Ongelmia sisäänkirjautumisessa

Voinko kirjautua ulos tililtäni, jos olen kirjautunut sisään toisessa laitteessa?

Spotifyni on liitetty väärään Facebook-tiliin

Salasanan vaihtaminen tai palauttaminen

Sähköpostiosoitteeni on jo käytössä

Päivitin tilauksen Premium-tilaukseksi. Miksi tilaukseni taso on edelleen Free?

Ongelmia Spotify-palvelumaksun maksamisessa kortilla

Unohdin tulostaa tai lähettää e-korttini. Mitä teen?

Miksi Spotify maksaa enemmän iTunesin kautta?

Ongelmia Spotify-palvelumaksujen maksamisessa PayPal-järjestelmässä

"Koodi on jo käytetty"

Mikä tämä hyvin pieni Spotify-maksu kortillani tai PayPal-tililläni on?

"Tilasin ilmaisen Premium-kokeilujakson ‒ miksi minua yhtäkkiä laskutetaan joka kuukausi?"

Miksi tiliäni veloitetaan kahdesti?

Miksi maksuni ei onnistunut?

En voi aktivoida kokeilujaksoa pankki- tai luottokorttiongelman vuoksi

Kaikki soittolistani ja tallentamani musiikki ovat kadonneet. Mitä on tapahtunut?

Mikä Your Music on?

Spotifyn käyttö Denon-laitteella

Spotify ja LG-laitteet

Spotify Connect -ominaisuuden käyttäminen Nocs-laitteessa

Spotifyn käyttäminen Onkyo-laitteella

Kuinka määritän reitittimeni Spotifyta varten?

Spotify Connect -ominaisuuden käyttäminen Pioneer-laitteessa

Spotify Connect -ominaisuuden käyttäminen Sony-laitteessa

Marantz

Spotifyn käyttäminen Ford SYNC AppLinkin kanssa

iOS-sovelluksen tarvitsema muisti

Boxee

Voinko käyttää Spotifyta televisiossa?

Voinko kuunnella Spotifyta autossa?

Voinko käyttää Spotifyta kodin äänijärjestelmässä?

Spotifyn käyttäminen Panasonic-kaiuttimilla

Volvo

Spotifyn käyttäminen Parrot-laitteella

Spotify lakkaa toistamasta musiikkia jokaisen kappaleen jälkeen

Spotifyn käyttäminen Samsung-älytelevisiolla

En löydä Spotifyta App Storesta

Western Digital

Amazon

Spotifyn käyttäminen Logitech Squeezeboxin kanssa

Spotify on pysäytetty, koska tilisi on käytössä jossain muualla.

En voi käyttää Spotifyta online-tilassa

Minkä yhteyden tarvitsen suoratoistaakseni musiikkia mobiililaitteellani?

Bang & Olufsen

Spotify ja Philips-laitteet

Virhekoodit

Minulla on ongelmia Spotifyn käytössä Chromecast-laitteella.

Miten lisään kappaleen, albumin, ohjelman tai artistin Oma musiikki -kokoelmaan tai Kirjastoon?

Olen artisti. Kuinka voin julkaista musiikkiani Spotifyssa?

Miksi linkkiformaatteja on kaksi?

Vaihda Spotify-tiedostojen tallennuspaikaksi SD-kortti sisäisen muistin sijaan (Android-puhelin)

Spotifyn käyttäminen Bose-laitteella

Edustan levy-yhtiötä tai aggregaattoria. Haluaisin tuoda sisältöä Spotifyhin.

Onko albumisi tai kappaleesi nimi tai jokin muu albumiisi liittyvä metatieto virheellinen?

Sisällön sensurointi

Spotify ei toista henkilökohtaisia kappaleitani kunnolla

Sisältö puuttuu

Miksi Spotify lopettaa toisinaan synkronoimasta offline-soittolistoja?

Spotify sanoo, että offline-käyttöni on jäädytetty.

Toistaminen pätkii virtautettaessa