Last.fm

Scrobblaus
Engl. scrobble, [ˈskrɒbəl]. Uusi nettikieltä oleva sana, joka tarkoittaa Last.fm-palvelun käyttöä omassa musiikkipalvelussa soitettujen kappaleiden seuraamiseen.

Voit scrobblata eli lähettää kaikkeen Spotifyssa kuuntelemasi sisällön Last.fm-palveluun!

Aloita valitsemalla laitteesi alta.

1. Valitse sovelluksen oikeasta yläkulmasta  > Asetukset.
  2. Valitse Sosiaalinen media -otsikon alta LIITÄ LAST.FM:ÄÄN.
  3. Anna Last.fm-palvelun käyttäjätunnuksesi ja salasanasi ja napsauta YHDISTÄ.

Yhteyden katkaisu

Suuntaa asetuksiin ja napsauta Last.fm-kohdassa KATKAISE YHTEYS.

1. Valitse Oma kirjasto näytön alareunassa olevasta valikosta.
  2. Valitse Asetukset
  3. Valitse Sosiaaliset asetukset.
  4. Napauta tietojen sieppaus liukusäätimestä päälle (väri muuttuu vihreäksi).
  5. Anna Last.fm-palvelun käyttäjätunnuksesi ja salasanasi.

Yhteyden katkaisu

Suuntaa asetuksiin ja napauta tietojen sieppaus liukusäätimestä pois päältä (väri muuttuu harmaaksi).

1. Valitse Asetukset .
  2. Valitse Sosiaaliset asetukset.
  3. Napauta LAST.FM-kohdassa tietojen sieppaus liukusäätimestä päälle (väri muuttuu vihreäksi).
  4. Anna Last.fm-palvelun käyttäjätunnuksesi ja salasanasi.

Yhteyden katkaisu

Suuntaa asetuksiin, valitse Sosiaalinen media ja napauta tietojen sieppaus liukusäätimestä pois päältä (väri muuttuu harmaaksi).

1. Valitse Oma kirjasto näytön alareunassa olevasta valikosta.
  2. Napauta -painiketta.
  3. Napauta Last.fm-sieppaus liukusäätimestä päälle (väri muuttuu vihreäksi).
  4. Anna Last.fm-palvelun käyttäjätunnuksesi ja salasanasi.
  5. Napauta OK.

Yhteyden katkaisu

Suuntaa asetuksiin ja napauta Last.fm-sieppaus liukusäätimestä pois päältä (väri muuttuu harmaaksi).