Spotify muissa sovelluksissa

Linkitä Spotify muihin sovelluksiin, niin kuuntelet musiikkiasi myös muualla.

Emme pysy perillä jokaisesta linkitysmahdollisuuden tarjoavasta sovelluksesta, mutta esimerkiksi Runkeeperissa voit lisätä musiikkia juoksulenkkisi taustalle ja Tinderissä nähdä, mitä sinua kiinnostavat ihmiset kuuntelevat.

Huomautus: Spotify‑tiliäsi ei koskaan linkitetä kolmannen osapuolen sovelluksiin ilman nimenomaista lupaasi.

Kirjaudu sisään, niin näet, millä sovelluksilla on Spotify-tilisi käyttöoikeus

Käyttöoikeuden poistaminen sovelluksilta

1. Kirjaudu sisään Sovellukset‑sivulle.
  2. Napsauta haluamasi sovelluksen kohdalta POISTA KÄYTTÖOIKEUS.