Artistien valitsemat hyväntekeväisyyskohteet

Mobiililaitteet ja tabletit

Me Spotifylla haluamme tukea musiikkiyhteisöä koronakriisin aikana.

Artistien valitsemien hyväntekeväisyyskohteiden kautta voit tukea artisteja näinä vaikeina aikoina. Jos artisti kerää varoja, näet siitä ilmoituksen artistiprofiilin yläreunassa.

Jos huomaat Artistin valitsema hyväntekeväisyyskohde -ohjelman käytäntöjen vastaista toimintaa, voit ilmoittaa siitä meille. Siirry yhteydenottolomakkeeseen ja valitse Report content that violates Spotify’s content policy (Tee ilmoitus Spotifyn sisältökäytäntöä rikkovasta sisällöstä).

Päivitetty viimeksi 05. toukokuuta 2020