Käytämme evästeitä voidaksemme tarjota sinulle parhaan mahdollisen online-kokemuksen. Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käytön evästekäytäntömme mukaisesti. Lue lisää tästä.

Problems logging in to Spotify

Miksi sain sähköpostiini ilmoituksen Spotify-maksuvirheestä?

Ongelmia Spotify-palvelumaksun maksamisessa kortilla

Miksi Spotify lopettaa toisinaan synkronoimasta offline-soittolistoja?

Sisältö puuttuu

Miksi tilaukseni on vanhentunut?

Miksen voi käyttää Spotifyta ulkomailla? (virhe 408)

Toistaminen pätkii virtautettaessa

"Tilasin ilmaisen Premium-kokeilujakson ‒ miksi minua yhtäkkiä laskutetaan joka kuukausi?

Virhekoodi 404 (tilapäinen sisäänkirjausvirhe)

Tuetut paikallisten tiedostojen tyypit

"Premium-koodi ei kelpaa"

Spotifyni on liitetty väärään Facebook-tiliin

Miksi tiliäni veloitetaan kahdesti?

Matkapuhelimeni ei näy Laitteet-luettelossa

Ongelmia Spotify-palvelumaksujen maksamisessa PayPal-järjestelmässä

Unohdin tulostaa tai lähettää e-korttini. Mitä teen?

Kuinka määritän reitittimeni Spotifyta varten?

Sisällön sensurointi

Sähköpostiosoitteeni on jo käytössä

Voinko käyttää Spotifyta televisiossa?

Spotify ja LG-laitteet

Spotify ei toista henkilökohtaisia kappaleitani kunnolla

Mikä tämä hyvin pieni Spotify-maksu kortillani tai PayPal-tililläni on?

Spotify sanoo, että offline-käyttöni on jäädytetty.

Soittolistojen muuntaminen Spotifyta varten

iOS-sovelluksen tarvitsema muisti

Spotify lakkaa toistamasta musiikkia jokaisen kappaleen jälkeen

Olen artisti. Kuinka voin julkaista musiikkiani Spotifyssa?

Salasanan vaihtaminen tai palauttaminen

En voi käyttää Spotifyta online-tilassa

Virhekoodi 403

What happened to Starred tracks?

Voinko kirjautua ulos tililtäni, jos olen kirjautunut sisään toisessa laitteessa?

Sonos

Amazon

Vaihda Spotify-tiedostojen tallennuspaikaksi SD-kortti sisäisen muistin sijaan (Android-puhelin)

Spotify on pysäytetty, koska tilisi on käytössä jossain muualla.

Voinko käyttää Spotifyta kodin äänijärjestelmässä?

Voinko kuunnella Spotifyta autossa?

Kaikki soittolistani ja tallentamani musiikki ovat kadonneet. Mitä on tapahtunut?

En löydä Spotifyta App Storesta

Musiikki pikakelaa tai hyppii eteenpäin toiston aikana

Samsungin langattomat Multiroom-kaiuttimet

Spotifyn käyttäminen Onkyo-laitteella

Facebook-tili poistettu käytöstä

Mikä Your Music on?

Miksi linkkiformaatteja on kaksi?

Spotify toistaa musiikkia, mutta ääntä ei kuulu

Onko albumisi tai kappaleesi nimi tai jokin muu albumiisi liittyvä metatieto virheellinen?

Bang & Olufsen

Minkä yhteyden tarvitsen suoratoistaakseni musiikkia mobiililaitteellani?

Spotifyn käyttäminen Samsung-älytelevisiolla

Päivitysvirhe (501-509)

Spotifyn käyttö Denon-laitteella

"Koodi on jo käytetty"

Edustan levy-yhtiötä tai aggregaattoria. Haluaisin tuoda sisältöä Spotifyhin.

En voi aktivoida 30 päivän maksutonta kokeilujaksoa pankki- tai luottokorttiongelman takia

Marantz

Miten lisään albumeja, kappaleita ja artisteja Your Music -kokoelmaan?

Miksi musiikkini on käytettävissä Spotifyssa ilman hyväksyntääni?

Spotify ja Philips-laitteet

Spotifyn käyttäminen Panasonic-kaiuttimilla

Spotifyn käyttäminen Logitech Squeezeboxin kanssa

Boxee

Volvo

Spotifyn käyttäminen Parrot-laitteella

Western Digital

Spotify Connect -ominaisuuden käyttäminen Pioneer-laitteessa

Spotify Connect -ominaisuuden käyttäminen Nocs-laitteessa

Palvelun tila

Hyvältä näyttää!
Selvitämme asiaa...
Viimeisin twiitti käyttäjältä @SpotifyStatus>>