Spotify Connect

Spotify Connect muuttaa Spotify-sovelluksesi kaukosäätimeksi, jolla toistat musiikkia esimerkiksi kaiuttimien, televisioiden ja muiden laitteiden kautta.

Spotify Everywhere -sivustolle on koottu yhteensopivia laitteita. Jos laitettasi ei näy sivustolla, voit kysyä asiasta sen valmistajalta.

Näin pääset alkuun

Varmista aluksi seuraavat asiat:

• Kaikki laitteet ovat samassa Wi-Fi-verkossa.
  • Spotify-sovellus on päivitetty uusimpaan versioon.
  • Kaikkien laitteiden ohjelmistot ovat ajan tasalla. Jos et tiedä, miten ohjelmistoversio tarkistetaan ja päivitetään, kysy laitteen valmistajalta.

Valitse seuraavaksi laite, jolla käytät sovellusta:

1. Avaa Spotify ja laita musiikki soimaan.
  2. Valitse oikeasta alakulmasta Liitä laitteeseen .
  3. Valitse luettelosta laite, jolla haluat kuunnella.

Huomautus: Jos keskeytät toiston yli 10 minuutiksi, yhteys on ehkä muodostettava uudelleen.

1. Avaa Spotify ja laita musiikki soimaan.
  2. Valitse näytön alareunasta Käytettävissä olevat laitteet.
  3. Valitse luettelosta laite, jolla haluat kuunnella.

Huomautus: Jos keskeytät toiston yli 10 minuutiksi, yhteys on ehkä muodostettava uudelleen.

Eikö haluamasi laite ole laiteluettelossa?

Kokeile poistaa Näytä vain paikalliset laitteet -asetus käytöstä. Näin sovellus yrittää löytää myös sellaisia lähellä olevia laitteita, jotka eivät käytä samaa internetyhteyttä kuin laitteesi. Toimi näin:

1. Valitse Koti .
  2. Valitse Asetukset .
  3. Valitse Laitteet.
  4. Poista Näytä vain paikalliset laitteet käytöstä ja kokeile Connectia uudelleen.

Saat lisätietoa Spotifyn yhdistämisestä eri laitteisiin seuraavista artikkeleista:

Päivitetty viimeksi 06. elokuuta 2019