AirPlay

AirPlayn avulla voit lähettää Spotify-sisältöä iPhonesta, iPod touchista, iPadilta tai Macilta suoraan Apple TV:hen, AirPlayn kanssa yhteensopivaan kaiuttimeen tai toiseen Maciin.

Näin pääset alkuun

OS X Mountain Lion 10.8 ja uudemmat

1. Yhdistä tietokoneesi samaan Wi-Fi-verkkoon sen laitteen kanssa, jolla haluat kuunnella musiikkia.
  2. Napsauta valikkorivin AirPlay-kuvaketta ja valitse laitteesi.
  3. Laita Spotifyssa musiikki soimaan, niin se alkaa kuulua valitsemastasi laitteesta.
  1. Yhdistä iPhonesi samaan Wi-Fi-verkkoon AirPlay-laitteesi kanssa.
  2. Laita kappale soimaan ja napauta sitten Nyt soi -palkkia .
  3. Valitse näytön alareunasta Käytettävissä olevat laitteet.
  4. Napauta Lisää laitteita ja valitse AirPlay-laitteesi.