Voinko kuunnella Spotifyta autossa?

Miksi Spotify lopettaa toisinaan synkronoimasta offline-soittolistoja?

"Koodi on jo käytetty"

En löydä Spotifyta App Storesta

Voinko kirjautua ulos tililtäni, jos olen kirjautunut sisään toisessa laitteessa?

Ongelmia sisäänkirjautumisessa

Voinko käyttää Spotifyta televisiossa?

Sisältö puuttuu

En voi aktivoida kokeilujaksoa pankki- tai luottokorttiongelman vuoksi

iOS-sovelluksen tarvitsema muisti

Sähköpostiosoitteeni on jo käytössä

Spotifyni on liitetty väärään Facebook-tiliin

Voinko käyttää Spotifyta kodin äänijärjestelmässä?

Spotify ja LG-laitteet

Spotify Connect -ominaisuuden käyttäminen Sony-laitteessa

Spotifyn käyttäminen Onkyo-laitteella

Spotifyn käyttäminen Logitech Squeezeboxin kanssa

Spotifyn käyttö Denon-laitteella

Spotify Connect -ominaisuuden käyttäminen Nocs-laitteessa

Spotify Connect -ominaisuuden käyttäminen Pioneer-laitteessa

Spotifyn käyttäminen Ford SYNC AppLinkin kanssa

Boxee

Spotifyn käyttäminen Panasonic-kaiuttimilla

Spotifyn käyttäminen Parrot-laitteella

Miksi linkkiformaatteja on kaksi?

Spotifyn käyttäminen Samsung-älytelevisiolla

Toistaminen pätkii virtautettaessa

Ongelmia Spotify-palvelumaksun maksamisessa kortilla

Miten lisään kappaleen, albumin, ohjelman tai artistin Oma musiikki -kokoelmaan tai Kirjastoon?

Miksi tiliäni veloitetaan kahdesti?

Western Digital

Miksi Spotify maksaa enemmän iTunesin kautta?

Amazon

Ongelmia Spotify-palvelumaksujen maksamisessa PayPal-järjestelmässä

Spotify ja Philips-laitteet

Kaikki soittolistani ja tallentamani musiikki ovat kadonneet. Mitä on tapahtunut?

Spotify sanoo, että offline-käyttöni on jäädytetty.

En voi käyttää Spotifyta online-tilassa

Minulla on ongelmia Spotifyn käytössä Chromecast-laitteella.

Mikä Your Music on?

Virhekoodit

Spotify ei toista henkilökohtaisia kappaleitani kunnolla

Spotify on pysäytetty, koska tilisi on käytössä jossain muualla.

Spotify lakkaa toistamasta musiikkia jokaisen kappaleen jälkeen

Päivitin tilauksen Premium-tilaukseksi. Miksi tilaukseni taso on edelleen Free?

Salasanan vaihtaminen tai palauttaminen

Miksi maksuni ei onnistunut?

Unohdin tulostaa tai lähettää e-korttini. Mitä teen?

Spotifyn käyttäminen Bose-laitteella

Edustan levy-yhtiötä tai aggregaattoria. Haluaisin tuoda sisältöä Spotifyhin.

Bang & Olufsen

Onko albumisi tai kappaleesi nimi tai jokin muu albumiisi liittyvä metatieto virheellinen?

"Tilasin ilmaisen Premium-kokeilujakson ‒ miksi minua yhtäkkiä laskutetaan joka kuukausi?"

Kuinka määritän reitittimeni Spotifyta varten?

Marantz

Volvo

Minkä yhteyden tarvitsen suoratoistaakseni musiikkia mobiililaitteellani?

Mikä tämä hyvin pieni Spotify-maksu kortillani tai PayPal-tililläni on?

Sisällön sensurointi

Olen artisti. Kuinka voin julkaista musiikkiani Spotifyssa?