Party

Hommaa seuraaviin bileisiin mahtavat musiikit! Valitse jokin Spotifyn mahtavista Party-sekoituksista, joissa kappaleet seuraavat toisiaan DJ-tasoisena miksauksena. Ei enää kiusallisia hiljaisia hetkiä, vaan pelkkää tauotonta musiikkia, minkä ansiosta tunnelma pysyy katossa.

Kaiken kruunaa se, että voit luukuttaa bilemusiikkia kaiuttimistasi Spotify Connectia käyttämällä. Nupit kaakkoon ja korot kattoon!

Huomautus: Et voi muokata Party-soittolistaa, kun toistat musiikkia Chromecastin kautta tai Spotify Connectia käyttämällä.

Valitse laitteesi alta, niin bileet voivat alkaa!

1. Valitse vasemmalla olevasta valikosta Browse.
  2. Valitse GENRET & FIILIKSET.
  3. Napsauta Party-kokoelmaa.

Party-listan muokkaus

Voit järjestää soittolistan kappaleet haluamaasi järjestykseen toistojonon kautta.

1. Valitse vasemmalla olevasta valikosta Koti.
  2. Valitse GENRET & FIILIKSET.
  3. Napsauta Party-kokoelmaa.
  1. Valitse Browse näytön alareunassa olevasta valikosta.
  2. Selaa kohtaan GENRET & FIILIKSET.
  3. Napauta Party-kokoelmaa.

Party-listan muokkaus

Voit järjestää soittolistan kappaleet haluamaasi järjestykseen toistojonon kautta.

1. Valitse Browse näytön alareunassa olevasta valikosta.
  2. Selaa kohtaan GENRET & FIILIKSET.
  3. Napauta Party-kokoelmaa.

Party-listan muokkaus

Voit järjestää soittolistan kappaleet haluamaasi järjestykseen toistojonon kautta.