Paikalliset tiedostot

Kuuntele kaikkea musiikkiasi Spotifyn kautta.

Katalogimme yli 30 miljoonan kappaleen lisäksi voit soittaa Spotify-sovelluksella tietokoneellasi olevia musiikkitiedostoja eli paikallisia tiedostoja.

Huomautus: Emme salli laittomista lähteistä peräisin olevia tiedostoja tai latauksia.

Paikallisten tiedostojen lisääminen

1. Napsauta sovelluksen oikeassa yläkulmassa olevaa -painiketta ja valitse Asetukset
  2. Selaa kohtaan Paikalliset tiedostot
  3. Tiedostot Musiikki-, Lataukset- ja iTunes-kansioista ovat oletusasetuksena valittuina. Poista niiden lähteiden valinnat, joihin et halua Spotifyn pääsevän käsiksi.
  4. Napsauta LISÄÄ LÄHDE, jos haluat valita jonkin muun kansion, josta Spotify voi hakea henkilökohtaisia musiikkitiedostojasi.

Spotify tukee .mp3- ja .m4p-tiedostoja (paitsi, jos niissä on mukana videosisältöä). Jos tietokoneeseen on asennettu QuickTime, Spotify tukee myös .m4a-tiedostoja.

Tuo ensin paikalliset tiedostot Spotifyhin työpöytäsovelluksen kautta (katso ohjeet yllä) ja lisää ne sitten soittolistaan. Toimi sen jälkeen näin:

1. Kirjaudu Spotifyhin mobiililaitteella tai tabletilla, joka on samassa Wi-Fi-verkossa tietokoneesi kanssa.
  2. Valitse paikalliset musiikkitiedostot sisältävä soittolista.
  3. Valitse Lataa.

Usein kysytyt kysymykset

Jos haluat lisätä paikallisia tiedostoja mobiililaitteen tai tabletin Spotify-sovellukseen, sinun on ensin tuotava ne työpöytäsovellukseen ja lisättävä ne sitten soittolistaan, jonka voit synkronoida laitteellesi.

Jos et saa synkronoitua työpöytäsovelluksessa luotua soittolistaa, tarkista seuraavat seikat:

• Olet kirjautuneena samalle tilille sekä työpöytäsovelluksessa että mobiililaitteella tai tabletilla.
  • Molemmat laitteet on liitetty samaan Wi-Fi-verkkoon.
  • Molempiin laitteisiin on asennettu Spotify-sovelluksen uusin versio.
  • Laitteen laiteohjelmisto on ajan tasalla.

Spotify tukee .mp3-, .mp4- ja .m4p-tiedostoja.   Se ei tue videoita sisältäviä .mp4-tiedostoja eikä iTunesin häviötöntä tiedostomuotoa (M4A), mutta pyrimme etsimään kaikille ei-tuetuille paikallisille tiedostoille vastineen Spotifyn musiikkikatalogista.

Huomautus: Emme salli laittomista lähteistä peräisin olevia tiedostoja tai latauksia.

Joidenkin kappaleiden tiedostomuoto saattaa olla suojattu tai rajattu. Voit asentaa koneellesi QuickTime-soittimen, jolloin Spotify tukee useimpia kappaleita.

Jos Spotify ei saa tuotua jotain tiedostoa, pyrimme parhaamme mukaan löytämään vastaavan kappaleen katalogistamme. Löytämämme versio ei välttämättä ole sama kuin se, jonka yritit lisätä.

Eikö pelitä?

Jos seurasit yllä olevia ohjeita, mutta paikallisten tiedostojen tuonti kangertelee, toimi näin:

• Yritä käyttää eri Wi-Fi-yhteyttä (mutta varmista kuitenkin, että kaikki laitteet ovat samassa Wi-Fi-verkossa).
  • Lisää tiedostot eri soittolistaan.
  • Asenna sovellus uudelleen kaikille laitteille.
Päivitetty viimeksi 06. elokuuta 2018