Podcastit

Spotifyssa voit kuunnella suosikkipodcastejasi ja löytää uusia tuttavuuksia tuhansien ohjelmien joukosta.

• Tutustu suositeltuihin ja esittelyssä oleviin ohjelmiin.
  • Tallenna lempipodcastisi. Niiden uudet jaksot tallennetaan sen jälkeen automaattisesti.
  • Lataa podcasteja offline-tilaan sellaisia hetkiä varten, joina internetyhteyttä ei ole.

Huomautus: Vaikka Spotify ei keskeytäkään Premium-tilaajien musiikkielämyksiä mainoksia soittamalla, joihinkin podcasteihin saattaa kuulua kolmannen osapuolen mainoksia tai sponsoreiden viestejä osana jaksoa.

Valitse laitteesi alta, niin näet, kuinka voit käyttää podcasteja Spotifyssa.

Hakeminen ja toistaminen

1. Napauta Hae .
  2. Valitse Selaa kaikkia -otsikon alta Podcastit.
  3. Tutustu esiteltyihin jaksoihin tai selaa podcasteja kategorioittain vierittämällä alaspäin.
  4. Valitsemalla podcastin voit tarkastella sen sivua ja kaikkia saatavilla olevia jaksoja.
  5. Aloita kuuntelu napauttamalla .

Tallentaminen

Tallenna podcast Oman kirjastosi Podcastit-kokoelmaan napauttamalla sen sivulla SEURAA

Seuraamasi podcastit kootaan Oman kirjaston Podcastit-kokoelman Ohjelmat-välilehdelle. Niiden uudet jaksot ilmestyvät automaattisesti Jaksot-välilehdelle.

Lopeta podcastin seuraaminen napauttamalla sen sivulla SEURATAAN.

Lataaminen

Lataa podcast napauttamalla -kuvaketta.

Lue lisää latauksista täällä.

Lisäohjaimet

Nämä vaihtoehdot ovat käytettävissä Nyt soi -näkymässä.

• : hallitse toiston nopeutta.
  • ja : siirry 15 sekuntia eteen- tai taaksepäin.
  • : jaa podcast kavereille tai some-kanaviin.
  • Napauta  (iOS) /  (Android) podcast-sivun oikeassa yläkulmassa tai jakson nimen oikealla puolella, jos haluat
    • saada lisätietoja podcastista tai jaksosta
    • ladata jaksoja kuunneltavaksi offline-tilassa
    • jakaa podcasteja kavereille ja some-kanaviin
    • lisätä kohteen toistojonoon.
  • Napauttamalla podcastin sivulla -painiketta voit lajitella ja suodattaa sen jaksoja.

Hakeminen ja toistaminen

1. Valitse vasemmalla olevasta valikosta Browse .
  2. Valitse PODCASTIT.
  3. Tutustu esiteltyihin jaksoihin tai selaa podcasteja kategorioittain vierittämällä alaspäin.
  4. Aloita kuuntelu osoittamalla hiirellä podcastin kansikuvaa ja napsauttamalla toistopainiketta . Näet muut jaksot napsauttamalla podcastin nimeä.

Tallentaminen

• Tallenna podcast Oman kirjastosi Podcastit-kokoelmaan napsauttamalla sen sivulla SEURAA
  • Lopeta podcastin seuraaminen napauttamalla sen sivulla SEURATAAN.

Lisäohjaimet

Nämä vaihtoehdot ovat käytettävissä Nyt soi -näkymässä.

• : hallitse toiston nopeutta.
  • ja : siirry 15 sekuntia eteen- tai taaksepäin.

Hakeminen ja toistaminen

1. Valitse Koti .
  2. Valitse PODCASTIT.
  3. Tutustu esiteltyihin jaksoihin tai selaa podcasteja kategorioittain vierittämällä alaspäin.
  4. Aloita kuuntelu osoittamalla hiirellä podcastin kansikuvaa ja napsauttamalla toistopainiketta . Näet muut jaksot napsauttamalla podcastin nimeä.

Tallentaminen

• Tallenna podcast napsauttamalla sen sivulla TALLENNA OMAAN KIRJASTOON.
  • Löydät tallentamasi podcastit Oman kirjaston PODCASTIT-välilehdeltä.
  • Poista podcast valitsemalla POISTA OMASTA KIRJASTOSTA.

Lisäohjaimet

Napsauta Nyt soi -näkymässä tai , jos haluat siirtyä 15 sekuntia eteen- tai taaksepäin.

Päivitetty viimeksi 26. syyskuuta 2019