Tinder

Spotify ja Tinder – täydellinen pari! Otimme suhteessamme seuraavan askeleen, jotta sinäkin voisit tehdä niin.

Kerro mahdollisille kumppaneille mitä kuuntelet linkittämällä Spotify-tilisi Tinder-profiiliisi.

• Näytä suosikkiartistisi ja musiikkimakusi.
  • Valitse Tinder-profiiliisi sinua parhaiten kuvastava teemabiisi.
  • Kuuntele muiden teemabiisejä.

Voit määrittää teemabiisin ja kuunnella maistiaisia muiden suosikkikappaleista suoraan heidän Tinder-profiileistaan, vaikka sinulla ei olisikaan Spotify-tiliä.

• Näet Spotify-vaihtoehdot napauttamalla Tinderissä Muokkaa profiilia
  • Lisävaihtoehtoja saat lisäämällä Spotifyn Tinderiin: valitse Lisää musiikkia profiiliisi ja napauta sitten LINKITÄ SPOTIFY.

Onnellisia pyyhkäisyjä!

Päivitetty viimeksi 12. maaliskuuta 2018