Käytämme evästeitä voidaksemme tarjota sinulle parhaan mahdollisen online-kokemuksen. Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käytön evästekäytäntömme mukaisesti. Lue lisää tästä.

Voinko kuunnella Spotifyta autossa?

Voinko käyttää Spotifyta kodin äänijärjestelmässä?

Spotify Connect -ominaisuuden käyttäminen Sony-laitteessa

Spotify Connect -ominaisuuden käyttäminen Pioneer-laitteessa

Spotify ja Philips-laitteet

Spotifyn käyttäminen Panasonic-kaiuttimilla

Spotify Connect -ominaisuuden käyttäminen Nocs-laitteessa

Spotify ja LG-laitteet

Spotifyn käyttö Denon-laitteella

Bang & Olufsen

Salasanan vaihtaminen tai palauttaminen

Miksi Spotify lopettaa toisinaan synkronoimasta offline-soittolistoja?

En voi aktivoida kokeilujaksoa pankki- tai luottokorttiongelman vuoksi

Mikä tämä hyvin pieni Spotify-maksu kortillani tai PayPal-tililläni on?

"Tilasin ilmaisen Premium-kokeilujakson ‒ miksi minua yhtäkkiä laskutetaan joka kuukausi?

Samsungin langattomat Multiroom-kaiuttimet

Virhekoodi 404 (tilapäinen sisäänkirjausvirhe)

Soittolistojen muuntaminen Spotifyta varten

Kaikki soittolistani ja tallentamani musiikki ovat kadonneet. Mitä on tapahtunut?

Toistaminen pätkii virtautettaessa

Miten lisään albumeja, kappaleita ja artisteja Your Music -kokoelmaan?

Problems logging in to Spotify

Boxee

Spotifyn käyttäminen Onkyo-laitteella

Spotifyn käyttäminen Logitech Squeezeboxin kanssa

Western Digital

Spotifyn käyttäminen Parrot-laitteella

Sonos

Spotify sanoo, että offline-käyttöni on jäädytetty.

Spotifyn käyttäminen Samsung-älytelevisiolla

Miksi sain sähköpostiini ilmoituksen Spotify-maksuvirheestä?

Voinko käyttää Spotifyta televisiossa?

Ongelmia Spotify-palvelumaksun maksamisessa kortilla

Mikä Your Music on?

Miksen voi käyttää Spotifyta ulkomailla? (virhe 408)

Vaihda Spotify-tiedostojen tallennuspaikaksi SD-kortti sisäisen muistin sijaan (Android-puhelin)

Amazon

Ongelmia Spotify-palvelumaksujen maksamisessa PayPal-järjestelmässä

Miksi tilaukseni on vanhentunut?

Matkapuhelimeni ei näy Laitteet-luettelossa

Voinko kirjautua ulos tililtäni, jos olen kirjautunut sisään toisessa laitteessa?

"Premium-koodi ei kelpaa"

Miksi musiikkini on käytettävissä Spotifyssa ilman hyväksyntääni?

Spotify ei toista henkilökohtaisia kappaleitani kunnolla

Sähköpostiosoitteeni on jo käytössä

Miksi linkkiformaatteja on kaksi?

Virhekoodi 403

Päivitysvirhe (501-509)

Sisältö puuttuu

Spotify on pysäytetty, koska tilisi on käytössä jossain muualla.

Musiikki pikakelaa tai hyppii eteenpäin toiston aikana

Miksi tiliäni veloitetaan kahdesti?

Unohdin tulostaa tai lähettää e-korttini. Mitä teen?

iOS-sovelluksen tarvitsema muisti

En löydä Spotifyta App Storesta

"Koodi on jo käytetty"

Spotify lakkaa toistamasta musiikkia jokaisen kappaleen jälkeen

Olen artisti. Kuinka voin julkaista musiikkiani Spotifyssa?

Tuetut paikallisten tiedostojen tyypit