Kavereiden tapahtumat

Työpöytäsovellus

Ihaile kavereidesi päteviä musiikkivalintoja!

Kaverisyötteestä näet, mitä seuraamasi kaverit ja julkiset profiilit (kuten brändit ja julkkikset) kuuntelevat.

Kaverisyötteen näyttäminen ja piilottaminen:

1. Napsauta oikeassa yläkulmassa olevaa -painiketta ja valitse Asetukset.
  2. Napsauta Näyttövalinnat-kohdassa Näytä kavereiden tapahtumat -asetus päälle (vihreä) tai pois päältä (harmaa).

Huomautus: Spotify-ikkunan on oltava vähintään 1190 pikseliä leveä, jotta kaverisyöte näkyisi.

Usein kysytyt kysymykset

Kaikki seuraajasi voivat nähdä, mitä kuuntelet. Jos haluat piiloutua muiden katseilta, voit ottaa käyttöön yksityisen istunnon.

Vinkki: Näet seuraajasi napsauttamalla nimeäsi sovelluksen oikeassa yläkulmassa ja valitsemalla SEURAAJAT.

Kavereiden tapahtumat näyttävässä syötteessä voi toisinaan olla pientä viivettä. Jos syöte ei kuitenkaan ole päivittynyt yli viikkoon, seuraavat vinkit voivat auttaa korjaamaan tilanteen:

Päivitetty viimeksi 17. tammikuuta 2020