Last.fm

Scrobblata, engl. scrobble, [ˈskrɒbəl]: uusi nettikieltä oleva sana, joka tarkoittaa Last.fm-palvelun käyttöä omassa musiikkipalvelussa soitettujen kappaleiden seuraamiseen.

Voit scrobblata kaiken Spotifyssa eri laitteilla kuuntelemasi sisällön Last.fm-palveluun!

1. Siirry osoitteeseen Last.fm ja kirjaudu sisään.
  2. Osoita hiirellä oikeassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaasi.
  3. Valitse Settings (Asetukset).
  4. Valitse Applications (Sovellukset).
  5. Valitse kohdan Spotify Scrobbling vierestä Connect (Yhdistä).
  6. Jatka, niin sallit Last.fm-palvelulle pääsyn Spotify-tiliisi.

Yhteyden katkaisu

Noudata yllä olevia vaiheita, mutta valitse lopuksi kohdan Spotify Scrobbling vierestä Disconnect (Katkaise yhteys).

Päivitetty viimeksi 24. lokakuuta 2018