Keikat

Olemme koonneet Keikat-osioon lähistösi suosittuja tapahtumia ja valikoineet sinne lisäksi joitakin keikkasuosituksia juuri sinulle lempimusiikkiisi perusteella. Voit ostaa niihin lippuja napin painalluksella!

Vinkki: Voit auttaa meitä valitsemaan enemmän makuusi sopivia keikkoja kuuntelemalla suosikkimusiikkiasi ja seuraamalla lempiartistejasi.

Valitse laitteesi alta, niin saat tarkemmat ohjeet.

1. Valitse Browse.
  2. Valitse Keikat

Napsauta kiinnostavaa keikkaa, niin saat lisätietoja ja voit ostaa lippuja. Jos tarjolla on useita päivämääriä, näet ne napsauttamalla -painiketta.

Sijainnin vaihtaminen

Napsauta MUUTA-painiketta nykyisen sijaintisi oikealla puolella ja hae haluamasi kaupunki.

Vinkki: Näet tietyn artistin keikkakalenterin artistin profiilista napsauttamalla kohtaa KEIKAT

Moshaus ei ole pakollista!

1. Valitse Browse .
  2. Valitse Keikat.

Napauta kiinnostavaa keikkaa, niin saat lisätietoja ja voit ostaa lippuja.

Sijainnin vaihtaminen

Napauta Keikat-sivun ylälaidassa olevaa VAIHDA SIJAINTI -painiketta ja hae haluamasi kaupunki.

Vinkki: Näet tietyn artistin keikat artistin profiilista. Vieritä alaspäin Kiertueella-kohtaan ja valitse Näytä kaikki keikat

Moshaus ei ole pakollista!

Päivitetty viimeksi 17. huhtikuuta 2018