Runkeeper

Kun käytössäsi on Spotify ja Runkeeper, voit tehostaa treeniäsi varta vasten kokoamillamme soittolistoilla tai omalla lempimusiikillasi.

1. Valitse Runkeeperissä Music.
  2. Valitse Spotify ja yhdistä sitten Runkeeper Spotifyhin napauttamalla Open.
  3. Kirjaudu Spotifyhin.
  4. Valitse jokin kokoamistamme juoksusoittolistoista.
    Vinkki: Running-soittolistamme soittavat juoksutempoosi sopivaa musiikkia, mutta voit valita myös muuta musiikkia Spotify-sovelluksesta käyttäen hakutoimintoa tai suuntaamalla esimerkiksi omaan kirjastoon, Browse-osioon tai radioon.
  5. Napauta JUOKSE TÄMÄN TAHTIIN.
  6. Valitse Go Running. Musiikki alkaa soida, kun juoksutemposi on tunnistettu.

Voit vaihtaa musiikkia, muuttaa tempoa, skipata kappaleen tai laittaa musiikin tauolle napauttamalla Spotify-kuvaketta oikeassa yläkulmassa. Palaa sitten Runkeeperiin napauttamalla Runkeeper-kuvaketta oikeassa yläkulmassa.

Jos haluat lisätietoja, pyrähdä Runkeeperin sivustolle.

Päivitetty viimeksi 12. maaliskuuta 2018