Bumble

Yhdistä Spotify ja Bumble, niin kiinnostavat tyypit voivat nähdä, mitä kuuntelet, ja näet itse, mitä he kuuntelevat. Lisäksi voit siirtyä kuuntelemaan kaikkia Bumblessa näkyviä artisteja Spotifyssa yhdellä napautuksella.

Näin pääset alkuun

Avaa Bumblen asetukset ja valitse Connect to Spotify (Yhdistä Spotifyhin).

Sitten vain kumppanin hakuun! Tutustu myös deittailusoittolistoilta poimittujen suosituimpien kappaleiden soittolistaan, niin pääset romanttiseen tunnelmaan: Spotify❤Bumble.

Usein kysytyt kysymykset

Kuunnelluimmat artistit päivittyvät jatkuvasti, ja uusia suosikkeja lisätään muutaman päivän välein.

Voit poistaa manuaalisesti artisteja, joiden et halua näkyvän Bumble-profiilissasi. Napauta X-painiketta kyseisen artistin kohdalla.

Katkaisemalla Bumblen ja Spotifyn välisen yhteyden.

1. Valitse Bumblen päävalikosta My Info (omat tiedot).
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa kynäkuvaketta.
  3. Vieritä alaspäin ja valitse Spotify.
  4. Napauta DISCONNECT ACCOUNT (katkaise yhteys tiliin).