Yksityinen kuuntelu

Vain sinun silmillesi ja korvillesi!

Oletusarvoisesti kaikki Spotify-seuraajasi voivat nähdä Kavereiden tapahtumat -syötteestä, mitä kuuntelet. Jos et halua muiden tietävän, mitä kuuntelet, voit aloittaa yksityisen istunnon.

Huomautus: Yksityisessä istunnossa kuuntelemasi sisältö ei välttämättä vaikuta musiikkisuosituksiisi kuten Viikon suosituksiin.

Valitse laitteesi alta, niin saat ohjeet yksityisen istunnon käynnistämiseen.

1. Valitse sovelluksen oikeasta yläkulmasta .
  2. Valitse Yksityinen istunto. Profiilikuvaasi ilmestyy lukkokuvake sen merkiksi, että yksityinen istunto on käynnissä.
  3. Päätä yksityinen istunto toistamalla yllä mainitut vaiheet.

Huomautus: Yksityinen istunto päättyy automaattisesti, kun käynnistät Spotifyn uudelleen tai kun et ole kuunnellut mitään pitkään aikaan.

1. Valitse Koti .
  2. Valitse Asetukset .
  3. Ota Yksityinen istunto käyttöön Sosiaaliset asetukset -kohdassa.
  4. Päätä yksityinen istunto toistamalla yllä mainitut vaiheet.

Huomautus: Yksityinen istunto päättyy automaattisesti, kun käynnistät Spotifyn uudelleen tai kun et ole kuunnellut mitään pitkään aikaan.