Kappaleiden ristihäivytys

Ristihäivytys poistaa hiljaisuuden kappaleiden väliltä, jottei musiikki pääsisi koskaan katkeamaan.

Valitse laitteesi alta, niin näet tarkemmat ohjeet.

1. Napsauta oikeassa yläkulmassa olevaa -painiketta ja valitse Asetukset.
  2. Vieritä alaspäin ja valitse NÄYTÄ LISÄASETUKSET.
  3. Ota Toisto-kohdassa Ristihäivytä kappaleet -asetus käyttöön (väri muuttuu vihreäksi).
  4. Valitse haluamasi ristihäivytyksen kesto liukusäätimellä.
  1. Valitse Koti .
    Oletko Premium-käyttäjä? Valitse Oma kirjasto .
  2. Valitse Asetukset .
  3. Valitse Toisto.
  4. Vieritä alaspäin kohtaan Ristihäivytys.
  5. Valitse haluamasi ristihäivytyksen kesto liukusäätimellä.

Vinkki: Jos et halua kappaleiden sulautuvan toisiinsa, mutta et myöskään halua hiljaisia hetkiä niiden välille, ota käyttöön Tauoton toisto (väri muuttuu vihreäksi).

1. Valitse Oma musiikki .
  2. Valitse Asetukset .
  3. Valitse Toisto.
  4. Vieritä alaspäin kohtaan Ristihäivytys.
  5. Valitse haluamasi ristihäivytyksen kesto liukusäätimellä.

Vinkki: Jos et halua kappaleiden sulautuvan toisiinsa, mutta et myöskään halua hiljaisia hetkiä niiden välille, ota käyttöön Tauoton toisto (väri muuttuu vihreäksi).

1. Valitse Koti .
    Oletko Premium-käyttäjä? Valitse Oma kirjasto .
  2. Valitse Asetukset .
  3. Valitse Ristihäivytys-kohdassa haluamasi ristihäivytyksen kesto liukusäätimellä.

Vinkki: Jos et halua kappaleiden sulautuvan toisiinsa, mutta et myöskään halua hiljaisia hetkiä niiden välille, ota käyttöön Tauoton-asetus (väri muuttuu vihreäksi).