Paikalliset tiedostot

Kuuntele kaikkea musiikkiasi Spotifyn kautta.

Katalogimme yli 50 miljoonan kappaleen lisäksi voit soittaa Spotify-sovelluksella laitteellasi olevia musiikkitiedostoja eli paikallisia tiedostoja.

Huomautus: Emme salli laittomista lähteistä peräisin olevia tiedostoja tai latauksia.

1. Valitse ja sitten Asetukset
  2. Selaa kohtaan Paikalliset tiedostot ja napsauta Näytä paikalliset tiedostot -asetus päälle.
  3. Tiedostot koneesi Musiikki- ja Lataukset-kansioista ovat oletusasetuksena valittuina. Poista niiden lähteiden valinnat, joihin et halua Spotifyn pääsevän käsiksi.
  4. Valitse uusi kansio napsauttamalla LISÄÄ LÄHDE
  5. Kappaleet kyseisestä kansiosta löytyvät nyt vasemmalla olevan valikon kohdasta Paikalliset tiedostot.

Tuetut tiedostotyypit:

• .mp3
  • .m4p (paitsi jos mukana on videosisältöä)
  • .mp4 (jos tietokoneelle on asennettu QuickTime)

Huomautus: iTunesin häviötöntä tiedostomuotoa (M4A) ei tueta.

Premium-ominaisuus

1. Tuo paikalliset tiedostot Spotifyn työpöytäsovellukseen (katso ohjeet yllä kohdassa Työpöytäsovellus).
  2. Lisää kappaleet työpöytäsovelluksessa uuteen soittolistaan:
    1. Valitse vasemmalla olevasta valikosta Uusi soittolista.
    2. Anna soittolistalle nimi ja napsauta LUO.
    3. Vedä ja pudota paikalliset tiedostot soittolistaan.
  3. Kirjaudu Spotifyhin mobiililaitteella tai tabletilla, joka on samassa Wi-Fi-verkossa tietokoneesi kanssa.
  4. Valitse paikalliset musiikkitiedostot sisältävä soittolista.
  5. Valitse Lataa.

Eikö onnistunut?

Jos et näe kappaleita mobiililaitteella tai tabletilla lisättyäsi ne työpöytäsovellukseen, tarkista seuraavat seikat:

• Olet kirjautuneena samalle tilille sekä työpöytäsovelluksessa että mobiililaitteella tai tabletilla.
  • Molemmat laitteet on liitetty samaan Wi-Fi-verkkoon.
  • Molempiin laitteisiin on asennettu Spotify-sovelluksen uusin versio.
  • Laitteesi ohjelmisto on ajan tasalla.

Tarvitsetko apua?

Huomautus: Emme salli laittomista lähteistä peräisin olevia tiedostoja tai latauksia.

Spotify tukee seuraavia tiedostomuotoja:

• .mp3
  • .m4p (paitsi jos mukana on videosisältöä)
  • .mp4 (jos tietokoneelle on asennettu QuickTime)

iTunesin häviötöntä tiedostomuotoa (M4A) ei tueta.

Pyrimme etsimään kaikille ei-tuetuille paikallisille tiedostoille vastineen Spotifyn musiikkikatalogista.

Joidenkin kappaleiden tiedostomuoto saattaa olla suojattu tai rajattu. Voit asentaa koneellesi QuickTime-soittimen, jolloin Spotify tukee useimpia kappaleita.

Jos Spotify ei saa tuotua jotain tiedostoa, pyrimme parhaamme mukaan löytämään vastaavan kappaleen katalogistamme. Löytämämme versio ei välttämättä ole sama kuin se, jonka yritit lisätä.

Päivitetty viimeksi 06. marraskuuta 2019