AirPlay

AirPlayn avulla voit lähettää Spotify-sisältöä iPhonesta, iPod touchista, iPadilta tai Macilta suoraan Apple TV:hen, AirPlayn kanssa yhteensopivaan kaiuttimeen tai toiseen Maciin.

Näin pääset alkuun

OS X Mountain Lion 10.8 ja uudemmat

1. Yhdistä tietokoneesi samaan Wi-Fi-verkkoon sen laitteen kanssa, jolla haluat kuunnella musiikkia.
  2. Napsauta valikkorivin AirPlay-kuvaketta ja valitse laitteesi.
  3. Laita Spotifyssa musiikki soimaan, niin se alkaa kuulua valitsemastasi laitteesta.
  1. Yhdistä iPhonesi samaan Wi-Fi-verkkoon AirPlay-laitteesi kanssa.
  2. Laita kappale soimaan ja napauta sitten Nyt soi -palkkia .
  3. Valitse näytön alareunasta Käytettävissä olevat laitteet.
  4. Napauta Lisää laitteita ja valitse AirPlay-laitteesi.

Tarvitsetko apua?

Jos AirPlay -yhteys ei toimi, tarkista, että

• kaikki laitteet ovat samassa Wi-Fi-verkossa
  • kaikki laitteet on päivitetty
  • @SpotifyStatus ei ole ilmoittanut mahdollisista järjestelmäongelmista.

Jos nämä tarkistukset eivät tarjoa ratkaisua, kokeile seuraavaa:

• Käynnistä Spotify-sovellus uudelleen.
  • Sulje kaikki sovellukset, joita et käytä.
  • Käynnistä laitteet uudelleen.
  • Käynnistä Wi-Fi-reititin uudelleen.
  • Mikäli mahdollista, yritä käyttää eri Wi-Fi-yhteyttä.

Jos ongelma ei poistu, vikaa on ehkä etsittävä laitteesta tai Wi-Fi-yhteydestä. Katso ohjeet operaattorin tai valmistajan tukisivustolta.

Voit kokeilla myös seuraavia vaihtoehtoisia tapoja kuunnella Spotifyta eri laitteilla:

Päivitetty viimeksi 01. elokuuta 2018