Apple Watch

Kun käytössäsi on Apple Watch sekä Spotify, voit ohjata musiikkia kellollasi!

• Toista, pysäytä ja skippaa niin kappaleita kuin podcastejakin.
  • Säädä äänenvoimakkuutta.
  • Katso, mikä soi parhaillaan.
  • Valitse kuunneltavaa äskettäin kuunnellusta sisällöstä.
  • Tallenna suosikkisi.
  • Lähetä musiikki toiseen laitteeseen Spotify Connectin avulla.

Järjestelmävaatimukset

Apple Watchin Spotify-sovellus vaatii toimiakseen seuraavat:

• iPhone 5 tai uudempi, jossa on vähintään iOS 11.0.
  • Apple Watch, jossa on vähintään watchOS 4.0.

Näin pääset alkuun

Huomautus: Varmista, että Apple Watch on yhdistetty iPhoneesi Bluetoothin kautta.

Saat Spotifyn näkymään Apple Watchissasi, kun Spotify-sovellus on asennettuna iPhoneesi ja sinulla on Spotify-tili. Pääset musiikin pariin avaamalla sovelluksen kellossasi ja kirjautumalla sisään.

Jos Spotify ei näy Apple Watchissasi, voit asentaa sen näiden ohjeiden avulla.

Tarvitsetko apua?

Saat apua sovelluksen käyttöönottoon ja vianmääritykseen Apple Watchin tukisivustolta.

Tukisivustomme muista artikkeleista saat ohjeita liittyen esimerkiksi Spotify-tiliisi, tilauksiin ja tilanteisiin, joissa musiikin kuunteleminen ei onnistu.

Päivitetty viimeksi 04. joulukuuta 2019