Alexa

Premium-ominaisuus

Ohjaa musiikkia äänikomennoilla Amazon Alexan avulla.

Näin pääset alkuun

Lataa Alexa-sovellus, avaa se ja noudata näitä ohjeita:

1. Avaa valikko vasemmasta yläkulmasta.
  2. Valitse Settings (Asetukset) ja sitten Music (Musiikki).
  3. Valitse Spotify ja sitten Link account to Alexa (Yhdistä tili Alexaan).
  4. Anna Spotify-tilitietosi.

Sen jälkeen voit tehdä Spotifysta oletusmusiikkipalvelun, jolloin äänikomentoihin ei tarvitse aina lisätä Spotifyta:

1. Avaa valikko vasemmasta yläkulmasta.
  2. Valitse Settings (Asetukset) ja sitten Music (Musiikki).
  3. Valitse Choose default music services (Valitse oletusmusiikkipalvelut).
  4. Valitse Spotify ja napauta DONE (Valmis).

Nyt voit pyytää Alexaa toistamaan jotakin! Sano esimerkiksi ”Alexa, play Discover Weekly” (”Alexa, toista Viikon suositukset”). Tarkista tuetut kielet Amazonin tukisivustolta.

Tuetut laitteet

Amazon Echo, Amazon Echo Show, Amazon Echo Dot, Amazon Echo Spot, Amazon Tap, Amazon Fire TV Cube, Facebook Portal ja Portal+ sekä kaikki Sonos-soittimet.

Tarvitsetko apua?

Saat apua sovelluksen käyttöönottoon ja vianmääritykseen Amazonin tukisivustolta.

Tukisivustomme muista artikkeleista saat ohjeita liittyen esimerkiksi Spotify-tiliisi, tilauksiin, offline-kuunteluun ja tilanteisiin, joissa musiikin kuunteleminen ei onnistu.

Päivitetty viimeksi 11. joulukuuta 2018