Käytämme evästeitä voidaksemme tarjota sinulle parhaan mahdollisen online-kokemuksen. Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käytön evästekäytäntömme mukaisesti. Lue lisää tästä.

Voinko kuunnella Spotifyta autossa?

Spotifyn käyttäminen Samsung-älytelevisiolla

Salasanan vaihtaminen tai palauttaminen

Problems logging in to Spotify

"Tilasin ilmaisen Premium-kokeilujakson ‒ miksi minua yhtäkkiä laskutetaan joka kuukausi?

En voi käyttää Spotifyta online-tilassa

Spotify Connect -ominaisuuden käyttäminen Pioneer-laitteessa

Spotify ja Philips-laitteet

Voinko käyttää Spotifyta kodin äänijärjestelmässä?

Spotify Connect -ominaisuuden käyttäminen Sony-laitteessa

Spotifyn käyttäminen Panasonic-kaiuttimilla

Spotify Connect -ominaisuuden käyttäminen Nocs-laitteessa

Spotify ja LG-laitteet

Spotifyn käyttö Denon-laitteella

Bang & Olufsen

Miksi Spotify lopettaa toisinaan synkronoimasta offline-soittolistoja?

En voi aktivoida kokeilujaksoa pankki- tai luottokorttiongelman vuoksi

Mikä tämä hyvin pieni Spotify-maksu kortillani tai PayPal-tililläni on?

Samsungin langattomat Multiroom-kaiuttimet

Virhekoodi 404 (tilapäinen sisäänkirjausvirhe)

Soittolistojen muuntaminen Spotifyta varten

Kaikki soittolistani ja tallentamani musiikki ovat kadonneet. Mitä on tapahtunut?

Toistaminen pätkii virtautettaessa

Miten lisään albumeja, kappaleita ja artisteja Your Music -kokoelmaan?

Boxee

Spotifyn käyttäminen Onkyo-laitteella

Spotifyn käyttäminen Logitech Squeezeboxin kanssa

Western Digital

Spotifyn käyttäminen Parrot-laitteella

Sonos

Miksi sain sähköpostiini ilmoituksen Spotify-maksuvirheestä?

Spotify sanoo, että offline-käyttöni on jäädytetty.

Voinko käyttää Spotifyta televisiossa?

Ongelmia Spotify-palvelumaksun maksamisessa kortilla

Mikä Your Music on?

Miksen voi käyttää Spotifyta ulkomailla? (virhe 408)

Vaihda Spotify-tiedostojen tallennuspaikaksi SD-kortti sisäisen muistin sijaan (Android-puhelin)

Amazon

Ongelmia Spotify-palvelumaksujen maksamisessa PayPal-järjestelmässä

Miksi tilaukseni on vanhentunut?

Matkapuhelimeni ei näy Laitteet-luettelossa

Voinko kirjautua ulos tililtäni, jos olen kirjautunut sisään toisessa laitteessa?

"Premium-koodi ei kelpaa"

Miksi musiikkini on käytettävissä Spotifyssa ilman hyväksyntääni?

Päivitysvirhe (501-509)

Sähköpostiosoitteeni on jo käytössä

Miksi linkkiformaatteja on kaksi?

Virhekoodi 403

Volvo

Sisältö puuttuu

Spotify on pysäytetty, koska tilisi on käytössä jossain muualla.

What happened to Starred tracks?

Musiikki pikakelaa tai hyppii eteenpäin toiston aikana

Miksi tiliäni veloitetaan kahdesti?

Unohdin tulostaa tai lähettää e-korttini. Mitä teen?

iOS-sovelluksen tarvitsema muisti

En löydä Spotifyta App Storesta

"Koodi on jo käytetty"

Spotify lakkaa toistamasta musiikkia jokaisen kappaleen jälkeen

Spotify ei toista henkilökohtaisia kappaleitani kunnolla

Olen artisti. Kuinka voin julkaista musiikkiani Spotifyssa?

Tuetut paikallisten tiedostojen tyypit

Edustan levy-yhtiötä tai aggregaattoria. Haluaisin tuoda sisältöä Spotifyhin.

Sisällön sensurointi

Spotifyni on liitetty väärään Facebook-tiliin

Facebook-tili poistettu käytöstä

Onko albumisi tai kappaleesi nimi tai jokin muu albumiisi liittyvä metatieto virheellinen?

Kuinka määritän reitittimeni Spotifyta varten?

Minkä yhteyden tarvitsen suoratoistaakseni musiikkia mobiililaitteellani?

Marantz

Spotify toistaa musiikkia, mutta ääntä ei kuulu