Podcastit

Tarjontamme kuuluu tuhansia podcasteja, joita voit kuunnella suoraan sovelluksessa.

• Tutustu jaksoesittelyihin ja -suosituksiin.
  • Selaa ohjelmakategorioita – tarjolla ovat esimerkiksi Elämäntyyli, Uutiset, Komedia sekä Urheilu ja vapaa-aika.
  • Tallenna podcasteja offline-tilaan sellaisia hetkiä varten, joina internetyhteyttä ei ole.
  • Toista podcasteja saumattomasti muilla laitteilla Spotify Connectin avulla.

Vaikka Spotify ei soitakaan mainoksia Premium-tilaajille, joihinkin podcasteihin saattaa kuulua kolmannen osapuolen mainoksia osana jaksoa.

Valitse laitteesi alta, niin näet, kuinka voit kuunnella podcasteja Spotifyssa.

Huomautus: Podcastit eivät toistaiseksi ole saatavilla iPadille.

1. Valitse vasemmalla olevasta valikosta Browse.
  2. Valitse yläosan palkista PODCASTIT.
  3. Tutustu esiteltyihin podcasteihin tai vieritä alas, niin voit selata podcasteja luokittain.
  4. Aloita kuuntelu osoittamalla hiirellä kansikuvaa ja napsauttamalla toistopainiketta. Näet podcastin muut jaksot napsauttamalla sen nimeä.

Vinkki: Napsauttamalla podcast-sivulla SEURAA voit tallentaa sen omaan kirjastoon.

1. Valitse vasemmalla olevasta valikosta Koti.
  2. Valitse Podcastit.
  3. Aloita kuuntelu osoittamalla hiirellä kansikuvaa ja napsauttamalla toistopainiketta. Näet podcastin muut jaksot napsauttamalla sen nimeä.

Hakeminen ja toistaminen

• Löydät podcastit Haku-osiosta otsikon Selaa kaikkia alta.
  • Valitsemalla podcastin voit tarkastella sen sivua ja kaikkia saatavilla olevia jaksoja.
  • Näet jaksoesittelyn jaksoa napauttamalla.
  • Aloita kuuntelu napauttamalla TOISTA.

Tallentaminen ja lataaminen

• Kun valitset podcastin sivulla SEURAA, podcast tallentuu oman kirjastosi Podcastit-kokoelmaan. Lopeta seuraaminen valitsemalla SEURATAAN.
  • Oletko Premium-käyttäjä? Lataa podcast valitsemalla , niin voit kuunnella sitä offline-tilassa.

Lisävaihtoehdot

• Avaa Nyt soi -näkymä napauttamalla Nyt soi -palkissa .
  • : hallitse nopeutta.

• ja : siirry 15 sekuntia eteen- tai taaksepäin.
  • : jaa podcast kavereille tai some-kanaviin.
  • Napauta  (iOS) /  (Android) podcast-sivun oikeassa yläkulmassa tai jakson nimen oikealla puolella, jos haluat

• saada lisätietoja podcastista tai jaksosta
    • ladata jaksoja kuunneltavaksi offline-tilassa
    • jakaa podcasteja kavereille ja some-kanaviin
    • lisätä kohteen toistojonoon.

• Napauttamalla podcastin sivulla -painiketta voit lajitella ja suodattaa sen jaksoja.
Päivitetty viimeksi 23. lokakuuta 2018