Android TV

Voit soittaa lempimusiikkiasi Android TV:llä käyttäen Spotify-mobiilisovellusta tai Android TV:n kaukosäädintä.

Näin pääset alkuun

Huomautus: Spotify vaatii toimiakseen Android TV -version 5.0 tai sitä uudemman.

Lataa Spotify televisioosi Google Play Kaupan Android TV -sovellusosiosta:

1. Vieritä Koti-näyttöä alas Sovellukset-riville.
  2. Valitse Google Play Kauppa.
  3. Etsi Spotify hakupalkin avulla tai valitsemalla Luokat-osiosta Musiikki ja audio.
  4. Asenna sovellus ja kirjaudu siihen jollain seuraavista kolmesta tavasta.

Käytä Spotify Connectia musiikin ohjaamiseen mobiililaitteen, tabletin tai tietokoneen Spotify-sovelluksella:

1. Varmista, että laitteesi on samassa Wi-Fi-verkossa televisiosi kanssa. Avaa Spotify.
  2. Laita jokin kappale soimaan. Valitse mobiililaitteella Käytettävissä olevat laitteet tai napsauta tietokoneella -kuvaketta.
  3. Valitse TV laiteluettelosta, niin voit alkaa nauttia musiikista.
  1. Avaa Android TV:n Spotify-sovellus.
  2. Valitse KIRJAUDU SISÄÄN.
  3. Valitse KIRJAUDU SÄHKÖPOSTIOSOITTEELLA TAI KÄYTTÄJÄTUNNUKSELLA.
  4. Anna Spotify-sähköpostiosoitteesi ja salasanasi.

Huomautus: Jos kirjaudut yleensä Spotifyhin Facebookin kautta, käytä Spotify Connectia tai kirjaudu PIN-koodilla.

1. Avaa Android TV:n Spotify-sovellus.
  2. Valitse KIRJAUDU SISÄÄN.
  3. Valitse KIRJAUDU PIN-KOODILLA.
  4. Siirry puhelimella tai tietokoneella osoitteeseen www.spotify.com/pair ja anna TV-ruudulla näkyvä PIN-koodi.

Vinkki: Jos sinulla ei vielä ole tiliä, voit luoda sellaisen, kun avaat sovelluksen. Valitse tällöin REKISTERÖIDY ILMAISEKSI.

Tutustu muihin tapoihin kuunnella Spotifyta televisiolla.

Tarvitsetko apua?

Saat apua sovelluksen käyttöönottoon ja vianmääritykseen Android TV:n tukisivustolta.

Tukisivustomme muista artikkeleista saat ohjeita liittyen esimerkiksi Spotify-tiliisi, tilauksiin, offline-kuunteluun ja tilanteisiin, joissa musiikin kuunteleminen ei onnistu.

Android TV on Google Inc:n tai sen tytäryhtiöiden tavaramerkki.

Päivitetty viimeksi 24. lokakuuta 2018