Toistojono ja historia

Premium-ominaisuus

Tarkastele ja järjestele seuraavaksi soivia kappaleita toistojonossa.

Työpöytäsovelluksella voit lisäksi tarkastella viimeaikaista kuunteluhistoriaasi. Tämä on mahtava ominaisuus, jos satut unohtamaan hiljattain kuulemasi loistobiisin nimen.

Valitse laitteesi alta, niin saat tarkemmat ohjeet.

Näet seuraavaksi soitettavat kappaleet napsauttamalla oikeassa alakulmassa olevaa toistojonoa

Kappaleiden lisääminen

1. Napsauta haluamaasi kappaletta hiiren kakkospainikkeella.
  2. Valitse Lisää jonoon

Vinkki: Jos kuuntelet albumia, Spotify lisää kaikki sen kappaleet automaattisesti jonoon.

Kappaleiden poistaminen

1. Napsauta toistojonossa haluamaasi kappaletta hiiren kakkospainikkeella.
  2. Valitse Poista jonosta

Järjestyksen muuttaminen

1. Pidä toistojonon Seuraavana vuorossa -otsikon alla haluamaasi kappaletta painettuna.
  2. Vedä ja pudota kappale haluamaasi kohtaan.

Viimeaikainen kuunteluhistoria

Napsauttamalla toistojonon HISTORIA-välilehteä näet viimeiset 50 kuuntelemaasi kappaletta.

Näin näet, mitkä kappaleet soivat seuraavaksi:

1. Napauta näytön alalaidassa valikkopalkin yläpuolella olevaa Nyt soi -palkkia.
    Huomautus: Jos käytät iPadia, napauta sivuvalikossa albumin kansikuvaa.
  2. Valitse oikeasta alakulmasta Toistojono .

Kappaleiden lisääminen

1. Napauta -painiketta (iOS) tai -painiketta (Android) sen kappaleen vieressä, jonka haluat lisätä.
  2. Valitse Lisää jonoon .

Vinkki: iOS-laitteilla voit lisätä kappaleita jonoon myös pyyhkäisemällä niitä oikealle.

Jos kuuntelet albumia tai soittolistaa, Spotify lisää kaikki sen kappaleet automaattisesti jonoon.

Kappaleiden poistaminen

1. Napauta toistojonossa -painiketta niiden kappaleiden vasemmalla puolella, jotka haluat poistaa.
  2. Valitse POISTA.

Järjestyksen muuttaminen

1. Pidä toistojonossa kappaleen oikealla puolella olevaa -painiketta painettuna.
  2. Vedä ja pudota kappale haluamaasi kohtaan.