Spotify Connect

Spotify Connectin avulla voit ohjata yhdellä laitteella langattomasti toista laitetta, jolla haluat kuunnella.

Jos haluat tarkistaa, onko laitteesi yhteensopiva Spotify Connectin kanssa, käy Spotify Connect ‑sivustolla tai ota yhteyttä laitteen valmistajaan.

Spotify Connectin käyttäminen

Kun muodostat yhteyden kaiuttimeen ensimmäistä kertaa, kaikkien laitteiden on oltava samassaWi‑Fi‑verkossa.

1. Avaa Spotify ja laita musiikki soimaan.
  2. Valitse Yhdistä laite näytön alareunasta.
  3. Valitse luettelosta laite, jolla haluat kuunnella.

Huomautus: Jos keskeytät kuuntelun yli 10 minuutiksi, yhteys on ehkä muodostettava uudelleen.

Etkö näe laitettasi?

• Jos näet useamman kuin yhden samannimisen laitteen (esim. iPhone), yritä muodostaa yhteys kuhunkin vuorotellen.
  • Yritä kirjautua laitteeseen Spotify‑tunnuksillasi, jolloin sinun pitäisi pystyä näkemään laite Spotify‑sovelluksessa, vaikka se ei olisikaan samassa Wi‑Fi‑verkossa.
  • [Mobiililaitteet] Laita Näytä vain paikalliset laitteet pois päältä Spotify‑mobiilisovelluksessa kohdassa Asetukset > Laitteet. Näin sovellus voi löytää myös sellaisia laitteita, jotka eivät käytä samaa Wi‑Fi‑yhteyttä.
  • [Verkkosoitin] Verkkosoittimessa voit käyttää vain laitteita, joihin olet jo kirjautunut, tai Google Cast ‑laitteita, jotka ovat nykyisessä verkossasi (jos käytät Chromea). Jos laitteesi ei näy, kokeile sen sijaan Spotify‑sovellusta.
  • [iPhone] Varmista, että annat Spotifylle pääsyn lähiverkkoon. Siirry iPhonessa kohtaan Asetukset > Spotify > Lähiverkko ja kytke se päälle.

Eikö Spotify Connect toimi?

• Käynnistä Spotify-sovellus uudelleen.
  • Käynnistä kaiutin, älynäyttö tai muu laite uudelleen.
  • Käynnistä laite, jossa Spotify-sovellus on käynnissä, uudelleen.
  • Varmista, että Spotify‑sovelluksesi on ajan tasalla.
  • Tarkista, että kaikkien laitteiden ohjelmistot ovat ajan tasalla.
  • Yritä yhdistää käyttämäsi laitteet samaan Wi‑Fi‑verkkoon.
  • Käynnistä Wi‑Fi uudelleen tai yritä käyttää eri Wi‑Fi‑verkkoa.
  • [Android TV] Salli Spotifyn näkyä muiden sovellusten päällä. Siirry TV:n kohtaan Asetukset > Sovellukset > Erityisoikeudet > Näkyminen sovellusten päällä.

Etkö tunnista laitetta?

Saatat olla kirjautuneena jonkun muun laitteella. Jos et pääse käsiksi laitteeseen, pyydä laitteen omistajaa kirjautumaan ulos tililtäsi.

Käytössäsi on myös seuraavat ominaisuudet:

• Poista laite luettelosta, jotta et muodosta siihen yhteyttä vahingossa: napsauta poistettavan laitteen vieressä näkyviä kolmea pistettä > napsauta Unohda laite.
  • Pura Spotify-tilisi linkitys valmistajan sovelluksesta, kuten Amazon Alexasta.
  • Kirjaudu ulos kaikkialta omalla tilisivullasi. Varotoimenpiteenä voit lisäksi vaihtaa salasanasi.