Artistiprofiilit

Artistiprofiiliin on koottu artistin julkaisujen lisäksi kaikki olennainen tieto artistista.

Tämä kaikki löytyy artistiprofiileista:

• Kaikki saatavilla olevat albumit, singlet ja EP:t. Tutustu artistin musiikkiin katsastamalla uusin julkaisu ja suositut kappaleet.
  • Kokoelmalevyt tai muiden artistien julkaisut, joilla artisti esiintyy.
  • Fanien kuuntelulistalla: Muita artisteja, joita artistin fanit kuuntelevat. Osion sisältö perustuu netin kuuntelutottumuksiin ja -trendeihin.
  • Tietoja: Artistin biografia, kuvia ja tietoja siitä, missä artistia kuunnellaan (mobiililaitteilla ja tableteilla tämä osio sijaitsee artistiprofiilin lopussa).
  • Keikat: Missä ja milloin artisti esiintyy, ja miten keikoille voi hankkia lippuja.
  • Artistin soittolistat ja Artistin valinta: Musiikkia, josta artisti itse tykkää!
  • Kuuntelijat kuukauden aikana: Kuinka monta kuuntelijaa artistilla on keskimäärin kuukaudessa.
  • Tuotteet: Myynnissä olevia fanituotteita.

Huomautus: Profiilien sisältö vaihtelee eri artisteilla.

Mistä artistiprofiili löytyy

Työpöytäsovellus ja verkkosoitin

Hae artistia tai napsauta kappaletta tai albumia hiiren kakkospainikkeella ja valitse Siirry artistiin. Tutustu eri osioihin sivua selaamalla tai välilehtiä napsauttamalla.

Mobiililaitteet ja tabletit

Hae artistia tai valitse kappaleen tai albumin kohdalla  (iOS) /  (Android) ja valitse Siirry artistiin. Tutustu sivuun sitä vierittämällä.