Shazam

Tunnista ympärillä soiva musiikki Shazamin avulla ja toista ja tallenna se sitten Spotifyssa.

Shazamin tunnistaman kappaleen toistaminen Spotifyssa

Kun Shazam on tunnistanut kappaleen, kuuntele se Spotifyssa napauttamalla Play in Spotify.

Huomautus: Kokonaisten kappaleiden kuunteleminen Shazam-sovelluksessa vaatii Spotify Premium -tilauksen.

Kappaleiden tallentaminen Shazamista Spotifyhin

Yhdistämällä Spotify-tilisi Shazamiin voit tallentaa kappaleita automaattisesti My Shazam Tracks -nimiseen Spotify-soittolistaan.

1. Avaa Shazam-sovellus.
  2. Valitse vasemmasta yläkulmasta My Shazam.
  3. Valitse Spotifyn vierestä CONNECT.
  4. Tunnista kappale Shazamin avulla. Kappale ilmestyy My Shazam Tracks -soittolistaan.

Saat lisätietoja Shazamin verkkosivustolta.

Päivitetty viimeksi 12. maaliskuuta 2018