Käytämme evästeitä voidaksemme tarjota sinulle parhaan mahdollisen online-kokemuksen. Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käytön evästekäytäntömme mukaisesti. Lue lisää tästä.

Voinko käyttää Spotifyta televisiossa?

Voinko kuunnella Spotifyta autossa?

Voinko käyttää Spotifyta kodin äänijärjestelmässä?

Miksi sain sähköpostiini ilmoituksen Spotify-maksuvirheestä?

Miksi musiikkini on käytettävissä Spotifyssa ilman hyväksyntääni?

Miksi tilaukseni on vanhentunut?

Miksi linkkiformaatteja on kaksi?

Spotify Connect -ominaisuuden käyttäminen Pioneer-laitteessa

Spotify Connect -ominaisuuden käyttäminen Nocs-laitteessa

Miksi Spotify lopettaa toisinaan synkronoimasta offline-soittolistoja?

Miksi tiliäni veloitetaan kahdesti?

Mikä Your Music on?

Mikä tämä hyvin pieni Spotify-maksu kortillani tai PayPal-tililläni on?

What happened to Starred tracks?

Spotify Connect -ominaisuuden käyttäminen Sony-laitteessa

Minkä yhteyden tarvitsen suoratoistaakseni musiikkia mobiililaitteellani?

Volvo

Spotifyn käyttäminen Parrot-laitteella

Spotifyn käyttäminen Panasonic-kaiuttimilla

Spotifyn käyttäminen Onkyo-laitteella

Spotifyn käyttäminen Logitech Squeezeboxin kanssa

Boxee

Spotifyn käyttäminen Ford SYNC AppLinkin kanssa

Sonos

Spotifyn käyttäminen Samsung-älytelevisiolla

Amazon

Vaihda Spotify-tiedostojen tallennuspaikaksi SD-kortti sisäisen muistin sijaan (Android-puhelin)

Tuetut paikallisten tiedostojen tyypit

Spotify sanoo, että offline-käyttöni on jäädytetty.

Spotify toistaa musiikkia, mutta ääntä ei kuulu

Spotify on pysäytetty, koska tilisi on käytössä jossain muualla.

Western Digital

Spotify ja Philips-laitteet

Spotify ja LG-laitteet

Ongelmia Spotify-palvelumaksun maksamisessa kortilla

Toistaminen pätkii virtautettaessa

Spotify lakkaa toistamasta musiikkia jokaisen kappaleen jälkeen

Matkapuhelimeni ei näy Laitteet-luettelossa

Sähköpostiosoitteeni on jo käytössä

Musiikki pikakelaa tai hyppii eteenpäin toiston aikana

iOS-sovelluksen tarvitsema muisti

Marantz

Spotify ei toista henkilökohtaisia kappaleitani kunnolla

Salasanan vaihtaminen tai palauttaminen

Spotifyn käyttö Denon-laitteella

Miksi Spotify maksaa enemmän iTunesin kautta?

Miten lisään kappaleen, albumin, ohjelman tai artistin Oma musiikki -kokoelmaan tai Kirjastoon?

Kaikki soittolistani ja tallentamani musiikki ovat kadonneet. Mitä on tapahtunut?

Sisältö puuttuu

Problems logging in to Spotify

"Tilasin ilmaisen Premium-kokeilujakson ‒ miksi minua yhtäkkiä laskutetaan joka kuukausi?"

En voi käyttää Spotifyta online-tilassa

Bang & Olufsen

En voi aktivoida kokeilujaksoa pankki- tai luottokorttiongelman vuoksi

Samsungin langattomat Multiroom-kaiuttimet

Soittolistojen muuntaminen Spotifyta varten

Ongelmia Spotify-palvelumaksujen maksamisessa PayPal-järjestelmässä

Voinko kirjautua ulos tililtäni, jos olen kirjautunut sisään toisessa laitteessa?

"Premium-koodi ei kelpaa"

Unohdin tulostaa tai lähettää e-korttini. Mitä teen?

En löydä Spotifyta App Storesta

"Koodi on jo käytetty"

Olen artisti. Kuinka voin julkaista musiikkiani Spotifyssa?

Edustan levy-yhtiötä tai aggregaattoria. Haluaisin tuoda sisältöä Spotifyhin.

Sisällön sensurointi

Facebook-tili poistettu käytöstä

Onko albumisi tai kappaleesi nimi tai jokin muu albumiisi liittyvä metatieto virheellinen?

Kuinka määritän reitittimeni Spotifyta varten?