Kaverisyöte

Työpöytäsovellus

Ihaile kavereidesi päteviä musiikkivalintoja!

Kaverisyötteestä näet, mitä seuraamasi kaverit ja julkiset profiilit (kuten brändit ja julkkikset) kuuntelevat.

Kaverisyötteen näyttäminen ja piilottaminen:

1. Napsauta oikeassa yläkulmassa olevaa -painiketta ja valitse Asetukset.
  2. Napsauta Näyttövalinnat-kohdassa Näytä oikea sivupalkki -asetus päälle (vihreä) tai pois päältä (harmaa).

Huomautus: Spotify-ikkunan on oltava vähintään 1190 pikseliä leveä, jotta kaverisyöte näkyisi.

Usein kysytyt kysymykset

Kuka voi nähdä, mitä itse kuuntelen?

Kaikki seuraajasi voivat nähdä, mitä kuuntelet. Jos haluat piiloutua muiden katseilta, voit ottaa käyttöön yksityisen istunnon.

Vinkki: Näet seuraajasi napsauttamalla nimeäsi sovelluksen oikeassa yläkulmassa ja valitsemalla SEURAAJAT.

Kuinka usein kaverisyöte päivittyy?

Jatkuvasti! Kaverisyöte on täysin reaaliaikainen.