Toistojono ja historia

Premium-käyttäjille

Tarkastele ja järjestele seuraavaksi toistettavia kappaleita toistojonossa.

Työpöytäsovelluksella voit lisäksi tarkastella viimeaikaista kuunteluhistoriaasi. Tämä on mahtava ominaisuus, jos satut unohtamaan hiljattain kuulemasi loistobiisin nimen.

Valitse laitteesi alta, niin saat tarkemmat ohjeet.

Näet seuraavaksi soitettavat kappaleet napsauttamalla oikeassa alakulmassa olevaa toistojonoa

Kappaleiden lisääminen

1. Napsauta haluamaasi kappaletta hiiren kakkospainikkeella.
  2. Valitse Lisää jonoon

Vinkki: Jos kuuntelet albumia, Spotify lisää kaikki sen kappaleet automaattisesti jonoon.

Kappaleiden poistaminen

1. Napsauta toistojonossa haluamaasi kappaletta hiiren kakkospainikkeella.
  2. Valitse Poista jonosta

Järjestyksen muuttaminen

1. Pidä toistojonon Seuraavana vuorossa -otsikon alla haluamaasi kappaletta painettuna.
  2. Vedä ja pudota kappale haluamaasi kohtaan.

Viimeaikainen kuunteluhistoria

Napsauttamalla toistojonon HISTORIA-välilehteä näet viimeiset 50 kuuntelemaasi kappaletta.

Näet seuraavaksi soitettavat kappaleet napsauttamalla ensin Nyt soi -palkkia ja sitten oikeassa yläkulmassa olevaa toistojonoa .

Huomautus: iPadilla ei voi tarkastella toistojonoa, poistaa siitä kappaleita tai muuttaa niiden järjestystä.

Kappaleiden lisääminen

1. Napauta -painiketta (iOS) tai -painiketta (Android) sen kappaleen vieressä, jonka haluat lisätä.
  2. Valitse Lisää jonoon .

Vinkki: Jos kuuntelet albumia, Spotify lisää kaikki sen kappaleet automaattisesti jonoon.

Kappaleiden poistaminen

1. Napauta toistojonossa -painiketta niiden kappaleiden vasemmalla puolella, jotka haluat poistaa.
  2. Valitse POISTA.

Järjestyksen muuttaminen

1. Pidä toistojonossa kappaleen oikealla puolella olevaa -painiketta painettuna.
  2. Vedä ja pudota kappale haluamaasi kohtaan.
Päivitetty viimeksi 08. elokuuta 2018