Alexa

Ohjaa musiikkia äänikomennoilla Amazon Alexan kautta.

Huomautus: Spotifyn käyttö Alexan kautta vaatii Premium-tilin.

Näin pääset alkuun

Yhdistä Spotify Alexaan ja tee Spotifysta musiikin oletussoitin. Valitse sovellus alta, niin saat tarkemmat ohjeet.

1. Avaa Amazon Alexa -mobiilisovellus.
  2. Valitse Settings (asetukset) ja sitten Music & Media (musiikki ja media).
  3. Valitse default music services (oletusmusiikkipalvelut).
  4. Napauta Default music library (oletusmusiikkikirjasto) -kohdassa pudotusvalikkoa ja valitse Spotify. Spotify-tilisi on nyt yhdistetty Alexaan.
  5. Pyydä englanniksi Alexaa toistamaan jotain (”Alexa, play Spotify”).
    Huomautus: Alexa käyttää nyt automaattisesti Spotifyta musiikkisoittimena, joten äänikomentoihin ei enää tarvitse lisätä Spotifyta.
  1. Kirjaudu sisään Alexa-verkkosovellukseen.
  2. Valitse Music, Video, & Books (musiikki, videot ja kirjat).
  3. Valitse Spotify ja sitten Link your account (yhdistä tili). Sinut ohjataan kirjautumaan sisään Spotifyhin.
  4. Anna kirjautumistietosi. Spotify-tilisi on nyt yhdistetty Alexaan.
  5. Pyydä englanniksi Alexaa toistamaan jotain (”Alexa, play Spotify”).
    Huomautus: Alexa käyttää nyt automaattisesti Spotifyta musiikkisoittimena, joten äänikomentoihin ei enää tarvitse lisätä Spotifyta.

Tuetut laitteet

Amazon Echo, Amazon Echo Show, Amazon Echo Dot, Amazon Echo Spot, Amazon Tap, Amazon Fire TV Cube ja Sonos One.

Katso lisätietoja Amazonin tukisivustolta.

Päivitetty viimeksi 31. heinäkuuta 2018