Wear OS

Käyttöjärjestelmät: Android 4.4 ja uudemmat sekä iOS 8.2 ja uudemmat.

Kun käytössäsi on Googlen Wear OS sekä Spotify, voit ohjata musiikkia kellollasi!

• Katso, mikä soi parhaillaan.
  • Toista, pysäytä ja skippaa niin kappaleita kuin podcastejakin.
  • Tallenna suosikkisi.
  • Valitse kuunneltavaa äskettäin kuunnellusta sisällöstä.
  • Lähetä musiikki toiseen laitteeseen ja ohjaa sitä siellä Spotify Connectin avulla.

Näin pääset alkuun

1. Lataa Spotify kelloosi Google Play Kaupasta.
  2. Siirry puhelimella, tabletilla tai tietokoneella osoitteeseen spotify.com/pair ja syötä Spotify-kirjautumistietosi.
    Vinkki: Eikö sinulla vielä ole Spotify-tiliä? Valitse REKISTERÖIDY
  3. Syötä sivulle kellossasi näkyvä koodi ja valitse LIITÄ LAITE

Tarvitsetko apua?

Saat apua sovelluksen käyttöönottoon ja vianmääritykseen Wear OS:n tukisivustolta.

Tukisivustomme muista artikkeleista saat ohjeita liittyen esimerkiksi Spotify-tiliisi, tilauksiin ja tilanteisiin, joissa musiikin kuunteleminen ei onnistu.

Päivitetty viimeksi 30. lokakuuta 2018