Garmin-älykellot

Premium-ominaisuus

Spotify ja Garmin-älykellot yhdistivät voimansa, jotta sinä saisit parhaan mahdollisen musiikki- ja treenikokemuksen.

Lataa musiikkia ja podcasteja suoraan Garmin-älykelloosi, niin voit kuunnella niitä ilman internetyhteyttä, vaikka puhelin olisi jäänyt pukuhuoneeseen.

Näin pääset alkuun

Varmista, että olet asentanut Garmin Connect IQ -sovelluksen ja että olet liittänyt laitteesi ja kellosi samaan Wi-Fi-verkkoon.

1. Avaa Connect IQ -sovellus puhelimessasi.
  2. Etsi Spotify ja napauta Lataa.
  3. Selaa kellossasi kohtaan Oma musiikki ja valitse Spotify. Näet ilmoituksen, joka pyytää sinua tarkistamaan Connect IQ -sovelluksen.
  4. Connect IQ -sovellus pyytää sinua kirjautumaan Spotifyhin ja yhdistämään tilisi. Vahvista napauttamalla OK.
  1. Avaa Spotify kellossasi.
  2. Valitse Oma kirjasto ja sitten Lisää musiikkia ja podcasteja.
  3. Valitse Äskettäin kuunnellut, Soittolistat, Luotu sinulle, Treeni tai Podcastit.
  4. Lataa kohde napauttamalla Lisää

Vinkki: Valitse Omasta kirjastosta Päivitä lataukset, jos haluat päivittää lataamasi soittolistat ja podcastit.

Yhdistä kellosi Bluetooth-kuulokkeisiin ja laita musiikki soimaan! Voit toistaa musiikkia, pysäyttää sen, valita satunnaistoiston tai skippauksen sekä hallita äänenvoimakkuutta.

Tarvitsetko apua?

1. Valitse Oma kirjasto ja sitten Muokkaa latauksia.
  2. Valitse Poista  haluamasi ladatun soittolistan tai podcastin kohdalla. Voit myös selata listan loppuun ja valita Poista kaikki.
  3. Vahvista valinta napauttamalla Poista.

Spotifyn saa tällä hetkellä Garmin fēnix 5 Plus-, Forerunner 645 Music-, D2 Delta - ja vívoactive 3 Music -sarjan kelloihin. Suunnitteilla on tuoda palvelu useampiin malleihin.

Voit kuunnella vain kappaleita ja podcasteja, jotka olet ladannut kelloon (katso yltä kohta Musiikin ja podcastien lataaminen). Spotifyn striimaaminen ei onnistu, vaikka kellossasi olisi internetyhteys.

Saat lisätietoja Garminin tukisivustolta.

Päivitetty viimeksi 26. syyskuuta 2019