Paikalliset tiedostot

Kuuntele kaikkea musiikkiasi Spotifyn kautta.

Katalogimme yli 35 miljoonan kappaleen lisäksi voit soittaa Spotify-sovelluksella tietokoneellasi olevia musiikkitiedostoja eli paikallisia tiedostoja.

Huomautus: Emme salli laittomista lähteistä peräisin olevia tiedostoja tai latauksia.

1. Napsauta sovelluksen oikeassa yläkulmassa olevaa -painiketta ja valitse Asetukset
  2. Selaa kohtaan Paikalliset tiedostot
  3. Tiedostot Musiikki- ja Lataukset-kansioista ovat oletusasetuksena valittuina. Poista niiden lähteiden valinnat, joihin et halua Spotifyn pääsevän käsiksi.
  4. Valitse toinen kansio napsauttamalla LISÄÄ LÄHDE

Tuetut tiedostotyypit:

• .mp3
  • .m4p (paitsi jos mukana on videosisältöä)
  • .mp4 (jos tietokoneelle on asennettu QuickTime)

Huomautus: iTunesin häviötöntä tiedostomuotoa (M4A) ei tueta.

Huomautus: Tämä ominaisuus ei ole käytettävissä maksuttomassa Spotify-mobiilipalvelussa. Lue lisää Spotify Freestä mobiililaitteilla.

Premium-käyttäjille

1. Tuo paikalliset tiedostot Spotifyhin työpöytäsovelluksen kautta (katso ohjeet yllä kohdassa Työpöytäsovellus).
  2. Lisää tiedostot soittolistaan.
  3. Kirjaudu Spotifyhin mobiililaitteella tai tabletilla, joka on samassa Wi-Fi-verkossa tietokoneesi kanssa.
  4. Valitse paikalliset musiikkitiedostot sisältävä soittolista.
  5. Valitse Lataa.

Eikö onnistunut?

Jos et näe kappaleita mobiililaitteella tai tabletilla lisättyäsi ne työpöytäsovellukseen, tarkista seuraavat seikat:

• Olet kirjautuneena samalle tilille sekä työpöytäsovelluksessa että mobiililaitteella tai tabletilla.
  • Molemmat laitteet on liitetty samaan Wi-Fi-verkkoon.
  • Molempiin laitteisiin on asennettu Spotify-sovelluksen uusin versio.
  • Laitteesi ohjelmisto on ajan tasalla.

Tarvitsetko apua?

Huomautus: Emme salli laittomista lähteistä peräisin olevia tiedostoja tai latauksia.

Spotify tukee seuraavia tiedostomuotoja:

• .mp3
  • .m4p (paitsi jos mukana on videosisältöä)
  • .mp4 (jos tietokoneelle on asennettu QuickTime)

iTunesin häviötöntä tiedostomuotoa (M4A) ei tueta.

Pyrimme etsimään kaikille ei-tuetuille paikallisille tiedostoille vastineen Spotifyn musiikkikatalogista.

Joidenkin kappaleiden tiedostomuoto saattaa olla suojattu tai rajattu. Voit asentaa koneellesi QuickTime-soittimen, jolloin Spotify tukee useimpia kappaleita.

Jos Spotify ei saa tuotua jotain tiedostoa, pyrimme parhaamme mukaan löytämään vastaavan kappaleen katalogistamme. Löytämämme versio ei välttämättä ole sama kuin se, jonka yritit lisätä.

Päivitetty viimeksi 15. lokakuuta 2018