Artistiprofiilit

Artistiprofiiliin on koottu artistin julkaisujen lisäksi kaikki olennainen tieto artistista.

Tämä kaikki löytyy artistiprofiileista:

• Kaikki saatavilla olevat albumit, singlet ja EP:t.
    Vinkki: Tutustu artistin musiikkiin katsastamalla uusin julkaisu ja suositut kappaleet.
  • Kokoelmalevyt tai muiden artistien julkaisut, joilla artisti esiintyy.
  • Artistin biografia ja kuvia. Valitse työpöytäsovelluksessa artistiprofiilissa TIETOJA tai selaa mobiililaitteella tai tabletilla artistiprofiilin loppuun.
  • Samantapaisia artisteja, jotka on määritetty verkon kulttuuritietojen ja Spotify-kuuntelijoiden tottumusten perusteella.
  • Artistin keikat.
  • Artistin soittolistat ja Artistin valinta: musiikkia, josta artisti itse tykkää!
  • Kuuntelijat kuukauden aikana ja ne paikat, joissa artistia kuunnellaan.
  • Tuotteita ja tarjouksia.

Huomautus: Profiilien sisältö vaihtelee eri artisteilla.

Mistä artistiprofiili löytyy

Työpöytäsovellus ja verkkosoitin

Hae artistia tai napsauta kappaletta tai albumia hiiren kakkospainikkeella ja valitse Siirry artistiin. Tutustu eri osioihin sivua selaamalla tai välilehtiä napsauttamalla.

Mobiililaitteet ja tabletit

Hae artistia tai valitse kappaleen tai albumin kohdalla  (iOS) /  (Android) ja valitse Siirry artistiin. Tutustu sivuun sitä vierittämällä.