Toistojono ja historia

Toistojonon avulla voit järjestää nopeasti kappaleita, joita haluat kuunnella.

Voit lisätä tai poistaa niin kappaleita kuin kokonaisia albumeitakin sekä muuttaa kappaleiden soittojärjestystä koska vain (mobiililaitteilla vain Premium-käyttäjille).

Lisäksi voit tarkastella työpöytäsovelluksessa viimeaikaista kuunteluhistoriaasi. Tämä on mahtava ominaisuus, jos satut unohtamaan hiljattain kuulemasi loistobiisin nimen.

Valitse laitteesi alta, niin saat tarkemmat ohjeet.

Toistojono

Näet seuraavaksi soitettavat kappaleet napsauttamalla työpöytäsovelluksen oikeassa alakulmassa olevaa toistojonopainiketta.

Kappaleiden lisääminen

1. Napsauta haluamaasi kappaletta hiiren kakkospainikkeella.
  2. Valitse Lisää jonoon

Vinkki: Jos kuuntelet albumia, Spotify lisää kaikki sen kappaleet automaattisesti jonoon.

Kappaleiden poistaminen

1. Napsauta toistojonossa haluamaasi kappaletta hiiren kakkospainikkeella.
  2. Valitse Poista jonosta

Järjestyksen muuttaminen

1. Pidä toistojonon Seuraavana vuorossa -otsikon alla haluamaasi kappaletta painettuna.
  2. Vedä ja pudota kappale haluamaasi kohtaan.

Historia

Napsauttamalla toistojonon HISTORIA-välilehteä näet viimeiset 50 kuuntelemaasi kappaletta.

1. Napauta Nyt soi -palkkia.
  2. Napauta mobiilisovelluksen oikeassa yläkulmassa olevaa toistojonopainiketta.

Kappaleiden lisääminen

1. Napauta -painiketta sen kappaleen vieressä, jonka haluat lisätä.
  2. Valitse Lisää jonoon

Vinkki: Jos kuuntelet albumia, Spotify lisää kaikki sen kappaleet automaattisesti jonoon.

Kappaleiden poistaminen

1. Napauta toistojonossa vasemmalla olevia ympyröitä niiden kappaleiden kohdalla, jotka haluat poistaa.
  2. Valitse POISTA

Järjestyksen muuttaminen

1. Pidä toistojonossa kappaleen oikealla puolella olevaa -painiketta painettuna.
  2. Vedä ja pudota kappale haluamaasi kohtaan.

iPadilla ei voi tarkastella toistojonoa, poistaa siitä kappaleita tai muuttaa niiden järjestystä.

Kappaleiden lisääminen

1. Napauta -painiketta sen kappaleen vieressä, jonka haluat lisätä.
  2. Valitse Lisää jonoon

Toistojono nollaantuu automaattisesti, kun suljet sovelluksen.

1. Napauta Nyt soi -palkkia.
  2. Napauta mobiilisovelluksen oikeassa yläkulmassa olevaa toistojonopainiketta.

Kappaleiden lisääminen

1. Napauta -painiketta sen kappaleen vieressä, jonka haluat lisätä.
  2. Valitse Lisää jonoon.

Vinkki: Jos kuuntelet albumia, Spotify lisää kaikki sen kappaleet automaattisesti jonoon.

Kappaleiden poistaminen

1. Napauta toistojonossa vasemmalla olevia ympyröitä niiden kappaleiden kohdalla, jotka haluat poistaa.
  2. Valitse POISTA.

Järjestyksen muuttaminen

1. Pidä toistojonossa kappaleen oikealla puolella olevaa -painiketta painettuna.
  2. Vedä ja pudota kappale haluamaasi kohtaan.