Musiikin ja podcastien lataaminen

Jos olet Premium-käyttäjä, voit ladata lempikappaleesi, -albumisi ja -soittolistasi kuunneltaviksi ilman internetyhteyttä.

Niin Premiumin kuin ilmaispalvelunkin käyttäjät voivat ladata podcasteja mobiililaitteille ja tableteille.

Voit ladata jopa 10 000 kappaletta laitetta kohden jopa viidelle eri laitteelle.

Huomautus: Sisällön lataamiseen tarvitaan internetyhteys. Ladattu sisältö poistuu käytöstä, jos et käy online-tilassa vähintään 30 päivän välein tai jos Premium-tilauksesi päättyy.

Valitse laitteesi alta, niin saat lisätietoja.

Musiikin lataaminen

Huomautus: Työpöytäsovelluksella ei voi ladata albumeita tai podcasteja.

1. Valitse soittolista, jonka haluat ladata.
  2. Napsauta Lataa-vaihtoehto päälle.

Vihreä nuoli ilmaisee, että lataus on onnistunut.

Offline-tilaan kytkeminen

Huomautus: Offline-tilassa voit kuunnella vain ladattua musiikkia.

1. Avaa Spotify.
  2. Mac: Valitse näytön yläreunan Apple-valikosta Spotify
    Windows: Valitse sovelluksen vasemman yläkulman valikosta Tiedosto.
  3. Valitse Offline-tila.

Albumin tai soittolistan lataaminen

1. Valitse soittolista, jonka haluat ladata.
  2. Napauta Lataa-vaihtoehto päälle.

Vihreä nuoli ilmaisee, että lataus on onnistunut.

Podcastin lataaminen

1. Siirry podcastiin, jonka haluat ladata.
  2. Lataa podcast napauttamalla -kuvaketta.

Vihreä nuoli ilmaisee, että lataus on onnistunut.

Huomautus: Lataamaasi podcastit tallennetaan automaattisesti Omaan kirjastoosi

Offline-tilaan kytkeminen

Huomautus: Offline-tilassa voit kuunnella vain ladattua sisältöä.

1. Valitse Koti .
  2. Valitse Asetukset .
  3. Valitse Toisto.
  4. Ota Offline-tila käyttöön.

Mobiilidatan kautta lataaminen

Lataus mobiilidatayhteyden (3/4G) kautta on oletusasetuksena pois käytöstä. Voit halutessasi ottaa sen käyttöön näin:

1. Valitse Koti .
  2. Valitse Asetukset .
  3. Valitse Musiikin äänenlaatu
  4. Napauta Lataa-kohdassa Lataa matkapuhelinverkon kautta -vaihtoehto päälle.

Vinkki: Suosittelemme, että käytät lataamiseen Wi-Fi-yhteyttä, jotta vältyt mahdollisilta datasiirtomaksuilta.

Eikö pelitä?

Katso neuvoja latausten vianmääritysoppaasta