Googlen™ Kello-sovellus

Android™-käyttäjille

Kun käytössäsi on sekä Spotify että Googlen™ Kello-sovellus, voit asettaa herätysääneksesi minkä tahansa kappaleen, albumin, artistin tai soittolistan.

Näin pääset alkuun

Varmista, että Android™-puhelimessasi on asennettuna sekä Spotify että Kello-sovellus.

Jos sinulla ei vielä ole Spotify-sovellusta, voit ladata sen Google Play Kaupasta. Samalla voit luoda itsellesi tilin, jos sinulla ei vielä ole sellaista.

Kello-sovellus on esiasennettu joihinkin Android™-laitteisiin, mutta sen voi myös ladata Google Play Kaupasta kaikkiin Android™-puhelimiin.

Hälytyksen asettaminen

1. Avaa Googlen™ Kello-sovellus.
  2. Napauta HERÄTYS-välilehdellä herätysaikaa.
  3. Napauta hälytyksen kellokuvaketta ja valitse SPOTIFY.
  4. Napauta Yhdistä ja anna sovellukselle oikeudet Spotify-tiliisi.
  5. Näet nyt erilaisia hälytysäänisuosituksia, mukaan lukien aamuun sopivia soittolistoja.
    Voit hakea tiettyä sisältöä napauttamalla oikean alakulman hakukuvaketta.
  6. Napauttamalla kappaletta, albumia, artistia tai soittolistaa voit esikuunnella sitä ja asettaa sen hälytysääneksi. Valintamerkki ilmaisee, että valitsemasi kohde on asetettu hälytysääneksi.
    Vinkki: Lopeta esikuuntelu napauttamalla kohdetta uudelleen. Valintasi ei poistu, ellet valitse sen tilalle jotain muuta.
  7. Kun olet valinnut hälytysäänen, palaa HERÄTYS-välilehdelle. Siellä voit säätää herätyksen aikaa sekä värinä- ja muita asetuksia.

Kun herätysaika koittaa, valitsemasi musiikki alkaa soida. Voit joko torkuttaa herätyksen tai sammuttaa sen. Jos sammutat herätyksen, voit jatkaa musiikin kuuntelua napauttamalla Jatka toistoa.

Hälytysäänen vaihtaminen

1. Avaa Googlen™ Kello-sovellus.
  2. Napauta HERÄTYS-välilehdellä hälytyskuvaketta.
  3. Napauta Spotify-logoa (jonka kohdalla näkyy nykyinen valintasi).
  4. Valitse SPOTIFY-välilehti.
  5. Vaihda hälytysääni napauttamalla haluamaasi kappaletta, albumia, artistia tai soittolistaa. Valintamerkki ilmaisee, että valitsemasi kohde on asetettu hälytysääneksi.

Usein kysytyt kysymykset

Kyllä, valitsemasi kappale, artisti, soittolista tai albumi soi aivan kuten aiemmin valitsemasi hälytysääni. Musiikki soi puhelimesi kaiuttimesta sillä äänenvoimakkuudella, jonka olet herätykselle asettanut, vaikka kuulokkeet olisivat kytkettynä.

Jos yhteysongelmia tai muita virheitä esiintyy, hälytysääneksi palautuu Kello-sovelluksen oletussoittoääni.

Ei! Niin Free- kuin Premium-käyttäjätkin saavat Spotifyn soimaan Kello-sovelluksessa.

Huomautus: Jos käytät maksutonta palvelua, kuulet mainoksia ja musiikki soi satunnaistoistolla – aivan kuten Spotify-sovelluksessakin. Yksittäisten kappaleiden kohdalla satunnaistoisto soi albumitasolla.

1. Kirjaudu tilisivullesi.
  2. Valitse vasemmalla olevasta valikosta Sovellukset
  3. Paikanna Kello eli The Clock app by Google ja valitse sen kohdalla POISTA KÄYTTÖOIKEUS.

Tällä hetkellä kohdelaitteen määrittäminen ei ole mahdollista. Herätys soi aina puhelimesi kaiuttimista.

Et voi. Kukin kappale, soittolista, artisti tai albumi alkaa aina soida alusta.

Päivitetty viimeksi 29. elokuuta 2018