Discord

Kuuntele musiikkia, pelaa ja chattaa – Discord mahdollistaa multitaskingin!

Näet myös, mitä kaverisi kuuntelevat, ja voit laittaa samat biisit soimaan. Listen Along -toiminnon avulla voitte synkronoida musiikin kuuntelun (Premium-ominaisuus).

Näin pääset alkuun

1. Lataa Discord-sovellus tietokoneellesi ja avaa se.
  2. Valitse Connections vasemmalla olevasta valikosta.
  3. Valitse Spotify.
  4. Voit muodostaa yhteyden avautuvalla verkkosivulla. Jos et ole koneellasi jo kirjautuneena Spotifyhin, sinut ohjataan ensin kirjautumaan sisään tai rekisteröitymään.
  5. Vahvista napsauttamalla OKAY

Kun olet yhdistänyt Spotifyn Discord-tiliisi, voit näyttää profiilissasi reaaliaikaisesti, mitä kuuntelet.

Yhteyden katkaisu

1. Valitse Discord-työpöytäsovelluksen vasemmalla olevasta valikosta Connections.
  2. Valitse Spotify.
  3. Valitse vihreän ruudun vasemmasta yläkulmasta X.
  4. Vahvista valitsemalla Disconnect

Listen Along

Premium-käyttäjille

Tee chat-huoneestasi alusta kaveribileille! Alla on ohjeet kuuntelemanne musiikin synkronointiin.

Huomautus: Listen Along -toimintoa ei voi käyttää äänichatin aikana. Tekstichatissa se sen sijaan onnistuu.

1. Avaa Discord-sovellus tietokoneellasi.
  2. Valitse kaveriluettelostasi joku, joka kuuntelee Spotifyta
  3. Napsauta Listen Along -kuvaketta

Huomautus: Jos käytät Listen Along -toimintoa sellaisen kaverin kanssa, jolla on Spotify Free, kuulet pelkkää hiljaisuutta silloin, kun kaverillesi soitetaan mainoksia.