  • Selaa ohjelmakategorioita – tarjolla ovat esimerkiksi Elämäntyyli, Uutiset, Komedia sekä Urheilu ja vapaa-aika.
  • Tallenna podcasteja offline-tilaan sellaisia hetkiä varten, joina internetyhteyttä ei ole.
  • Toista podcasteja saumattomasti muilla laitteilla Spotify Connectin avulla.

Huomautus: Vaikka Spotify ei soitakaan mainoksia Premium-tilaajille, joihinkin podcasteihin saattaa kuulua kolmannen osapuolen mainoksia osana jaksoa.

Valitse laitteesi alta, niin näet, kuinka voit käyttää podcasteja Spotifyssa.

1. Valitse vasemmalla olevasta valikosta Selaa.
  2. Napsauta PODCASTIT yläosan palkista.
  3. Tutustu esiteltyihin podcasteihin tai selaa podcasteja kategorioittain vierittämällä alaspäin.
  4. Voit aloittaa kuuntelun siirtämällä osoittimen kansikuvan päälle ja napsauttamalla toistopainiketta. Näet muut jaksot napsauttamalla podcastin nimeä.

Vinkki: Napsauttamalla podcast-sivulla SEURAA voit tallentaa sen omaan kirjastoon.

1. Valitse vasemmalla olevasta valikosta Koti.
  2. Vieritä alaspäin ja valitse jokin esitellyistä podcasteista tai katso lisää vaihtoehtoja valitsemalla NÄYTÄ LISÄÄ.
  3. Voit aloittaa kuuntelun siirtämällä osoittimen kansikuvan päälle ja napsauttamalla toistopainiketta. Näet muut jaksot napsauttamalla podcastin nimeä.

Hae ja toista

1. Valitse Selaa  näytön alareunassa olevasta valikosta.

2. Valitse Podcastit
  3. Vierittämällä alaspäin voit selata esiteltyjä podcasteja, esiin nostettuja jaksoja, kaikkia podcasteja tai kategorioita.
  4. Napauttamalla podcastia näet sen jaksot, ja jaksoa napauttamalla näet, mihin podcastiin se kuuluu.
  5. Aloita kuuntelu napauttamalla jakson nimeä.

Vinkki: Valitsemalla podcast-sivulla SEURAA voit tallentaa sen omaan kirjastoon.

Lisää vaihtoehtoja

Napauta Nyt soi -palkkia:

• Säädä nopeutta napauttamalla .

• Siirry 15 sekuntia eteenpäin napauttamalla . Napauttamalla  voit siirtyä 15 sekuntia taaksepäin.
  • Jaa sisältö ystävillesi ja some-kanaviisi napauttamalla .

Napauta  podcast-sivun oikeassa yläreunassa tai jakson nimen oikealla puolella, jos haluat

• saada lisätietoja podcastista tai jaksosta
  • ladata jaksoja, jotta voit kuunnella niitä myös ilman internetyhteyttä
  • jakaa podcasteja kavereille ja some-kanaviin
  • järjestää podcasteja toistojonoon.

Napauttamalla podcastin sivulla -painiketta voit lajitella ja suodattaa jaksoja.

Podcastit eivät toistaiseksi ole saatavilla iPadille.

Voit kuunnella podcasteja iPadilla hakemalla podcastin ensin toisella laitteella (esim. tietokoneella tai puhelimella) ja valitsemalla sitten iPadisi Spotify Connectin kautta.

Huomautus: Podcastit vaativat toimiakseen Android-version 4.3 tai sitä uudemman.

Hae ja toista

1. Napauta Selaa  näytön alaosan valikossa.
  2. Valitse Podcastit
  3. Vierittämällä alaspäin voit selata esiteltyjä podcasteja, esiin nostettuja jaksoja, kaikkia podcasteja tai kategorioita.
  4. Napauttamalla podcastia näet sen jaksot, ja jaksoa napauttamalla näet, mihin podcastiin se kuuluu.
  5. Aloita kuuntelu napauttamalla jakson nimeä.

Vinkki: Valitsemalla podcast-sivulla SEURAA voit tallentaa sen omaan kirjastoon.

Lisää vaihtoehtoja

Napauta  Nyt soi -palkissa:

• Säädä nopeutta napauttamalla .
  • Siirry 15 sekuntia eteenpäin napauttamalla . Napauttamalla  voit siirtyä 15 sekuntia taaksepäin.
  • Jaa sisältö ystävillesi ja some-kanaviisi napauttamalla .

Napauta  podcast-sivun oikeassa yläreunassa tai jakson nimen oikealla puolella, jos haluat

• saada lisätietoja podcastista tai jaksosta
  • ladata jaksoja, jotta voit kuunnella niitä myös ilman internetyhteyttä
  • järjestää podcasteja toistojonoon.

Napauta  podcastin sivulla, jos haluat lajitella ja suodattaa jaksoja.