Kappaleiden sanat

Spotify ja Genius yhdistivät voimansa tarjotakseen sinulle tarinat kappaleiden takana.

Huomautus: Tämä ominaisuus on tällä hetkellä saatavana vain englanniksi ja vain tietyille kappaleille ja soittolistoille.

• Seuraa monien lempikappaleidesi sanoja laulun (tai räpin tai örinän) mukana.
  • Lue kappaleista sisäpiirin tietoja: mikä oli sanojen inspiraation lähteenä ja muita hauskoja faktoja.

Näin pääset alkuun

1. Laita musiikki soimaan.
  2. Napauta näytön alareunassa olevaa Nyt soi -palkkia.
  3. Katso kappaleen sanat ja tarina niiden takana!

Huomautus: Jos et näe sanoja tai tarinaa, niitä ei ole saatavana kyseiselle kappaleelle.
  4. Pyyhkäisemällä voit vaihtaa sananäkymän kansikuvaan.

Millä muilla tavoilla voin nähdä sanat?

Voit ladata SoundHound-sovelluksen.

1. Lataa SoundHound-sovellus ja avaa se.
  2. Hae kappaletta tai tunnista parhaillaan soiva kappale valitsemalla .
  3. Sanat näytetään kappaleen sivulla. Ne pyörivät näytöllä musiikin tahdissa, joten voit vaikka laulaa mukana.

Vinkki: Voit lisätä SoundHoundin tunnistamat kappaleet automaattisesti Spotify-soittolistaan. Yhdistä vain Spotify-tilisi SoundHoundin asetuksissa ja ota sitten Auto-add to Spotify -toiminto käyttöön.

Eikö Spotifylla ollut ennen oma Sanat-toiminto?

Kyllä, mutta se ei ole tällä hetkellä käytössä. Lisäämme ja poistamme ominaisuuksia jatkuvasti testimielessä, jotta Spotifysta tulisi entistä parempi. Lisätietoja saat artikkelista Miksi ominaisuudet muuttuvat?

Päivitetty viimeksi 21. maaliskuuta 2018