Podcastit

Tarjontamme kuuluu tuhansia podcasteja, joita voit kuunnella suoraan sovelluksessa.

• Tutustu jaksoesittelyihin ja -suosituksiin.
  • Selaa ohjelmakategorioita – tarjolla ovat esimerkiksi Elämäntyyli, Uutiset, Komedia sekä Urheilu ja vapaa-aika.
  • Tallenna podcasteja offline-tilaan sellaisia hetkiä varten, joina internetyhteyttä ei ole.
  • Toista podcasteja saumattomasti muilla laitteilla Spotify Connectin avulla.

Vaikka Spotify ei soitakaan mainoksia Premium-tilaajille, joihinkin podcasteihin saattaa kuulua kolmannen osapuolen mainoksia osana jaksoa.

Valitse laitteesi alta, niin näet, kuinka voit kuunnella podcasteja Spotifyssa.

Huomautus: Podcastit eivät toistaiseksi ole saatavilla iPadille.

1. Valitse vasemmalla olevasta valikosta Browse.
  2. Valitse yläosan palkista PODCASTIT.
  3. Tutustu esiteltyihin podcasteihin tai vieritä alas, niin voit selata podcasteja luokittain.
  4. Aloita kuuntelu siirtämällä osoitin kansikuvan päälle ja napsauttamalla toistopainiketta. Näet podcastin muut jaksot napsauttamalla sen nimeä.

Vinkki: Tallenna podcast omaan kirjastoosi napsauttamalla sen sivulla SEURAA.

1. Valitse vasemmalla olevasta valikosta Koti.
  2. Valitse jokin esitellyistä podcasteista tai katso lisää vaihtoehtoja valitsemalla NÄYTÄ LISÄÄ.
  3. Aloita kuuntelu siirtämällä osoitin kansikuvan päälle ja napsauttamalla toistopainiketta. Näet podcastin muut jaksot napsauttamalla sen nimeä.

Podcastien hakeminen ja toistaminen

1. Valitse Oma kirjasto  > Podcastit > BROWSE
    Oletko Premium-käyttäjä? Napauta Browse  > Podcastit.
  2. Vierittämällä alaspäin voit selata esiteltyjä podcasteja, esiin nostettuja jaksoja, kaikkia podcasteja ja eri luokkia.
  3. Napauttamalla podcastia näet sen jaksot, ja jaksoa napauttamalla näet, mihin podcastiin se kuuluu.
  4. Aloita kuuntelu napauttamalla jakson nimeä.

Vinkki: Tallenna podcast omaan kirjastoosi napauttamalla sen sivulla . Oletko Premium-käyttäjä? Napauta SEURAA.

Lisävaihtoehdot

Napauttamalla Nyt soi -palkissa saat esiin seuraavat hallintapainikkeet:

• : hallitse nopeutta.

• ja : siirry 15 sekuntia eteen- tai taaksepäin.
  • : jaa podcast kavereille tai some-kanaviin.

Napauta podcast-sivun oikeassa yläreunassa tai jakson nimen oikealla puolella, jos haluat

• saada lisätietoja podcastista tai jaksosta
  • ladata jaksoja, jotta voit kuunnella niitä myös ilman internetyhteyttä
  • jakaa podcasteja kavereille ja some-kanaviin
  • järjestää podcasteja toistojonoon.

Napauttamalla podcastin sivulla -painiketta voit lajitella ja suodattaa sen jaksoja.

Huomautus: Podcastit vaativat toimiakseen Android-version 4.3 tai sitä uudemman.

Podcastien hakeminen ja toistaminen

1. Valitse Oma kirjasto  > Podcastit > BROWSE
    Oletko Premium-käyttäjä? Napauta Browse  > Podcastit.
  2. Vierittämällä alaspäin voit selata esiteltyjä podcasteja, esiin nostettuja jaksoja, kaikkia podcasteja ja eri luokkia.
  3. Napauttamalla podcastia näet sen jaksot, ja jaksoa napauttamalla näet, mihin podcastiin se kuuluu.
  4. Aloita kuuntelu napauttamalla jakson nimeä.

Vinkki: Tallenna podcast omaan kirjastoosi napauttamalla sen sivulla . Oletko Premium-käyttäjä? Napauta SEURAA.

Lisävaihtoehdot

Napauttamalla Nyt soi -palkissa saat esiin seuraavat hallintapainikkeet:

• : hallitse nopeutta.
  • ja : siirry 15 sekuntia eteen- tai taaksepäin.
  • : jaa podcast kavereille tai some-kanaviin.

Napauta podcast-sivun oikeassa yläreunassa tai jakson nimen oikealla puolella, jos haluat

• saada lisätietoja podcastista tai jaksosta
  • ladata jaksoja, jotta voit kuunnella niitä myös ilman internetyhteyttä
  • järjestää podcasteja toistojonoon.

Napauttamalla podcastin sivulla -painiketta voit lajitella ja suodattaa sen jaksoja.

Päivitetty viimeksi 14. kesäkuuta 2018