Keikat

Keikat-osiosta löydät tiedot suosikkiartistiesi keikka-ajankohdista ja -paikoista.

Vinkki: Voit auttaa meitä näyttämään enemmän makuusi sopivia keikkoja kuuntelemalla suosikkimusiikkiasi ja seuraamalla lempiartistejasi.

Valitse laitteesi alta, niin saat tarkemmat ohjeet.

1. Valitse vasemmalla olevasta valikosta Browse.
  2. Valitse KEIKAT.
    Huomautus: Näyttösi koosta riippuen sinun on ehkä napsautettava LISÄÄ, jotta näet KEIKAT-vaihtoehdon.

Napsauta kiinnostavaa keikkaa, niin saat lisätietoja ja voit ostaa lippuja. Jos tarjolla on useita päivämääriä, näet ne napsauttamalla -painiketta.

Sijainnin vaihtaminen

Napsauta MUUTA-painiketta nykyisen sijaintisi oikealla puolella ja hae haluamasi kaupunki.

Vinkki: Näet tietyn artistin keikkakalenterin artistin profiilista napsauttamalla kohtaa KEIKAT

Premium-ominaisuus

1. Valitse näytön alareunasta Hae .
  2. Valitse Keikat.

Napauta kiinnostavaa keikkaa, niin saat lisätietoja ja voit ostaa lippuja.

Sijainnin vaihtaminen

Napauta Keikat-sivun ylälaidassa olevaa VAIHDA SIJAINTI -painiketta ja syötä haluamasi kaupunki.

Vinkki: Näet tietyn artistin keikat artistin profiilista. Vieritä alaspäin Kiertueella-kohtaan ja valitse Näytä kaikki keikat

Päivitetty viimeksi 16. marraskuuta 2018