Seuraa kavereita ja artisteja

Artistien seuraaminen

Seuraamalla artisteja saat ilmoituksia, joiden ansiosta uudet julkaisut eivät jää huomaamatta.

1. Siirry artistin profiiliin.
  2. Valitse SEURAA.
    Vinkki: Lopeta seuraaminen valitsemalla painike uudelleen.

Kaverien, brändien ja julkkisten seuraaminen

Seuraa kavereitasi, niin näet Kavereiden tapahtumat -syötteestä, mitä he kuuntelevat.

Huomautus: Spotify-tilisi on oltava yhdistetty Facebookiin, jotta kaverisi näkyisivät luettelossa.

1. Selaa kaverisyötteen loppuun.
  2. Napsauta LÖYDÄ KAVEREITA. Valitse sitten SEURAA.
    Vinkki: Lopeta seuraaminen valitsemalla painike uudelleen.

Huomautus: Spotify-tilisi on oltava yhdistetty Facebookiin, jotta kaverisi näkyisivät luettelossa.

1. Valitse Koti
  2. Valitse Asetukset .
  3. Napauta Näytä profiili.
  4. Napauta LÖYDÄ KAVEREITA.
  5. Valitse SEURAA KAIKKIA tai napauta -painiketta tietyn henkilön vieressä.
    Vinkki: Lopeta seuraaminen valitsemalla painike uudelleen.

Voit myös pyytää kavereita jakamaan profiilinsa kanssasi.

En löydä kavereitani

Spotify-tilisi on oltava yhdistetty Facebookiin, jotta voisit löytää kavereita LÖYDÄ KAVEREITA -luettelon kautta.

Jos et tästä huolimatta löydä kavereitasi, sinun on ehkä päivitettävä Facebook-asetuksesi:

1. Siirry tietokoneella Facebookiin ja valitse oikean yläkulman pudotusvalikosta Asetukset.
  2. Valitse Sovellukset ja sivustot ja sitten Spotify.
  3. Varmista, että Kaveriluettelo on valittuna. Jos se on jo valittu, poista valinta ja valitse se sitten uudelleen.

Eikö auttanut? Sinun on ehkä uusittava yhteys Facebook-tietoihisi kirjautumalla ulos ja takaisin sisään Spotify-tilillesi.

Miten näen, kuka seuraa minua?

Näet SEURAAJAT profiilisivultasi:

• Napsauta työpöytäsovelluksessa oikeassa yläkulmassa olevaa nimeäsi.

• Valitse mobiililaitteilla ja tableteilla Koti  > Asetukset  > Näytä profiili