Nike+ Run Club

iPhone, Premium-käyttäjät

Saako musiikki sinut juoksemaan kovempaa? Yhdistä Nike+ Run Club ja Spotify ja ota asiasta selvää!

• Juokse Nike+ Run Club -soittolistojen tai omien soittolistojesi tahdissa.
  • Luo haluamaasi tahtia vastaava Pace Station -soittolista.
  • Ohjaa musiikkia Nike+-sovelluksesta käsin.
  • Hae artisteja, albumeita ja soittolistoja.

Vinkki: Eikö sinulla ole Premiumia? Tutustu Nike+ Run Club -soittolistoihin suoraan Spotifyssa.

Näin pääset alkuun

Yhdistä ensimmäiseksi Spotify- ja Nike+-sovellukset:

1. Avaa Nike+-sovellus.
  2. Napauta musiikkikuvaketta.
  3. Valitse Spotify Premium.
  4. Valitse LOG IN TO SPOTIFY.

Käynnistä sitten juoksusessio:

1. Napauta Nike+-sovelluksessa musiikkikuvaketta.
  2. Valitse Spotify Premium.
  3. Valitse PACE STATIONS, PLAYLISTS tai Haku.
  4. Palaa juoksunäkymään ja valitse Start.

Mikä on Pace Station?

Yhdessä Spotifyn kanssa Nike+-sovellus voi koota listan kappaleista, joiden rytmi täsmää juoksutahtiisi:

1. Napauta Nike+-sovelluksessa musiikkikuvaketta.
  2. Valitse CREATE PACE STATION.
  3. Valitse haluamasi tavoitenopeus nuolipainikkeilla.
  4. Valitse genre tai artisti, johon haluat Pace Stationin perustuvan.
  5. Anna asemalle nimi ja napauta SAVE.