Spotify-radio

Älä päästä fiilistä laskemaan! Spotify-radio luo kappalekokoelman valitsemasi artistin, albumin, soittolistan tai kappaleen pohjalta. Se jopa päivittyy ajan myötä, jotta sisältö pysyisi tuoreena.

1. Siirry haluamaasi artistiin, albumiin, soittolistaan tai kappaleeseen.
  2. Valitse  tai .
  3. Valitse Siirry radioon.

Voit myös etsiä tietyn artistiradion hakutoiminnolla.

Vinkki: Valitse työpöytäsovelluksen vasemmasta valikosta Radio, niin näet suositeltuja radiosoittolistoja.

Radion tallentaminen

Valitse radion sivulla SEURAA. Radio on nyt tallennettu Oma kirjasto -osion Soittolistat-kokoelmaan. Jos olet Premium-käyttäjä, voit myös ladata sen!

Huomautus: Soittolistaradioita ei voi tallentaa eikä ladata, eikä radioita voi tallentaa verkkosoittimessa.

Päivitetty viimeksi 25. maaliskuuta 2019