Spotify-radio

Spotify-radio valitsee musiikin puolestasi, jotta voit rentoutua lempimusiikkiasi kuunnellen.

Voit käynnistää radioaseman mistä tahansa kappaleesta, albumista, artistista tai soittolistasta, jolloin Spotify jatkaa samankaltaisen musiikin soittamista.

Voit myös tehdä asemasta omannäköisesi kuuntelun aikana, jotta se täsmäisi paremmin musiikkimakuusi.

Valitse laite alta, niin näet tarkemmat ohjeet.

1. Valitse Radio.
  2. Napsauta kohtaa LUO UUSI ASEMA.
  3. Aloita kuuntelu hakemalla kappaletta, artistia tai soittolistaa ja vahvistamalla valinta.

Huomautus: Jotkin kappaleet, artistit tai soittolistat eivät ehkä ole saatavana radiotoiminnon kautta.

Voit käynnistää radioaseman myös muualla sovelluksessa. Napsauta kappaletta, albumia, artistia tai soittolistaa hiiren kakkospainikkeella ja valitse Siirry kappale-/albumi-/artisti-/soittolistaradioon.

Aseman tallentaminen

Valitse aseman sivulla SEURAA. Asema on nyt tallennettu Oma kirjasto -osion Asemat-kokoelmaan.

Huomautus: Voit poistaa aseman napsauttamalla sitä hiiren kakkospainikkeella ja valitsemalla Lopeta seuraaminen.

Asemien mukauttaminen

Napsauta kappaleen soidessa  tai , niin asema oppii tuntemaan musiikkimakusi entistä paremmin.

Huomautus: Verkkosoittimessa on radiotoiminnon yksinkertaistettu versio. Pääset nauttimaan radion kaikista herkuista, kun lataat Spotify-sovelluksen.

1. Napsauta hiiren kakkospainikkeella albumia, kappaletta tai soittolistaa.
  2. Valitse Käynnistä radio.

Huomautus: Jotkin kappaleet, artistit tai soittolistat eivät ehkä ole saatavana radiotoiminnon kautta.

Asemien mukauttaminen

Napsauta kappaleen soidessa  tai , niin asema oppii tuntemaan musiikkimakusi entistä paremmin.

Huomautus: Tämä ominaisuus ei ole käytettävissä mobiililaitteilla (paitsi jos sinulla on Premium). Lue lisää Spotifysta mobiililaitteilla.

1. Valitse Radio .
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa Uusi asema -painiketta .
  3. Hae kappaletta, artistia tai soittolistaa.
  4. Napauta kappaletta, josta haluat käynnistää radion.

Huomautus: Jotkin kappaleet, artistit tai soittolistat eivät ehkä ole saatavana radiotoiminnon kautta.

Voit käynnistää radioaseman myös muualla sovelluksessa. Napauta -painiketta (iOS) tai -painiketta (Android) minkä tahansa kappaleen, albumin, artistin tai soittolistan vieressä ja valitse Käynnistä radio.

Aseman tallentaminen

Valitse aseman sivulla SEURAA. Asema on nyt tallennettu Oma kirjasto -osion Asemat-kokoelmaan.

Aseman poistaminen

1. Siirry Asemat-sivulle ja valitse oikeasta yläkulmasta Muokkaa
  2. Napauta -painiketta aseman vasemmalla puolella ja valitse POISTA.

Asemien mukauttaminen

1.    Napauta Nyt soi -palkkia.
2.    Napauta kappaleen soidessa  tai , niin asema oppii tuntemaan musiikkimakusi entistä paremmin.

Päivitetty viimeksi 08. kesäkuuta 2018