Artistiprofiilit

Artistiprofiiliin on koottu artistin julkaisujen lisäksi kaikki olennainen tieto artistista.

Tämä kaikki löytyy artistiprofiileista:

• Kaikki saatavilla olevat albumit, singlet ja EP:t.
    Vinkki: Tutustu artistin musiikkiin katsastamalla uusin julkaisu ja suositut kappaleet.
  • Kokoelmalevyt tai muiden artistien julkaisut, joilla artisti esiintyy.
  • Artistin biografia ja kuvia. Löydät nämä työpöytäsovelluksessa napsauttamalla artistiprofiilissa TIETOJA ja mobiililaitteilla selaamalla artistiprofiilin loppuun.
  • FANIEN KUUNTELULISTALLA -osio, jonka sisältö perustuu Spotify-käyttäjien kuuntelutottumuksiin sekä netin musiikkikeskusteluihin ja -trendeihin.
  • Artistin KEIKAT.
  • Artistin soittolistat ja Artistin valinta: musiikkia, josta artisti itse tykkää!
  • Kuuntelijat kuukauden aikana ja ne paikat, joissa artistia kuunnellaan.
  • Tuotteet.

Huomautus: Profiilien sisältö vaihtelee eri artisteilla.

Mistä artistiprofiili löytyy

Työpöytäsovellus ja verkkosoitin

Hae artistia tai napsauta kappaletta tai albumia hiiren kakkospainikkeella ja valitse Siirry artistiin. Tutustu eri osioihin sivua selaamalla tai välilehtiä napsauttamalla.

Mobiililaitteet ja tabletit

Hae artistia tai valitse kappaleen tai albumin kohdalla  (iOS) /  (Android) ja valitse Siirry artistiin. Tutustu sivuun sitä vierittämällä.

Päivitetty viimeksi 27. kesäkuuta 2018