Käytämme evästeitä voidaksemme tarjota sinulle parhaan mahdollisen online-kokemuksen. Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käytön evästekäytäntömme mukaisesti. Lue lisää tästä.

The earlier issue has been resolved.

2015-03-30 11:03:39 UTM

Voinko käyttää Spotifyta kodin äänijärjestelmässä?

Spotify Connect -ominaisuuden käyttäminen Sony-laitteessa

Spotify Connect -ominaisuuden käyttäminen Pioneer-laitteessa

Spotify ja Philips-laitteet

Spotifyn käyttäminen Panasonic-kaiuttimilla

Spotify Connect -ominaisuuden käyttäminen Nocs-laitteessa

Spotify ja LG-laitteet

Spotifyn käyttö Denon-laitteella

Bang & Olufsen

Voinko kuunnella Spotifyta autossa?

Salasanan vaihtaminen tai palauttaminen

Miksi Spotify lopettaa toisinaan synkronoimasta offline-soittolistoja?

En voi aktivoida kokeilujaksoa pankki- tai luottokorttiongelman vuoksi

Mikä tämä hyvin pieni Spotify-maksu kortillani tai PayPal-tililläni on?

"Tilasin ilmaisen Premium-kokeilujakson ‒ miksi minua yhtäkkiä laskutetaan joka kuukausi?

Samsungin langattomat Multiroom-kaiuttimet

Virhekoodi 404 (tilapäinen sisäänkirjausvirhe)

Soittolistojen muuntaminen Spotifyta varten

Ongelmia Spotify-palvelumaksun maksamisessa kortilla

Kaikki soittolistani ja tallentamani musiikki ovat kadonneet. Mitä on tapahtunut?

Toistaminen pätkii virtautettaessa

Miten lisään albumeja, kappaleita ja artisteja Your Music -kokoelmaan?

Voinko kirjautua ulos tililtäni, jos olen kirjautunut sisään toisessa laitteessa?

Problems logging in to Spotify

Boxee

Spotifyn käyttäminen Onkyo-laitteella

Spotifyn käyttäminen Logitech Squeezeboxin kanssa

Western Digital

Spotifyn käyttäminen Parrot-laitteella

Sonos

Spotifyn käyttäminen Samsung-älytelevisiolla

Mikä Your Music on?

Miksi sain sähköpostiini ilmoituksen Spotify-maksuvirheestä?

Voinko käyttää Spotifyta televisiossa?

Miksen voi käyttää Spotifyta ulkomailla? (virhe 408)

Vaihda Spotify-tiedostojen tallennuspaikaksi SD-kortti sisäisen muistin sijaan (Android-puhelin)

Amazon

Ongelmia Spotify-palvelumaksujen maksamisessa PayPal-järjestelmässä

Spotify sanoo, että offline-käyttöni on jäädytetty.

Miksi tilaukseni on vanhentunut?

Matkapuhelimeni ei näy Laitteet-luettelossa

"Premium-koodi ei kelpaa"

Miksi musiikkini on käytettävissä Spotifyssa ilman hyväksyntääni?

Sähköpostiosoitteeni on jo käytössä

Miksi linkkiformaatteja on kaksi?

Virhekoodi 403

Sisältö puuttuu

Spotify on pysäytetty, koska tilisi on käytössä jossain muualla.

Musiikki pikakelaa tai hyppii eteenpäin toiston aikana

Miksi tiliäni veloitetaan kahdesti?

Unohdin tulostaa tai lähettää e-korttini. Mitä teen?

iOS-sovelluksen tarvitsema muisti

En löydä Spotifyta App Storesta

"Koodi on jo käytetty"