Käytämme evästeitä voidaksemme tarjota sinulle parhaan mahdollisen online-kokemuksen. Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käytön evästekäytäntömme mukaisesti. Lue lisää tästä.

Sonos

Voinko käyttää Spotifyta kodin äänijärjestelmässä?

Salasanan vaihtaminen tai palauttaminen

Spotifyn käyttäminen Samsung-älytelevisiolla

Spotifyn käyttö Denon-laitteella

Mikä Your Music on?

Miten lisään kappaleen, albumin, ohjelman tai artistin Oma musiikki -kokoelmaan tai Kirjastoon?

Kaikki soittolistani ja tallentamani musiikki ovat kadonneet. Mitä on tapahtunut?

Sisältö puuttuu

Voinko kuunnella Spotifyta autossa?

Problems logging in to Spotify

"Tilasin ilmaisen Premium-kokeilujakson ‒ miksi minua yhtäkkiä laskutetaan joka kuukausi?"

En voi käyttää Spotifyta online-tilassa

Spotify Connect -ominaisuuden käyttäminen Sony-laitteessa

Spotify Connect -ominaisuuden käyttäminen Pioneer-laitteessa

Spotify ja Philips-laitteet

Spotifyn käyttäminen Panasonic-kaiuttimilla

Spotify Connect -ominaisuuden käyttäminen Nocs-laitteessa

Spotify ja LG-laitteet

Bang & Olufsen

Miksi Spotify lopettaa toisinaan synkronoimasta offline-soittolistoja?

En voi aktivoida kokeilujaksoa pankki- tai luottokorttiongelman vuoksi

Toistaminen pätkii virtautettaessa

Mikä tämä hyvin pieni Spotify-maksu kortillani tai PayPal-tililläni on?

Samsungin langattomat Multiroom-kaiuttimet

Virhekoodi 404 (tilapäinen sisäänkirjausvirhe)

Soittolistojen muuntaminen Spotifyta varten

Ongelmia Spotify-palvelumaksun maksamisessa kortilla

Boxee

Spotifyn käyttäminen Onkyo-laitteella

Spotifyn käyttäminen Logitech Squeezeboxin kanssa

Western Digital

Spotifyn käyttäminen Parrot-laitteella

Amazon

Miksi sain sähköpostiini ilmoituksen Spotify-maksuvirheestä?

Voinko käyttää Spotifyta televisiossa?

Miksen voi käyttää Spotifyta ulkomailla? (virhe 408)

Spotifyn käyttäminen Ford SYNC AppLinkin kanssa

Vaihda Spotify-tiedostojen tallennuspaikaksi SD-kortti sisäisen muistin sijaan (Android-puhelin)

Ongelmia Spotify-palvelumaksujen maksamisessa PayPal-järjestelmässä

Spotify sanoo, että offline-käyttöni on jäädytetty.

Miksi tilaukseni on vanhentunut?

Matkapuhelimeni ei näy Laitteet-luettelossa

Voinko kirjautua ulos tililtäni, jos olen kirjautunut sisään toisessa laitteessa?

"Premium-koodi ei kelpaa"

Miksi musiikkini on käytettävissä Spotifyssa ilman hyväksyntääni?

Sähköpostiosoitteeni on jo käytössä

Spotify on pysäytetty, koska tilisi on käytössä jossain muualla.

Miksi linkkiformaatteja on kaksi?

Virhekoodi 403

Musiikki pikakelaa tai hyppii eteenpäin toiston aikana

Miksi tiliäni veloitetaan kahdesti?

Unohdin tulostaa tai lähettää e-korttini. Mitä teen?

iOS-sovelluksen tarvitsema muisti

En löydä Spotifyta App Storesta

"Koodi on jo käytetty"

Spotify lakkaa toistamasta musiikkia jokaisen kappaleen jälkeen

Spotify ei toista henkilökohtaisia kappaleitani kunnolla

Päivitysvirhe (501-509)

Olen artisti. Kuinka voin julkaista musiikkiani Spotifyssa?

Sisällön sensurointi

Tuetut paikallisten tiedostojen tyypit

Edustan levy-yhtiötä tai aggregaattoria. Haluaisin tuoda sisältöä Spotifyhin.

What happened to Starred tracks?

Volvo

Facebook-tili poistettu käytöstä

Onko albumisi tai kappaleesi nimi tai jokin muu albumiisi liittyvä metatieto virheellinen?

Kuinka määritän reitittimeni Spotifyta varten?

Minkä yhteyden tarvitsen suoratoistaakseni musiikkia mobiililaitteellani?

Marantz

Spotify toistaa musiikkia, mutta ääntä ei kuulu