Kaverisyöte

Työpöytäsovellus

Ihaile kavereidesi päteviä musiikkivalintoja!

Kaverisyötteestä näet, mitä seuraamasi kaverit ja julkiset profiilit (kuten brändit ja julkkikset) kuuntelevat.

Kaverisyötteen näyttäminen ja piilottaminen:

1. Napsauta oikeassa yläkulmassa olevaa -painiketta ja valitse Asetukset.
  2. Napsauta Näyttövalinnat-kohdassa Näytä oikea sivupalkki -asetus päälle (vihreä) tai pois päältä (harmaa).

Huomautus: Spotify-ikkunan on oltava vähintään 1190 pikseliä leveä, jotta kaverisyöte näkyisi.

Usein kysytyt kysymykset

Kaikki seuraajasi voivat nähdä, mitä kuuntelet. Jos haluat piiloutua muiden katseilta, voit ottaa käyttöön yksityisen istunnon.

Vinkki: Näet seuraajasi napsauttamalla nimeäsi sovelluksen oikeassa yläkulmassa ja valitsemalla SEURAAJAT.

Jatkuvasti! Kaverisyöte on täysin reaaliaikainen.

Tämä ominaisuus vaatii toimiakseen yhteyden Facebookiin. Sinun on ehkä uusittava yhteys Facebook-tietoihisi kirjautumalla ulos ja takaisin sisään Spotify-tilillesi.

Päivitetty viimeksi 27. heinäkuuta 2018