Kappaleiden sanat

Spotify ja Genius yhdistivät voimansa tarjotakseen sinulle tarinat kappaleiden takana.

Huomautus: Tämä ominaisuus on tällä hetkellä saatavana vain englanniksi ja vain tietyille kappaleille ja soittolistoille.

• Seuraa monien lempikappaleidesi sanoja laulun (tai räpin tai örinän) mukana.
  • Lue kappaleista sisäpiirin tietoja: mikä oli sanojen inspiraation lähteenä ja muita hauskoja faktoja.

Näin pääset alkuun

1. Laita musiikki soimaan.
  2. Napauta näytön alalaidassa olevaa Nyt soi -palkkia.
    Huomautus: Jos käytät iPadia, napauta sivuvalikossa albumin kansikuvaa.
  3. Selaa alas, niin näet kappaleen sanat ja tarinan niiden takana!

Huomautus: Jos et näe sanoja tai tarinaa, niitä ei ole saatavana kyseiselle kappaleelle. Geniusiin lisätään päivittäin uusia sanoja ja tarinoita, joten on mahdollista, että ne ilmestyvät jatkossa myös haluamallesi kappaleelle.

Millä muilla tavoilla voin nähdä sanat?

Voit ladata SoundHound-sovelluksen.

1. Lataa SoundHound-sovellus ja avaa se.
  2. Hae kappaletta tai tunnista parhaillaan soiva kappale valitsemalla .
  3. Sanat näytetään kappaleen sivulla. Ne jopa pyörivät näytöllä kappaleen tahdissa, joten voit vaikka laulaa mukana!

Vinkki: Voit lisätä SoundHoundin tunnistamat kappaleet automaattisesti Spotify-soittolistaan. Yhdistä vain Spotify-tilisi SoundHoundin asetuksissa ja ota sitten Auto-add to Spotify -toiminto käyttöön.

Päivitetty viimeksi 03. maaliskuuta 2020